Ukažte svá bříška :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
700
19.6.13 18:39

@Kelly3 já počkám na ségru až se vrátí, tak mi pomůže :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
19.6.13 19:51

@Nadyen, @Domuska - holky, hlásim úspěšné přežití dnešní prohlídky u praktika a hlavně toho vedra - musela jsem metrem a pak asi 15 min pěšky na polikliniku, vyrážela jsem v 11, to ještě šlo. EKG dopadlo OK a prohlídka u praktičky taky - já jsem zdravá :) cestou zpět jsem si dopřála v prověřené restauraci za odměnu sushi a cesta domu cca ve 3 byla už větší horor, odpočívala jsem snad po 10 metrech, sálalo to a žhnulo, doma jsem hned šla pod vlahou sprchu a pak ležela, nohx ve vzduchu a odfukovala asi hodinu…

@Domuska - jojo, zítra mám 2 trim, už e těším, sand je prdka OK, kope pořádně poslední dva dny, nějak to nabralo na intenzitě a když se trefí do močáku, je to slast :) Ty se neboj, bude to dobrý, zlý sny mám taky, to bylo spíš tím horkem. Mě se zdálo ne o dítěti, ale o partnerovi, že mě opustil, z takovejch těch blbejch důvodů typu, že jsem přibrala 3 kila, že se nemaluju, že si rozmyslel bejt otcem atd.. :mrgreen:

@Nadyen - zkusila jsem dnes ten tvůj recept si dát vlažou sporchu a jen rak v ručníku si na chvíli lehnout - berulce mojí se to začalo líbit a párkrát mě pěkně kopla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Domuska
19.6.13 21:20

@stephora tak to je dobre ze je to dobre :-p tk to prezij zitra :* taky se tesim. No dostala jsem brutalni kopanec vcera az mi notes poskocil :D dneska taky intenzivni. ty jsi o tyden napred ze? uz 21tt? diky bohu jedu zitra autem s klimatem. jinak bych to nedala. ja ci taky recept :D

• Citovat
  • Upravit
Domuska
19.6.13 22:02

Holkyyy pardon ze vas furt zavaluju svyma problemama a pocitama, ale z hodiny na hodinu se mi zacalo spatne dychat a nemohla jsem sedet na posteli v tureckem sedu u notesu. to bych se udusila. jakykoli pohyb doprovazi funeni a desne me boli prsa. Jako kdybych mohla rict ze dne na den, ale fakt z hodiny na hodinu. reknete mi, ze je to normalni 8o

• Citovat
  • Upravit
2663
19.6.13 22:28

@Domuska určitě to není nic hrozného. Když jsme v sobotu přijeli z Chorvatska, dali jsme si čínu a já to snědla moc rychle, jak jsem měla hlad - najednou se mi rozbušilo srdce a bylo mi na omdlení, motala se hlava, nohy nad hlavu nepomáhaly, nic… Chlap mi chtěl volat záchranku, pak mě ale uložil do postele, chladil mě za krkem a na rukách a nohách a dal mi pořádně napít. usnula jsem a ráno jsem byla jako rybka!

ptala jsem se na to dnes praktické a ona říkala, že se mi překrvil žaludek tou přemírou jídla a tělo, unavené po cestě, to zvládalo hůř. Kdyby se to opakovalo, budem to prý řešit, ale takhle z hodiny na hodinu, bez opakování a dalších obtíží, to nemusín nic bejt…

tak si jdui lehnout a zkus to zaspat a uvidíš ráno. když se ti bude pořád zle dýchat, zajdeš k doktoru…ale myslím, že jsi jen unanavená.

a klidně si stěžuj, od toho jsme tady ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
19.6.13 22:30

@Domuska já nejsem napřed, dnes jsem 20+0 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Domuska
19.6.13 22:35

@stephora uvidim co mi rekne zitra doktor hned to na nej vyvalim :D pojedu vytahem a schody ani nahodou.

• Citovat
  • Upravit
700
19.6.13 23:25

@stephora Tak hlavní je, že jsi to zvládla v pořádku domů a jste ok..já dnes letěla s pesinou na veterinu, měla chudinka ucpaný u zadečku ty žlázky a tak si to tam celý zubama rozrejpala…naštěstí je to dobrý a pan veterinář jí je vymačkal a je zase ok…ale ta cesta, šli jsme čtyři ulice od domu jen a já byla kaput, nemluvě o té čtyřnohé, co si vlezla pod lavičku, když jsem si sedla..myslím, že už neumí ani běhat… :D no a když jsme se dostaly obě domů, tak jsem nemohla ani do sprchy, protože teče stále jen ledová :zed: takže jsem jen namočila ručník a otřela se…a ted mi sestra pomohla ohřát vodu na sporáku…byla to paráda, jsem zase pěkně čistoučká a je mi skvěle…

Že je to skvělý jen tak po sprše se natáhnout..jak se sklidním, tak mě hned malá dává najevo, že je ok..ted taky, mám po sprše na sobě ručník a malá se pěkně vrní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
19.6.13 23:29

@Domuska Ničeho se neboj, já to mám taky, nezapomen, že se ti v těle vše posunuje…já musela třeba i tři dny spát v sedě jak jsem nemohla dýchat…určitě se neboj, dej vždy hlavu mezi kolena a mělo by se ti ulevit a nebo polosed a zhluboka dýchat…jak píše steph - klidně si stěžuj od toho jsme tady..hlavně za každou cenu nezmatkovat, tím se to zhorší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
20.6.13 07:38

@Nadyen chudák pesan, taky je z toho horka celej špatnej - žlázky jsou problém, hodně pejsků to má, Jen ten náš dědek, co ho měli naši doma 18 let (umřel před dvěma lety)neměl žádný tyhle potíže… Tak už je vše OK, to je dobře.

vyvalit se po sprše je suuuper :) jinak jsem přišla na to, že tu moji prdelku rozhejbe bublinková voda - jak je horko, piju jí hodně té jemně perlivé a hýbe se o 106:) a včera jsem se dočetla ve své těhu knížce, že to opravdu ti děti šimrá a ony se pak víc hýbou :D

@Domuska - tak co Domi? je líp? jak jsi dopadla u MUDr.? Já za chvíli vyrážím směr Podolí, zpátky jen někde oběd a zas radši do stínu, dnes to má být nejhorší a pak už se nám snad trochu uleví…já mám léto a teplo ráda, ale ne tohle… ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
20.6.13 10:55

@stephora No ona na to normálně taky netrpí, ale asi je to z toho vedra, dnes se zblila z podoby chudinka, hlavně že leží na balkoně na sluníčku ted…nechápu :D vážně je bublinky šimrají? já ted v tom vedru piju vodu z kohoutku a denně si dělám ledový kafe abych se ochladila..jinak už nám zapli vodu tak se půjdu vyspršit, už se těším..tak pak napiš až se vrátíš z podolí… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
530
20.6.13 12:04

Tak sice jsem tu dlouho nebyla jelikoz me po porodu mala dost zamestnava ale obcas nakouknu…
Jinak za chvilku mame 3 mesice…♥♥♥♥

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
20.6.13 12:50

@Nadyen ahoj, tak jsem z toho vyšetření špatná :-( celou dobu vše OK (krev i utz) a teď našli nějaké dva „minimarkery“ v srdíčku a ve střevech a posílají mě na genetiku. Příjde mi to divný, že tak najednou. Paní, co mě objednávala, říkala, že mě pravděpodobně pošlou na odběr plodové vody a že už je na to dost pozdě protože se dělá do 20tt a já už jedu 21tt. Na tu genetiku jdu v po 24.6.

Navíc se nějak nemůžu dovolat na gyndu, potřebuju se o tom poradit s mojí mudr, takže jsem vyděšená a je mi zle a hlavně, jsem na to sama, protože chlap je, jako vždy, když se mi něco takového stane, na služební cestě :,(

hledám o tom něco na netu, ale spíš jsem ještě víc vyděšená, tak moc nevím, jak to zvládnu a co mám vlastně dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
20.6.13 12:56

@13majda13 to tak utíká, to není možný :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
20.6.13 12:59

@stephora Tak to je mi líto, ale ta genetika se udělá a budeš moudřejší..no říká se to lehce, ale zkus se uklidnit, stres vám nedělá vůbec dobře..zkoušej volat na gyndu a něco se dozvědět..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí