Ukažte svá bříška :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
613
25.6.13 08:47

@Kelly3 neboj ona zmizí, u první dcery jsem jí měla taky a zmizela, teda 7 týdnů po porodu asi ne, trvalo to trochu dýl, ale zmizela, nesmíš to opalovat jinak ztmavne.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
25.6.13 08:51

@PetulaM Však neopaluju a přitom ztmavla. Tak uvidím, kdy se ji zbavím no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
25.6.13 09:47

@Kelly3 tak asi u každého to může být jinak nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
25.6.13 10:16

@PetulaM Asi určitě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
25.6.13 10:48

@Zuziš Děkuji, no vypadal světlejší na fotkách od výrobce, ale stejně se mi na prodejně pak moc líbil…tak nevadí..akorát jsem nechtěla tmavý kočárek a mám ho :D
@Kelly3 Tak to koukám, že se jí zbavuješ tak dlouho..aspon vím co mě čeká.. :D já tu čáru mám asi od 29 tt…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
25.6.13 11:02

@Nadyen Bohužel, co se dá dělat :D Mě se objevila myslím kolem toho 30tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
25.6.13 11:07

@Kelly3 JJ tak nějak, aspon sem si připadala ještě víc těhotná :D dnes by jsme měli jet dokoupit věci do porodnice, tak se těším a spojíme to nejspíš s kinem, dáme nějakou pohádku, tak se moc těším

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lindsay15
25.6.13 11:11

@Kelly3 Mě nezmizela ještě 10 týdnů po porodu :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
Domuska
25.6.13 11:56

@stephora klid, ja jsem taky mela desne sny o pritelovi a jeho byvalce… rok vztahu se tocil jen kolem te pizdy… =) je to hnus, ten pocit cely den pretrvava ale da se to prezit :-* nemysli na to a mysli na mimiska. Ja zas necitim pohyby… ani vcera, ani denska.. hmmm super no =) taky nejsem zrovna nejlpit na tom. jeste do toho furt chcije… :roll: nesmis se bat.. Poradne si to promysli, ale ja bych sla. aspon budes vedet na cem jsi vis :hug: uzivej si ze o sobe dava mala vedet :kytka:

• Citovat
  • Upravit
2663
25.6.13 12:05

@Domuska dává o sobě vědět, včera, představ si, kopla přítele do ucha :) poslouchal na bříšku a ona vykopla vedle pupiku a on to prý cítil jako jemné dloubnutí do ucha :) měl radost.

ty sny jsou hrůza, to je fakt, - on si tak mozek srovnává city a pocity, dává si 2 a 2 dohromady, evidentně to, kydž nespím, enjak nevědomě potlačuju, tak mě to pak navštíví ve snech… :zed:

počasí je ultrahnus, dnes malou taky necítím, jen párkrát zaťukala na bříško, ale jinak nic, spí. Normálně se válím, dopisuju si blog, protože jsem to jějak zanedbala a asi pujdu čučet na bednu, natáhnout nožky…co podnikáš ty Domči? mnějakej pěkněj relax v tom chcáči? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Domuska
25.6.13 12:27

@stephora Ja citila vcera na ruku kdyz jsem si dala ruce na podbrisek, jak vyskocila boulicka =) jinak je tona prd :( doufam ze spi… ja jsem na fb, pisu si s kamosema a stahuju serie sexu ve meste. jinak ve 4 se jdu barvit :andel: nemysli na to. doporucuju stahnout zvonilku :D pohadky jsou nejlepsejsi. nebo za plotem, nebo ja padouch… mam jich miliony:D

• Citovat
  • Upravit
2663
25.6.13 13:22

@Domuska fakt? já na pohádky nekoukám :) spíš na horory, ale tech mám dost i bez filmů :) mám tu jeden, jmenuje se to The Pact, tak přemýšlím, že to zkouknu, stejnjě nemám co dělat a ven se jít nedá…
užij si barvení :) já se v těhu nebarvím, ale to spíš proto, že jsem od 15ti neměla svoji barvu a už mám asi 10 šedivých vclasů, tak si svoje vlasy chci užít, než zešedivím :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Domuska
25.6.13 13:50

@stephora ja jsem prirodni blondyna, ale ze vsechn barev o jsem mela na hlave byla nej cerna =) proste uzasna. ja se bavivam sama tema penovyma, ale ted mi nechytaji :( musim chodit k holicce. jeste ze je to moje teta a nemusim za to platit :D jeeee vypada dobre horurek. taky kuknu. ;) dekuji :-* oni pohadky uklidnuji =)

• Citovat
  • Upravit
2663
25.6.13 14:04

Jdu vomrknout ty pohádky, co píšeš - tetu kadeřnici závidííím :) já vystřídala snad všechny barvy v pubertě, jsem ale taky přírodní popelavá blond a u černé mě třeba nebavilo si dobarvovat obočí…pak jsem v 16ti začala nosit blond melíry a ty mi vydržely vlastně až do 30ti…pak jsme se přesunuli do Prahy a tady je holič děsně drahej a navíc jsem si našla tech pár šedin, tak jsem si řekla, že si nechám svou barvu a uvidíme, jak dlouho mi to vydrží, ať si ji ještě užiju, protože na melírování/blond barvu bude zas čas, až budu potřebovat ty šediny zakrýt :mrgreen: tak už mám svou barvu skoro 3 roky :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
25.6.13 14:25

@Lindsay15 Jo, taky dobrý :D a co jinak, jak se máte? :)
@Nadyen Kdo by se netěšil, tak si to užijte :) Já jsem si víc těhotná nepřipadala, protože mi stačil ten balvan, co jsem měla ve 30tt a jak dál rostl :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí