Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Kelly3 neboj ona zmizí, u první dcery jsem jí měla taky a zmizela, teda 7 týdnů po porodu asi ne, trvalo to trochu dýl, ale zmizela, nesmíš to opalovat jinak ztmavne.. ![]()
@PetulaM Však neopaluju a přitom ztmavla. Tak uvidím, kdy se ji zbavím no.
@Zuziš Děkuji, no vypadal světlejší na fotkách od výrobce, ale stejně se mi na prodejně pak moc líbil…tak nevadí..akorát jsem nechtěla tmavý kočárek a mám ho ![]()
@Kelly3 Tak to koukám, že se jí zbavuješ tak dlouho..aspon vím co mě čeká..
já tu čáru mám asi od 29 tt…
@Nadyen Bohužel, co se dá dělat
Mě se objevila myslím kolem toho 30tt
@Kelly3 JJ tak nějak, aspon sem si připadala ještě víc těhotná
dnes by jsme měli jet dokoupit věci do porodnice, tak se těším a spojíme to nejspíš s kinem, dáme nějakou pohádku, tak se moc těším
@stephora klid, ja jsem taky mela desne sny o pritelovi a jeho byvalce… rok vztahu se tocil jen kolem te pizdy… =) je to hnus, ten pocit cely den pretrvava ale da se to prezit
nemysli na to a mysli na mimiska. Ja zas necitim pohyby… ani vcera, ani denska.. hmmm super no =) taky nejsem zrovna nejlpit na tom. jeste do toho furt chcije…
nesmis se bat.. Poradne si to promysli, ale ja bych sla. aspon budes vedet na cem jsi vis
uzivej si ze o sobe dava mala vedet ![]()
@Domuska dává o sobě vědět, včera, představ si, kopla přítele do ucha
poslouchal na bříšku a ona vykopla vedle pupiku a on to prý cítil jako jemné dloubnutí do ucha
měl radost.
ty sny jsou hrůza, to je fakt, - on si tak mozek srovnává city a pocity, dává si 2 a 2 dohromady, evidentně to, kydž nespím, enjak nevědomě potlačuju, tak mě to pak navštíví ve snech… ![]()
počasí je ultrahnus, dnes malou taky necítím, jen párkrát zaťukala na bříško, ale jinak nic, spí. Normálně se válím, dopisuju si blog, protože jsem to jějak zanedbala a asi pujdu čučet na bednu, natáhnout nožky…co podnikáš ty Domči? mnějakej pěkněj relax v tom chcáči? ![]()
@stephora Ja citila vcera na ruku kdyz jsem si dala ruce na podbrisek, jak vyskocila boulicka =) jinak je tona prd
doufam ze spi… ja jsem na fb, pisu si s kamosema a stahuju serie sexu ve meste. jinak ve 4 se jdu barvit
nemysli na to. doporucuju stahnout zvonilku
pohadky jsou nejlepsejsi. nebo za plotem, nebo ja padouch… mam jich miliony:D
@Domuska fakt? já na pohádky nekoukám
spíš na horory, ale tech mám dost i bez filmů
mám tu jeden, jmenuje se to The Pact, tak přemýšlím, že to zkouknu, stejnjě nemám co dělat a ven se jít nedá…
užij si barvení
já se v těhu nebarvím, ale to spíš proto, že jsem od 15ti neměla svoji barvu a už mám asi 10 šedivých vclasů, tak si svoje vlasy chci užít, než zešedivím ![]()
@stephora ja jsem prirodni blondyna, ale ze vsechn barev o jsem mela na hlave byla nej cerna =) proste uzasna. ja se bavivam sama tema penovyma, ale ted mi nechytaji
musim chodit k holicce. jeste ze je to moje teta a nemusim za to platit
jeeee vypada dobre horurek. taky kuknu.
dekuji
oni pohadky uklidnuji =)
Jdu vomrknout ty pohádky, co píšeš - tetu kadeřnici závidííím
já vystřídala snad všechny barvy v pubertě, jsem ale taky přírodní popelavá blond a u černé mě třeba nebavilo si dobarvovat obočí…pak jsem v 16ti začala nosit blond melíry a ty mi vydržely vlastně až do 30ti…pak jsme se přesunuli do Prahy a tady je holič děsně drahej a navíc jsem si našla tech pár šedin, tak jsem si řekla, že si nechám svou barvu a uvidíme, jak dlouho mi to vydrží, ať si ji ještě užiju, protože na melírování/blond barvu bude zas čas, až budu potřebovat ty šediny zakrýt
tak už mám svou barvu skoro 3 roky ![]()
@Lindsay15 Jo, taky dobrý
a co jinak, jak se máte? ![]()
@Nadyen Kdo by se netěšil, tak si to užijte
Já jsem si víc těhotná nepřipadala, protože mi stačil ten balvan, co jsem měla ve 30tt a jak dál rostl ![]()