Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Lizzi jinak koukam na ty cvicici boty, ale nemyslim, ze to by vyresilo muj problem, kdyz je to protiskluzove.. ja mam docela hruby koberec, boty jsou take na cviceni, takze take protiskluzove a kdyz se to secte, tak to proste nejde
Ah.. mala uz usina.. jdu pripravit zehleni ![]()
@trpaslinka máš doma dračici
jak máš vlastně staré děti? Já s dětma taky nemůžu cvičit, protože starší tříletý chce vždy cvičit se mnou, takže kolem sebe kope, hází rukama, válí se po zemi a to vše v rámci cvičení a strašně ho to baví
A mladší 10m využije každou šanci na mě vylézt, nebo vlézt pod měa pokud nic z toho nemůže tak mě kouše do palců u nohou
no sranda s dětma ![]()
jinak já jsem dneska teda vyřízená, po včerejším sweat workoutu mám bolavá stehna, zadek a ráno i zádové svaly, ty ale naštěstí přešly. Stehna jsem si musela rozmasírovat, nepomohlo ani protahování. Takže, dámy, doporučuju pokud si chcete dát vážně do těla
![]()
@Lizzi Denisovi jsou 4 roky a Melisce 9 mesicu. Na palce u nohou take obcas utoci, ale to nejak pri cviceni nezvlada ![]()
Holky jste šikulky
Moc vám fandím ![]()
Já bohužel pokračuju v pauze. V krku mě bolí, že se bojím každého polknutí a jakmile si lehnu, dusím se kašlem
Dneska jsem nemohla dozpívat ani ukolébavku ![]()
Doufám, že do pondělí se z toho dostanu a zase začnu.
@ElisC tak k caji z tymianu pridej jeste cibulovy sirup. Jestli ani tohle nepomuze, tak uz nevim ![]()
@trpaslinka cibulový sirup dělám taky. Znám to ještě od mamky, když jsme byli děti, ale zatím nic moc ![]()
Možná to chce víc času, než to začne působit ![]()
@ElisC zkus ten tymian. Me opravdu pomaha vic, jak repik, ktery jsem si chvalila drive ![]()
@ElisC jestli Tě bolí polykání tak to může být angína, to bych raději šla k Dr. ![]()
Holky není to Tiff, ale jestli vás baví jednoduchý ale efektivní latino dance, tak tu mám krásný video co dá do těla
https://www.youtube.com/watch?…
@DeTer uau to vypadá skvěle
a ti bubeníci vzadu! Cvičitelka stejná sympaťačka jako Tiffany, to si dám dneska! Díky ![]()
@Lizzi bolí to! Boky bolí jako prasátko
a je to chytlavý! Já mám latino hrozně ráda
@Lizzi zkus a uvidíš. Ono to tak možná nevypadá, ale každý krok je založený na vytáčení trupu do stran a už v půlce jsem to cítila, ale jela jsem až do konce na plno
ted už je to lepší. Já si pak dám ještě nějaký svoje cviky aby mě to vyšlo na 15minut alespon včetně mého oblíbeného prkna a to potom cítíš ![]()
@DeTer je, to se mi libi… dneska mi Denis marodi (cele dopoledne mel najkou hnacku, ted spi, ale uz ma z te hnacky i podrazdeny konecnik. Do toho Melisa zase jak nejdeme s kocarkem ven, tak nespala dostatecne a je trosku naladova. Takze jsem myslela, ze dnes cvicit nebudu. Ale uvidim, treba tech 10 minut zkusim dat.
@DeTer i kdyz jen na to video koukam a uz vim, ktere cviky mi nepujdou minimalne na jednu stranu
zkousela jsem na dovolene pred lety takove to belly dancing
Na jednu stranu mi to slo, ale na druhou vubec ne
Take ty boty musim nejak doresit… treba ten tezky (predpokladam, ze je tezky na stehna) cvik, jak jsou v podrepu a temi koleny toci a jdou do stran, tak ty boty se mi na tom koberci budou zase zasekavat.
Jak ja tohle doresim, to nevim.. protoze takovyhle typ cviceni mne hrozne bavi, i kdyz nejde, ale tenhle malicky problem mi to hodne kazi.