Ukažte svá bříška :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
700
21.6.13 13:50

@Domuska Ať se jdou všichni vycpat..taky si dám na profil, že nemám s přítelem bydlení, že žijeme odděleně, že žiju za dva tisíce měsíčně, protože zbylé čtyři platím otci nájem s telefonem…třeba mi taky někdo něco dá..třeba barák abych měla kde žít…mám to zkusit?? :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
21.6.13 14:10

@Nadyen třeba to nakonec prďolku jen a jen popožene a nebudeš přenášet… My se s manželem snažíme snad každej den, ale moc to nepomáhá, ale aspoň relax :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
21.6.13 14:13

@Domuska Jak tak koukám, tak se vám tady taky nelíbí co se v česku děje… Hold škoda, že s tím nikdo nic neudělá. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
21.6.13 14:16

@PetulaM Však co si budeme povídat, k životu to patří a jak píšeš aspon dobrý relax..trochu mě štve, e už musíme být opatrní, rodit o pět týdnů dřív je brzo, ale potom…jooo to by bylo fajn jako vyvolávačka… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
21.6.13 14:18

@Nadyen ale jak jsem tak koukala na některé co píšou, že přenášejí a ani sex jim nepomáhá je to mazec… Už se ale těším, až se toho pupku zbavím, trochu překáží.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
21.6.13 14:22

@PetulaM že překáží? a někdy až moc :D taky jsem čwtla, že to na někoho nepomáhá..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Domuska
21.6.13 14:29

@Nadyen muzes ale mas jednu velkou nevyhodu… Jed aspon na 14 dni do afriky abys chytla tu spravnou barvu :D

• Citovat
  • Upravit
613
21.6.13 14:36

@Nadyen Tomu bych i věřila, já jsem asi jeden z těch případů.. :D Je to hrůza i všechny trika mám krátké jak mi břicho kleslo… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
21.6.13 14:53

@Nadyen, @Domuska - holky, mě taky paterčata nadzvedly ze židle, a ať mě každej viní z čeho chce, jen proto, že tmavší spoluobčané jsou plodnější než ti světlejší, který na děti leckdy ani nemají peníze, je prostě chyba státu. Jenže holt všechno by byla diskriminace, že?

já dřela jak fretka 7 let, v nemoci, o dovolených, furt s noťasem na stole a s mobilem u ucha. Pak mě těhotnou z práce vyrazili a co dostanu od státu? s prominutím ho*no! prostě jsem nebyla „dostatečně těhotná“ v době, kdy mě vyrazili (ochranná lhůta pro těhotné je jen 180 dní, přitom těhotenství trvá 280 dní!), takže za 7 let dřiny nemám nárok ani na mateřskou, přestože si 10 let platím poctivě nemocenské pojištění. Prarodiče jsou 250 km daleko, nikdo mi s dítětem nepomůže, na všechno budu sama. Čekám sice jen jedno, ne 5, ale budu se muset setsakra otáčet, abych se s hypotékou na krku vůbec uživila a bez svýho chlapa bych mohla jít rovnou pod most! Na mě se každej vykašle a stát nejvíc…

@Nadyen, @Domuska, @ PetulaM ale z jiného soudku - mám za sebou konzultaci u gyne ohl. těch markerů a prý to neznamená, že je malá postižená, ale že je tu jakési nadstandardní riziko a proto ta genetika. A moje gyne mi tem odběr plodovky dokonce doporučila - říkala „berte to tak, že budete pak mít větší jistotu, že je skvělé, že vůbec takové vyšetření existuje a nebudete se bát do konce těhu, že nosíte postižené dítě…“ (no nevím, píchat do břicha???) a taky mi řekla, že tohle je docela časté (ty dva markery) a že ve většině případů se narodí naprosto zdravé děti… A na genetice že si semnou budou spíš jen povídat o rodinné anamnéze a pravděpodobně ten odběr doporučí a já se pak musím rozhodnout, které riziko je pro mě míň akceptovatelné - zda možná porodit postiženéí dítko, nebo zda podstoupit 0,5-1% riziko, že potratím po tom odběru plodovky…
to bude teda víkend, musím tohle vše s chlapem probrat, abychom pak nebyli překvapení, abychom předem zaujali nějaké stanovisko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
21.6.13 15:14

@stephora Držím palečky aby to vše dobře dopadlo :) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Domuska
21.6.13 15:30

@stephora jo, s nema bohuzel nic nenadelame.. Ty jo, tak to bych taky nevedela co bych delala 8o ja jsem se zaprisahala ze bych na plodovku nesla i kdyby se delo cokoli :think: tak pevne nervy a at ti to dobre dopadne! :hug:

• Citovat
  • Upravit
700
21.6.13 15:52

@stephora Tak to jsou teda vyhlídky!!! tak to tedy hodně štěstí při rozhodování

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Domuska
23.6.13 16:16

@Nadyen @stephora @PetulaM Ahoj holky, jak jste prozili vikend? =) stepi, jak ses rozhodla? Petula uz je lepsi? Nady zehlilas vecicky? Ja byla na koupaku cely vcerejsek a jsem totalne spalena:D uzivala jsem si pekne, rekla bych. Chodila jsem do venkovni virivky, (34stupnu) a jezdila na toboganu s dusema (na konci vas zastavi protiproud, takze sedite na dusi stale, a kdyz se nepreklopite, zadny uraz se vam (miminku) stat nemuze) tak ted jsem bud bezohledna, nebo si konecne dokazu uzivat. Vecer jsme byli na mistni venkovni akci, tak mi bylo taky hej ale od vcera pohyby nic moc :nevim: sice citim, ale minimalne. Vecer se mi objevil ten mokry vytok co jsem mela kdyz jsem s tim jela do Breclavi, jak mi rekli ze je to plodovka, tak jsem zase zacala plasit, + me desne boliva na leve strane podbrisek ale cetla jsem, ze je to tim jak se vam natahuji vazy. takze doufam ze je vsechno ok. porad se uklidnuju tim, ze kdyby nebylo, zacnu krvacet nebo minimalne spinit. dnes znicehoz nic babina rekla „bude to kluk? "coze?“ „uvidis, vsad sa o co chces, ze mam pravdu“ a tak to rikala cely den. proste z niceho nic najednou :nevim: :D tk jsem straaaaaaaasne nedockava na stredu na Brnicko :andel:

• Citovat
  • Upravit
2663
23.6.13 17:28

@Domuska ahojky, nejsi bezohledná, užívej si :) spokojená maminka, spokojené miminko…

my jsme se ještě nerozhodli, protože nic nevíme, uvidíme v podělí po té genetice. chci vědět, v jakém poměru máme riziko k jakému postižení. Pokud mám volit mezi 1:100, že potratím při amnio, a 1:2500, že má dítě down, tak na to nepůjdu, protože je vyšší riziko potratu při amnio…Ale jen pohovorem o rodinné anamnéze asi žádné poměry nezjistí, tak doufám, že mě (nás) pošlou na krev…včera jsem z toho byla špatná, i jsem se rpzbrečela na obědě (mezi lidma ve foodcourtu v nákupáku, labůžo), dnes jsem klidná, díkybohu…

s těmi pohyby - naše berunka se taky hejbe dva dny míň - hejbe se, ale je to jen takové nesmělé ťukáníčko, to předevšírem mě pěkně nakopla močák. tak je asi jinej tlak a miminka maj útlum :D :lol:

s tou bolestí v bodbřišku - já to mám zas na pravé straně, ptala jsem se MUDr, a ona taky říkala, že se roztahujou vazy a bolí to. nesmí to být stálá bolest, spíš náhlá, bodavá, po nějaké pohybu, co odezní. Já to mám třeba, když se ráno protahuju, nebo když se někde blbě ohnu, tak to napravo zabolí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Domuska
23.6.13 18:29

@stephora aha aha. no ja si rikam, ze pokud ti vysel prvotrimestral a tripl dobre, tak by nemelo nic byt… klid =* no ja ji mam ojedinele ale v patek to bylo maso. jsem nemohla ani lezet ani sedet, chodit.. nic. :roll: pak uz jen obcas. ty vlastne taky nemas holcicku potvrzenou co? ono se to da prej z krve ale za solidni balik :zed: :D no me se pekne prevaluje bricho u pupiku kdyz kope hodne. ale to bylo naposled tusim ve Ct nebo Pa… ted jen dloubanicko jak rikas. :nevim: tak at ti to dobre dopadne a zadne stresy :hug:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky