Ukažte svá bříška :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4263
30.6.13 19:46

@Sebinah Ještě by mě vyloučili ze skupiny :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Domuska
30.6.13 21:46

@stephora hmmmm tak to ti teda zavidim… :/ maly me stouchl jen parkrat :/ nezabira nic.. sladke, studene, pohyb, leharo na zadech, sedeni,… se. e na me.. :(

• Citovat
  • Upravit
Domuska
30.6.13 21:49

@Zuziš nic nezabira… :roll: sikula =) i bratr mel same… :palec:

• Citovat
  • Upravit
2663
30.6.13 22:08

@Domuska neposlušnej chlapeček :-D neboj, to bude, prostě hodně spí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
30.6.13 23:10

První těhu, rok 2012 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
1.7.13 08:19

Ahojte, dnes ma čaká kontrola a musím tam aj s mladou (1r) :roll: chlap bude v Brne, rodičia sú na chate a nič iné mi nezostáva ako ju tam zase ťahať. Už minule to bolo o nervy, nebola zlá, ale pripadala som si divne že ju vešiam sestričke na krk (ona bola ale ochotná a rada ju previedla po ambulancii) a vravela že to nič nie je no ale aj tak, neni to jej povinnosť strážiť mi ju tak som z toho zase trochu na nervy. Asi jej dnes prinesiem nejaký dezert alebo fľašu :? myslíte, že mi to znova „prejde“? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
1.7.13 11:53

@Zuziš gratuluji, šikula.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
1.7.13 12:06

@Sebinah určitě projde, s dezertem 100% :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
1.7.13 14:51
@stephora píše:
@Sebinah určitě projde, s dezertem 100% :)

Tak už som doma. Inak vieš o tom, že máš termín na moje narodeniny?? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
1.7.13 15:45

@Sebinah a sestřička v pohodě? :) to je hezká náhoda.) ono sice prý jen 10% žen porodí přesně na termín, ale třeba to trefíme, budeš mít parťačku na narozeniny :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Domuska
1.7.13 16:54

No holkyyyy mam depku… :/ mamka blazni, at nakupujem skrin (mame asi 10 veci pro maleho jako obleceni a uz potrebujeme skrin :roll: ) no des. Navic si nepripadam jak tehotna.,.. zadne kila, zadne mlezivo, velka prsa… doby, kdy jsem maleho kopance citila pres ruku jsou davno pryc, tend sem tam stouchne jakoby do mocaku, nebo stydke kosti nebo nevim jak to popsat.. proste hodne zevnitr, nez ven… nechce se mu hybat.. navic jsem se dneska rozbrecela, protoze jsem mela udelat omacku a nesnasim ty zas.ane jisky, ktere mi dycky zgrcnou.. recept na netu do puntiku kazdy jiny… me se nepovedla, tak jsem to vyhodila… pripadam si k nicemu. neumim ani zapnout pracku. :,( mamka misto podpory furt vali jak si neumi predstavit, ze budem bydlet s petrem sami… Ja nejsem tak neschopna.. :( jen obcas neco nevyjde no. :roll: ty joooo a to jsem v patek uz 22tt :|

• Citovat
  • Upravit
613
1.7.13 17:03

@Domuska Vůbec se nestresuj, to všechno tě donutí a na všechno příjdeš… Můj manžel je o 15 let starší a už měl zkušenosti, já neuměla vůbec nic jak jsme se poznali a začali spolu žít, max. uvařit čaj nebo kafe… a moje mamka taky mě pořád shazovala, že mě opustí, protože nic neumím apod. Nakonec jsem jí vytřela zrak jak jsem se všechno rychle naučila sama… :D Teď nemůže říct půl slova… Hlavně klid a nožky nahoru… to všechno příjde samo… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
1.7.13 17:13

@Domuska to bude dobrý, hele hlavně klid, jseš možná víc citlivá než normálně tak si to tak neber, male když bude chtít tak se pohne, hele čekáš chlapáka a tak se nediv že je línej :hug:

@PetulaM díky,no potěšil nás :)

jinak mám dneska za sebou návštěvu u dr, takže mám zvýšený cukr, takže jsem byla navštívit diabetoložku a ve středu mám první sezení…fakt super, ještě mi dr říkal že díky tomu zvýšenýmu cukru budu víc hlídaná utz takže malou uvidím víckrát :),pak jsem se ho ještě ptala skrz to jak chodím docela často čůrat tak je to tím jak je malá dole a naléhá na tu spodní část tak proto mě bolí i ta stydká kost…noo super, si ještě užiju :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
1.7.13 17:24

@Domuska prď na to bjoukůůůů :hug: to jsou hormóny, neboj! to přejde! malej se jen moh nějak otočit a tak ho tolik necejtíš jako předtím. Na mlezivo se vykašli, je to vopruz a měla sem to jen jednou - myslím, že za to může trochu ta AMC, že moje tělo bylo trochu v šoku, tak pustilo mlíko -od tý doby se to neobjevilo…

jak jsem koukala na tu fotku, tak ses těhule a ne že ne :) máš pěkný bříško :potlesk: :palec:

hele, mě je dneska celej den blbě od žaludku, holt jsem asi nervní, protože zítra ráno si mám volat po 9:00 na výsledky té AMC a samo mám nervy, jak to dopadlo, i když na druhou stranu jsem strašně klidná, tak si nějak nerozumím… co se mi ta moje hlava dubová snaží naznačit??? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Domuska
1.7.13 17:41

@stephora Tak jooo :hug: no myslim ze jsi klidna protoze nekde vnitru vis, ze je to dobry, ale mozek si jako vzdy mysli svoje… to je normlani :P no ja jsem myslela ze se pobliju denska ve vlaku. zapomela jsem si rano svacinu, tak jsem od pul 5 do půl 9 nic nejedla :/ no ale uz se hybal pekne:D jen se mi skubalo bricho. Asi vycitil ze jsem na nej nastvana, tak si rekl ze radsi udela ze 3 kotrmelce at ma klid.. :D zitra napis jak o dopadlo! ja mela tyto nedockave nervicky pokazde kdyz mi brali krev, jestli jsem tehu a mela jsem si volat… no fuuuuuuuuuuuu to ty minuty utikaly po hodinach :D :roll: hezky se prospinkej, nemysli na to a bude to dobryyyyyyyy :hug:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky