Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Nadyen chová se divně
jakoby nevěděl, co chce. Pokud je ovlivněn matkou a není schopen s tím nic udělat, pak je to ale jeho vada na kráse…
počkej a když se neozve déle, vážně bych si s ním promluvila. k čemu je, že chce být s tebou, když pro to není schopen nic udělat?
nebuď smutná
a neplakej, vysiluješ sebe i Barborku ![]()
@stephora Nejhorší je to, že on když trucuje, což ted asi dělá, tak se klidně tři dny neozve..a já nevím kde je, s kým je a co dělá..pak se ozve jako kdyby se nic nestalo..třeba v noci ani nebyl u nich doma..já vůbec nic nevím..zůstala jsem úplně sama..
Je to hrozné…ale nejsi sama, neboj ![]()
já neumím poradit
kdyby se to dělo mně, byla bych hrozně naštvaná a řekla bych mu, jak mě týrá a trápí, že se takhle chová, a že mi to nemůže dělat…
zkus na to nemyslet to je blbá rada, ale stejně nic nevyřešíš, dokud se neozve. zkus si pustit film nebo pohádku, já tu teď dojatě slzím u Zvonilky, ale rozveselilo mě to! nesmíš se stresovat takhle před porodem, vždyt to máš za pár Hani ![]()
@stephora Děkuji za podporu..nakonec jsem šla se psem na výběh k lesu, sedla si tam..pesan běhal chvilku za balonkem a pak tam jen tak ležela a nic se jí nechtělo, tak jsem ji ještě zkusila hodit balonek a šli jsme dom..doma jsem vzala tašku a šla do penny koupit si nějaký dobroty..měli coca colu za 20 kč tak sem vzala dvě a slaný brambůrky a čokoládu…ted sedím u telky a nic nedělám..možná se přemluvím a půjdu žehlit..aspon využiju energii…
Ahojky. Pokud to nedela pravidelne, tak se nemas ceho bat. Jen tfucuje
takoveho mamicaka mam taky a i kdyz to neni moje chyba, tak se dokaze neozvat pekne dlouho… za chvili si uvrdomi kak se chova… treba ma jen strach, nebo mu dochazi, ue za chvili budete rodice..
urcite furt nesleduj telefon. To je nejvetsi zlo
delej neco, pri cem na nej mebudes tal intenzivne mluvit. Pardon za preklepy, strasne se to seka jsem na mobilu. Kazdopadne uz nikdy nerikej, ze jsi si to mela nechat vzit. Podiv, za chvilku budes mit malou u sebe a bude pro tebe stred vesmiru kolik zem by za to dalo vsechno, mit dite a bud furt potrecaji, nebo jim to nevychazi… ty mas moc velke stesti
kolik je tu temat zalozenych na tema „bojim se o mimco, protoze to a to…“ bud rada!:-* ja jsem si dnes napriklad nemohla pomoct a musela jsem zkusit helium z balonku, jestli funguje chipmunk hlas… no a ted se zas bojim o maleho.. stejne jak jsem snedla neumytou mmerunku… vidddis jake reesim pi. ovinny?:D i kdyz.. to heelium.. :/ @Nadyen @Nadyen
@stephora No brisko pekne
no vidiiis prezila jsi to, mala kope, vodu si zase doplni, vysledky mas uz po nedeli to je super
aaspon se vylouci ty nejobavanejsi choroby
bude to dobry ![]()
@Nadyen jsem ráda, že sis udělala malou radost a přestala na to trošičku myslet…kola a brambůrky zaberou vždycky!
dneska je to už určitě malinko lepší, viď? ![]()
@Nadyen, @Domuska - holky, dneska jsem se vzbudila a na košilce jsem mela docela velkej flek v oblasti praveho prsa, bylo to už zatvrdlý - hrozně jsem se vylekala, přemýšlela, kde jsem se mohla tak blbě pokecat a čím a pak mi došlo, že to asi bylo kolostrum - také vám to vytéká z bradavek? to asi není nic špatného, ne? ![]()
Nic spatneho to urcite neni :-p spis bud rada. Me furt nic. Uz zacinam premyslet, jestli budu moct kojit.. ::( prsa se mi nezvetsuji, nepribiram…
chjo. @stephora
@Domuska no, mě to vyděsilo, bylo toho docela dost, takovej koláč
, ale to neznamená, že budu 100% kojit, no, ale aspoň se mi dělá základ na mlíko
koukala jsem na web a je to normální - někdo to má a někdo nemá ![]()
mě jedna maminka v jiné diskusi napsala, že má poloviční břicho jak já, tak se teď cejtim nějaká velká…uff ![]()
@stephora
@Domuska
Holky, děkuji za podporu..nebýt toho, že jsem včera volala tatovi na chatu, tak bych ani nevěděla, že ten můj chlap je tam s ním..jinak stále se neozval a opravdu trucuje..dnes už je mi dobře, takže jsem to vymyslela..až bude volat on, taky to nevezmu něklik dní, aby věděl jaký to je…no Domi, já si taky nemyju ovoce..málo kdy, to se ti nic nestane…pár bakterií ![]()
Jinak Štěpi, já ti i to kolostrum závidím, já vůbec nic a to mám za chvilku rodit ![]()
@Nadyen Hani, není co, fakt jsem mela na košilce ztvrdlej koláč
navíc mi to teče jen z pravýho prsa, levý NIC. nechci nosit vložky do podprsenky už teď, příjde mi to brzo, když rodím v listopadu ![]()
vy jste dva trucáci
ale chápu, že se chceš „pomstít“, tak bych chtěla, ale pak, kfdyž si uvedomím, že díky tomu spolu nebudeme mluvit/vidět se 2× tak dlouho, než kdybych taky netrucovala, tak mě to přejde…
já už se tak těším na fotečky Tvojí krásné holčičky
![]()