Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Domuska ďakujem:) ta, co mam v profile je fotena len par dni pred tymi dvomi co som poslala a absolutne tam nevidno ze som v polovici tehotenstva ![]()
@stephora No jako kamarádka mi napsala, že jsem lakomá, že se nikdy o nic nepodělím, tak at se nedivím, že mám pak všechny ty potíže a nemoci…a ségra at si druhý dítě nedělám, že s takovou mi jedno stačí..
Tak snad bude vše ok, myslím na tebe a na prcka…
@Domuska Máš pravdu, streptokok není nic závažného, ale zase jsem si ho vyžrala já
Gratuluji k chlapečkovi ![]()
Holky, jste moc pěkné na fotečkách, to zase jen já jsem jako koule..to už se raději nebudu fotit…dnes jsem do poradny musela vědět kolik vážím a mám přesně 30 kilo a termín za 4 týdny..měla doktorka pravdu, půjdu rodit s 35 kily navíc…to mě trápí jak svina…mno budu mít co dělat, abych to zhubla..
Jen nevím jak to udělám..
@Nadyen no nechápu co má společnýho streptokok s tím že by byl někdo lakomej, ale nebudeš si myslím jediná kdo ho má a to není nic strašnýho
,jinak teda jediná jako koule nejseš, já jsem už taky jako koule a do konce mám víc času než ty, dolů to půjde samo budeš mít hoňku kolem malé, nevyspíš se…atd
![]()
@Domuska hele ono je lepší když je dítě živější, aspoň se pak nikde neztratí, pořád lepší než ťunťa kterýho někam postavíš a pak ho tam i najdeš
,já bych teda asi nechtěla vědět co mě čeká, i když člověk nikdy neví ![]()
@Zuziš Souhlasim s tebou..ale je sranda poslouchat to od lidi co rodili pred x rokama..tem se to keca
ted sedim na urologii na kontrole, ale u nas v nemocnici je to desny..objednaji si nadmiru pacientu a pak tu misto nq devatou sedite az do tri..uz ted jsem hotova, auto zaparkovane na opacne strane nemocnice nez jsem ted..ach jo, nejradeji bych to vzdala
@Nadyen Tak to mas podvizivu kdyz mas 30 kilo
neeee netrap se tim, holt to ma kazdy jinak
ja jsem teda nepribrala ani kilo a docela me to uz trapi. Mam furt -7kg nez pred otehotnenim.
jo jeste jsem se chtela zeptat. ohledne te plodovky jsem ji nic nerikala, schvalne co mi o ni rekne a napsala mi do papiru „plodove vody primerene“ coz me mmoc neuklidnilo jako
primerene mi pripada jako „nic moc“ radsi bych ji tam mela nadmiru
a uz se chci mesic zeptat… chodili jste, budete chodit nebo chodite do nejake te predporodniho kurzu? me to prijde jako zbytecna vec a vsechno mam od baraku strasne daleko ![]()
@Domuska hele pořád lepší přiměřeně než málo, do žádnýho kurzu nechodím a ani u prvního jsem nechodila a zvládla jsem to ![]()
@Domuska já kurs plánuju, protože vim o všem úplný prd - kámoška na něm byla před porodem s říkala, že jim to s manželem pomohlo líp zvládnout porod, protože se nebáli, věděli aspoň teoreticky, co přijde…takže chci taky na kurs jít - já ani nevěděla, že porod sice trvá X hodin, ale že to finální lezení dítěte ven trvá jen cca 15 minut (v normálním případě) - vždycky jsem si myslela, že ty mimina tlačíš tech X hodin těma porodníma cestama po milimetru postupně ven…
a vono nééé… klidně se mi smějte, já si to fakt myslela ![]()
@stephora tak to je dobrý…ale chápu…nevěděla jsi to
,já malýho tlačila ven 25min. jinak to trvalo taky X hodin ![]()
@Zuziš
jo, tleskám si
a to jsem prosím VŠ s 10tiletou praxí v bankovnictví
nevědomost si nevybírá
![]()
@Domuska Hele však přiměřeně znamená, že je to dobrý..já mám taky přiměřeně ![]()
Holky, tak jsem dolezla z té urologie, že už jedeme domů a auto tam nestálo…
jezdím celé roky bez nehod, nemám ani pokutu za rychlost..pohodila jsem auto mezi další zaparkovaná auta podél chodníku..klasika, no ale nějak přestali tolerovat stání blízko kolejí..takže mi auto odtáhli…se ségrou a neteří jsme se trmáceli do výdejny odtažených vozidel..celou cestu jsem probrečela..dokonce paní policistka mi u výdeje dala do okýnka kapesníčky…
protože nemám žádný záznam, tak jsem platila povinný odtah 1900 kč a nejnižší sazbu za výdej, což je 300 kč..hlavně, že už nemám na celý měsíc ani korunu..hezky rozhazuju nemocenskou
![]()
@stephora Tak jako celkem vipne to je, ale neni to tak strasne:D pritel nedavno zjistil, ze holky mai 3 dirky a necuraji zadkem
to je teprve mao. i kdyz je uz na zvazeni, jestli je to vtipne, nebo smutne
kazdopadne by nemel cas se mnou chodit na kurzy, takze to bude muset zvladnout i bez toho no
![]()