Ukažte svá bříška :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Domuska
1.7.13 17:43

@PetulaM no právě.. pritel taky umi vsechno, krome uklidu.. na to jsem zase uchylny expert ja :D myslim ze se budem doplnovat a taky ji jeste ukazu ze nejsem takova blbka… :twisted: a jak jsi na tom ty vlastne? furt nic? :think:

• Citovat
  • Upravit
700
1.7.13 18:10

Holky, tak je všechno jinak…přítel se mnou nemluvil celý víkend jen proto, že už měl všeho dost a nechtěl se se mnou hádat, protože včera přišel a vylezlo z něj, že se jeho rodiče doma hádali a jeho matka mu zakázala jít ke mně… tak ku.va já mám za měsíc rodit, bude nám na podzim sedmadvacet a jeho matka mu zakáže za mnou jít v pátek večer jen proto, že má doma psa!!!chápete to??ten čokl se bez něj vyspí v noci, on ho nepotřebuje a kor, když jsou doma přítelovi rodiče..jeho matka je fakt pi.da že to není možný!!!nevím co dělat, ale asi za ní půjdu a oznámím ji, že už bude lukáš bývat u mě přes noc pořád, co kdybych začala rodit a já ho pak nesehnala, že??ona je učitelka v mateřské škole a k němu se chová stejně jako k těm harantům co má na starost…a tak stejně se chová k tomu psovi - je fakt potrefená..měla jsem sto chutí, tam na ni vlítnout už včera nasr. ná, ale to bych si asi moc nepomohla…pomooooooooc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
1.7.13 18:31

@Domuska vidíš, a máš recept na to, jak kluka rozhejbat - musíš vyhladovět :D

já toho dneska taky moc nesnědla a proto mi asi bylo špatně od žaludku (vlastně dnes jen 200ml vývaru, půl koláčku, malou bagetu a krajíc chleba se šunkou - opravdu zdravá a výživná těhotenská strava), vždy po jídle se to zlepšilo, to budou ty skrytý nervy :) to víš, já si taky ve skrytu duše myslím, že jsem klidná, protože vše je OK, ale bojím se tomu uvěřit - víš, jakože jsem se tady opíjela falešným pocitem pohody… moc se v sobě radši nehrabu…

dám samo vědět, ale prosím mysli na mě, zítra po 9:00 tam mám volat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Domuska
1.7.13 18:36

@Nadyen ty jo normalne bych ti poradila jit za ni, a pekne do oci ji vsechno vyrvat, ale vzhledem k tomu, ze za mesic rodis, tak by to asi nedopadlo nejlip… i kdyz ted co je horsi. jestli potlacovany vztek, nebo nervy z toho, jak bys na ni rvala:D kazdopadne pritel si to jako neuvedomuje?? dyt ma svuj rozum a je dospely sakra!!! :zed:

• Citovat
  • Upravit
Domuska
1.7.13 18:38

@stephora budu s tebou telepaticky spojena neboj :jazyk: vsechno bude ok :hug:

• Citovat
  • Upravit
2663
1.7.13 18:41

@Nadyen no to si děláš pr*el! nevěřííím!

Hani, ale on je taky pěknej trouba, že si tohle nechá líbit - matku by měl poslat víš kam. Ty ho potřebuješ, ona ne! Musí být u tebe, protože můžeš opravdu začít kdykoliv rodit a ve 27 letech by už měl teda bejt schopnej svou matku odkázat do patřičnejch mezí… a to on nedělá. Musí si uvědomit, že pokud se k tomu nepostaví, neskončí to a že on jedinej má šanci tyhle muka ukončit - takhle se trápíte všichni. Je to na něm, ale on si to vůbec neuvědomuje.

moc držím palce, jsem ráda, že se to vysvětlilo aspoň mezi váma dvěma, že to není trak, že by nevěděl co chce - spíš neví, jak to skoulet a matkou, ale tady to bez tvrdýho postoje k chování svý mámy nepůjde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
1.7.13 18:42
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
1.7.13 18:48

@Domuska
@stephora
Holky děkuji za podporu, to mi ted bodlo..no opravdu bych se nejraději na ni vyřvala, ale to nejde..ona se necítí být babičkou, takže ani nehrozí to, že by s ní zamávala pohružka, že svou vnučku neuvidí..nevím jak to udělat, ach jo..no já příteli říkala, at toho psa někomu dá, že je mu na obtíž, vím, že má svýho psa rád, ale přes něj ho drží matka v šachu a já utřu..napadlo mě, že bych tam s ním došla a začala s ním bait oblečení, aby viděla, že to myslíme vážně a když by začala o psovi, tak by jsme ji řekli, že ho vezeme třeba do útulku nebo novýmu majiteli…myslím, že by ho nedala…ale přes něj bude dělat peklo!!!no měl by si přítel uvědomit, že ted už jsem na prvním místě já a ne pes a matka!!!a já ho u porodu chci!!!takže v tom žádný kompromis!!
stepi, taky na tebe budu myslet až tam budeš volat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
1.7.13 18:55
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Domuska
1.7.13 19:02

@Nadyen Jo taky mam takovou „tchyni“ :roll: spis byla nasrana, nez aby yla rada ze bude babi… ani se neptala co to bude, jak mi je apod. neresim to. miluju ho a on se snazi jak nejvic muze aby se mnou byl. ty jo a nema nejakeho kamarada, ktery by si pejska vzal? :roll: :think: no a s tiiim… ze bys sla s nim. myslim ze by to dopadlo asi stejne, jako bys ji tam sla servat zrovna. :D ona neco rekne a ty si s nejvetsi pravdepodobnosti vyvalis sve emoce na povrch ;) promysli si to, abys z ni jeste predcastne neporodila :jazyk: kdyz bude chtit, svuj pristup k matce zmeni uvidis :hug: hlavne ze s tebou chce zustat :hug:

• Citovat
  • Upravit
700
1.7.13 19:08

@Domuska No a nebo se bojí zodpovědnosti a radši se nechá doma cepovat…nevím co dělat..máš pravdu, že bych asi řvala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Domuska
1.7.13 19:34

@Nadyen myslim ze kdyz si s nim o tom v klidu promluvis a vysvetlis mu co a jak, tak by to mohlo byt lepsi =) treba priteluv otec ma obrovsky sad merunek a kazde leto si tam projizdi naftu, vozi svym autem tezke bedny po poli i 2× denne, musel si koupit nove tlumice, kolikrat menil praskle pneu, ale on mu na to neprispel ani korunu :pocitac: petr udela vsechno co mu rekne. ale ted jsem se na.rala a rekla jsem mu, ze jeho otec ma traktor s vleckou primo na tuto cinnost, a ze auto budeme potrebovat na maleho!!! a pokud mu to nerekne sam, udelam to ja. (jelikoz vi, jaky jsem cholerik, radsi mu to rekl ze si svoje auto nicit nebude, atd…)

• Citovat
  • Upravit
700
1.7.13 19:41

@Domuska Taky to nemáš jednoduchý..no zkusím to taky, ale pár dní to nechám uležet a pak začnu… :lol: :lol: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Domuska
1.7.13 19:44

@Nadyen zkus jestli se neco aspon trochu pohne a pak zakroc :D verim ze dostane rozuma :hug:

• Citovat
  • Upravit
2663
1.7.13 19:52

@Nadyen souhlasím s Domi (@Domuska), fakt je třeba synáčka trochu popostrčit, aby svou milostivou matinku konečně poslal někam…ty se nestresuj, ať je Barborka v pořádku! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí