Cvičení podle Tiffany Rothe - Zkušenosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12185
26.1.16 22:58

@Lizzi oba s Denisem jsme vzali obrat k horsimu. Ja tedy nejak zvladla prudusky, ale rymu mam takovou, ze na ni pomalu umiram. A asi trosicku vyssi teplotu take, protoze je mi zima :) Kluk dneska zvracel od zachvatu kasle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185
27.1.16 14:01

Tak jsme doma od lekare. Kluk sice kasle pekne, ma trosku teploty, ale na leky to pry neni. Mam mu pry davat teplou vodu s medem.. ha haaaa, tomu svemu vybiravci, co nesezere ani bonbon, pokud neni cokoladovy :lol: No, ale do konce tydne tedy doma s tim, ze pokud se nezlepsi, tak pristi tyden na kontrolu. Me sice trapi ta ryma a jsem porad unavena (take bych porad spala), ale jinak jsem v pohode, takze dneska zkusim alespon tu desetiminutovou rozcvicku, aby mi telo zase nezakrnelo a abych tedy alespon malicko udrzela „svaly“ (jo, pry se nekde pod tou hromadou tuku skryvaji) v kondici. Jestli tedy nejakou stihly ziskat za tech par dni cviceni :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
27.1.16 17:15

@trpaslinka no na Tvém místě bych tedy necvičila :think: rýma je dost hnusná záležitost, hlavně když je spojená s chytlými dutinami a teplotou. Raději se v rámci možnosti vylež, vypoť, ať jsi schopná fungovat. Cvičení neuteče.

• Citovat
  • Upravit
12185
27.1.16 17:27

@Lizzi myslis? ja zase nekde cetla, ze lehci cviceni je zadouci pri ryme. Ze muze pomoc uvoleneni dychacich dutin.. :think: Ale je tedy pravda, ze se mi do toho nechce.. ale mam strach, ze kdyz se do cviceni brzy nedonutim, tak se k nemu uz zase nevratim. :nevim: Uz je to paty den necviceni :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
27.1.16 17:30

@trpaslinka neboj, my Tě nenecháme odpadnout od cvičení ;-) záleží, jak se cítíš. Já bych teda ale s teplotou necvičila..

• Citovat
  • Upravit
12185
27.1.16 17:54

@Lizzi teplotu ani nemam.. Vcera jsem asi trosku mela, ale dneska ne.. alespon nemyslim.. Teplomer mi nefunguje. Na detech uz docela presne odhadnu, jak na tom jsou. Ale u sebe to odhadnout neumim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
27.1.16 20:11

Ahoj holky, tak náš prcek od rána lehce zvýšená teplota ( 37,5) I tak se chtěl pořád nosit a nic moc nejí. Shodou okolností měl dnes preventivní prohlídku. Doktor na něm nic nenašel, tak prý buď zuby nebo se rozjede viróza. Teď už spí a je celý zpocený.
Absolutně nemám náladu na cvičení :oops:
Ale včera mě potěšila švagrová, prý jsem zhubla :dance: No, sama to nevidím, na kila jsem 0,5kg za plánem, ale říkám si, že to je proto, že jsem nabrala svaly :mrgreen:
Měřit se chci až na konci února.

@trpaslinka Neboj, pokud by jsi to začala flákat, my si Tě najdeme. Když né tady, tak v jiné diskusi :mrgreen: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185
27.1.16 20:50

@ElisC :) tak to jsem rada, ze mne nekdo nenecha jen tak zlenivet :) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185
28.1.16 08:42

:dance: holkyyyyyy :dance: Ja mam radost. Dneska jsem s obavama vlezla na vahu. Od soboty necvicim, takze zadna spalena energie navic. Nejim zrovna nejvhodneji (McDonald, kebab), ale je pravda, ze se snazim tedy alespon svaciny jist zdravejsi (cerstva zelenina, ovoce). No, ale proste rano jsem ani na velkou nebyla, takze jsem cekala i prirustek a on zadny nebyl… Nejen ze zadny nebyl, ale mela jsem o 600g mene :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
28.1.16 09:27

@trpaslinka no to je paráda :palec: :dance:
A pak že to nepůjde :mrgreen:

Mně se váha zasekla, ale zase s mojí stravou můžu být ráda, že nepřibírám. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
28.1.16 14:00

@trpaslinka gratuluju! :palec: jsi jednička! Ještě odbourat ten fast food a půjde to dolů samo ;-)
@ElisC taky u vás doma najíždí nějaké nachlazení? U nás je to teda s mladším pořád stejný. Teploty nemá, ale hodně trpí na laryngitidy, má je vždycky k rýmě, takže kašle, štěká, úplně chudáček heká :,( ale rýma mu apoň tochu ustoupila, tak aspoň nějaké zlepšení.
Co se týče váhy, tak od září, kdy jsem začala s cvičením, mám tři kila dole, což je zhruba to půlkilo za měsíc. Jsem maximálně spokojená, jde to pomaličku, ale vypadá to, že trvale. Navíc neshazuju zase tolik, váhově bych už dolů ani jít nemusela, jen to břicho mě děsně trápí, mám ze sebe hroznej mindrák, než se někde ukázat v plavkách to radši já nevím co, než plavky na sebe…
Měřit se budu po víkendu, ale co si tak myslím, žádná sláva to nebude… Potřebuju zpevnit! Cítím, jak se mi pod kůží na břiše začínají rýsovat svaly, ale přes to ta kůže, to je děs. Ale zase to není tak hrozný, aby to bylo na plastiku, to ne. Asi to chce ještě čas :nevim:

• Citovat
  • Upravit
12185
28.1.16 14:07

@Lizzi tak ono to nebylo zas tak hrozne.. jo, dela jsem si big mac, coz je asi ten nejvetsi hrich. Ale k tomu misto hranolek balicek mrkve (ani nevim, jestli se to vubec prodava v CR) No a kebab.. kebabu je vice druhu. Nemela jsem doner kebab, ale mix. Ali prinesl pro vsechny, tak jsem si dala kousek jehneciho shish kebab (grilovane), kousek jehneciho kofte (z mleteho masa, ale nedava se do toho zadna mouka ci strouhanka) Kureci shish si dal Ali a take nam pomohl synacek. Ale ja to hlavne zakoncila hromadou salatu, co k tomu davaji. Prevazne ze zeli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
29.1.16 17:10

Ahoj, muzu se přidat? :mavam: Chci začít cvičit podle Tiffany, potřebuju shodit hlavně boky a břicho, jinak na váhu tak 4-5 kilo. Mam 156 cm 54,5 kilo, tak by víc asi ani nešlo. Jinak je mi 21, prezenčně studuju a chodim na 25 hodin týdně do práce, takže pravidelné stravování a cvičení nestíhám. Většinou domu přijdu okolo osmé večer. Tak to chci zkusit aspoň s Tiffany. A jsem ostuda :oops: Mam od září zaplacené roční členství v Expresce a od října jsem tam nebyla.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
29.1.16 19:10

Ahoj holky, vypadá to, že nakonec budete muset uhánět mě, abych cvičila :mrgreen: Dnes jsem „horko těžko“ dala 30 min.
U syna se nachlazení nekoná, ale zuby ano. Takže v noci se furt budí, vůbec nejí a chce se pořád nosit :zed: Už aby byly venku.
Mimochodem jsem to nevydržela a jen tak zkusmo jsem se přeměřila :oops:
Přes břicho a zadek mám -2cm, jinak ostatní partie kolem 1cm. Není to moc, ale zase necvičím každý den a strava je pořád šílená, tak jsem ráda i za to :)

@Ortaine Ahoj, vítej mezi námi. Také většinou cvičím kolem osmé večer. Akorát pátek - neděle hlídá chlap, tak to stíhám o něco dřív. No a strava, škoda mluvit. :oops: :mrgreen:
Ale výsledky jsou :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185
29.1.16 20:39

Tak ja se priznavam, ze zatim stale necvicim, deti mi davaji zabrat i tak, ale rano jsem stoupla na vahu a opet klesla.. takze od pocatku roku bez par deka 5 kilo dole a 2 procenta na tuku dole :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková