Ukažte svá bříška :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
700
26.6.13 11:52

@stephora
@Domuska
Holky, tak dnes v poradně mi řekla doktorka, že mám dole streptokoka, tak při porodu dostanu antibiotika, aby ho nedostala malá..no nemám já to štěstí??a příští týden už jdu na ozvy, tak se těším..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
26.6.13 12:51

Tak holky, v utery mam nastup na vyvolani, ale mam pocitat, ze se to nepovede, tak uvidime.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
26.6.13 14:39

@Nadyen no pěkný…jak se tohle stane, viď? my jako budoucí mamčisi na sebe dáváme takovej ukrutnej pozor, pomalu nic rizikovýho nejíme, nepijeme, skoro nesexujeme, aby se náhodou něco a stejně…

ale jinak se neboj, antibiotika jsou v tomhle případě standardní postup a žádné velké riziko nepředstavují :) bude to dobré… :palec:

@PetulaM - držím palec, dobře to dopadne! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Domuska
26.6.13 20:18

@Nadyen @stephora Ták slečny, pardon ze pisu tak pozde, ale nejak jsem nestihala:D Nooooo takze muzu zacit =) jen co jsem tam prisla, tak jsem mela jeste 3/4 hodiny cas, tak jsem si vytahla notasek, ze vam napisu, ale hned me zavolali, tak jsme sli na to =) v tom soku ze tak brzo jdu, jsem nestacila rict mamce a sla tam sama. stejne mi po minute rekla, ze je mimco k nam zady, a tak ze je chodba moje, aby se mimi obratilo. chodila jsem po chodbe, pila kafe, delala drepy, chodila vsechny schody v budove… za chvilku me zavolali a tam jsme sli i s mamkou jelikoz pritel byl v praci… prcek se nejak aspon trochu naklonil, tak mohla zkontrolovat srdicko, pustila ozvy, pocitali jsme prstiky, ruky, nohy, ledviny… nps, bradu, pusu a u te se zastavila a rika „no, vypada ze se ma dobre, zrovna tam neco prezvykuje“ a fakt :D uplne to tam bylo videt, jak prezvykuje :D:D:D ma neco pres 20cm a hlavne! je to KLUK!!! =) jak patrala po tom, co to je, dopatrala se ke klucinovi =) trochu jsem se lekla, kdyz ukazala kde ma pindu, protoze byl velky jak hadice, posleze jsem zjistila, ze to je pupecni snura, kterou ma mezi nohama :D:D:D ja blb :roll: :lol: No tak jsem happy =) kope krasne…

• Citovat
  • Upravit
Domuska
26.6.13 20:20

@stephora jinak drzim moc palecky!!! uviis ze to dopadne dobre, vysledky taky a budes mit spadlou kalu ze srdce! :-* kliiiidek =) pohadky fakt privedouna jine myslenky =) :hug:

• Citovat
  • Upravit
Domuska
26.6.13 20:21

@Nadyen vidis… je to vsechno na hrube ho… ale furt to neni tak strasne :hug: jinak bch taky zasla na priseraky :D ja se tesim na padoucha =)

• Citovat
  • Upravit
Domuska
26.6.13 20:24

Tak =)

• Citovat
  • Upravit
2663
26.6.13 20:46

@Domuska jééééé, kočka a mimiííí :) no nádhernej je Domčí, jsem moc moc ráda, že je u vás vše OK :) závídííím, snad budu šťastná jako ty za pár dní. Mám moc velkou radost a moc ti to slušííí mamčo :hug: :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
26.6.13 20:48

@Domuska tady máš na oplátku jednu mojí, jen pupíček už mám trochu větší a blbě se mi fotí xicht, ale jde o pupíííík ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
26.6.13 20:51

@Domuska tak moc moc gratuluju k chlapeckovi vsak jsi ho chtela vic nez holcicku, jinak mas pekny brisko :-D:-$

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
26.6.13 20:54

@stephora urcite to bude v poradku, musis tomu verit a brisko pekne ale chtelo by aktualni :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
26.6.13 21:04

Ahojtee :D tak pisem po dlhej dobe aj ja, posielam fotky bruska z grecka. Este nevieme naisto, co cakame, pravdepodobne chlapca. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Domuska
26.6.13 21:37

@stephora nekockuj :oops: moc ti to slusi :palec: urco to dopadne dobre! =) myslim ze to jsou takove drobne nedokonalosti jako treba rozstep rtu. znam rodinu, co to ma jejich otec a oba dva kluci. proste dedicne. :hug: to chce klid a nohy v teple =) jsem lezela ve vane a asi to bylo moc teple na nej, tak kopal jak utrzeny z pupecni snury :D:D jeste ted kopka =) smarja jsem tak rada =) ja nesnasim foceni.. :D i na nejake svatebni nebo jen blbe skolni fotky me museli premlouvat. ale tady vystavuju hrde meho maleho milacka, tak to je neco jineho =) Je a kukni se na The Secret je to filmek. jestli jsi nevidela.. =)

• Citovat
  • Upravit
Domuska
26.6.13 21:40

@Zuziš nooooo spis jsem chtela strasne moc kluka :D no jsem stastna jak blech :mrgreen: ted uz jen aby bylo vsechno v pohode a ja ho donosila =) ale prej byla mamka u kartarky a ta ji rekla, ze to bude decko co unavi 3 lidi :D:D takze bude po me… ne ze bych temto blabolum verila, ale od te doby, co se mi do puntiku vsechno vyplnilo (pred lety) se toho nejak bojim… Zvlast, kdyz uz jsem se 2× od odlisnych lidi dovedela, ze prej nezustanu s pritelem. mamka mi rekla duvod „prej je mamicak..“ to on je no :d zavislak :D ale myslim ze to zalezi na jeho pristupu. bud se bude chtit osamostatnit nebo ne :nevim: jsem se zas rozepsala :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
Domuska
26.6.13 21:41

@Sebinah krasne =) :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení