Ukažte svá bříška :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1185
26.6.13 21:49

@Domuska ďakujem:) ta, co mam v profile je fotena len par dni pred tymi dvomi co som poslala a absolutne tam nevidno ze som v polovici tehotenstva :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Domuska
26.6.13 22:05

@Sebinah to tak vykoukne:D =)

• Citovat
  • Upravit
700
26.6.13 22:43

@stephora No jako kamarádka mi napsala, že jsem lakomá, že se nikdy o nic nepodělím, tak at se nedivím, že mám pak všechny ty potíže a nemoci…a ségra at si druhý dítě nedělám, že s takovou mi jedno stačí.. :D Tak snad bude vše ok, myslím na tebe a na prcka…
@Domuska Máš pravdu, streptokok není nic závažného, ale zase jsem si ho vyžrala já :D Gratuluji k chlapečkovi :srdce:
Holky, jste moc pěkné na fotečkách, to zase jen já jsem jako koule..to už se raději nebudu fotit…dnes jsem do poradny musela vědět kolik vážím a mám přesně 30 kilo a termín za 4 týdny..měla doktorka pravdu, půjdu rodit s 35 kily navíc…to mě trápí jak svina…mno budu mít co dělat, abych to zhubla.. :zed: :pocitac: Jen nevím jak to udělám..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
26.6.13 22:48

@PetulaM Tak určítě držíme palečky at vše dobře dopadne :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
26.6.13 23:08

@Zuziš jiné nemám, ale není tak staré :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
27.6.13 06:56

@Nadyen no nechápu co má společnýho streptokok s tím že by byl někdo lakomej, ale nebudeš si myslím jediná kdo ho má a to není nic strašnýho :hug:,jinak teda jediná jako koule nejseš, já jsem už taky jako koule a do konce mám víc času než ty, dolů to půjde samo budeš mít hoňku kolem malé, nevyspíš se…atd :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
27.6.13 06:59

@Domuska hele ono je lepší když je dítě živější, aspoň se pak nikde neztratí, pořád lepší než ťunťa kterýho někam postavíš a pak ho tam i najdeš ;),já bych teda asi nechtěla vědět co mě čeká, i když člověk nikdy neví :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
27.6.13 09:08

@Zuziš Souhlasim s tebou..ale je sranda poslouchat to od lidi co rodili pred x rokama..tem se to keca :-D ted sedim na urologii na kontrole, ale u nas v nemocnici je to desny..objednaji si nadmiru pacientu a pak tu misto nq devatou sedite az do tri..uz ted jsem hotova, auto zaparkovane na opacne strane nemocnice nez jsem ted..ach jo, nejradeji bych to vzdala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Domuska
27.6.13 12:44

@Nadyen Tak to mas podvizivu kdyz mas 30 kilo 8o :D neeee netrap se tim, holt to ma kazdy jinak :kytka: ja jsem teda nepribrala ani kilo a docela me to uz trapi. Mam furt -7kg nez pred otehotnenim. :nevim: :( jo jeste jsem se chtela zeptat. ohledne te plodovky jsem ji nic nerikala, schvalne co mi o ni rekne a napsala mi do papiru „plodove vody primerene“ coz me mmoc neuklidnilo jako :think: :zed: primerene mi pripada jako „nic moc“ radsi bych ji tam mela nadmiru :( a uz se chci mesic zeptat… chodili jste, budete chodit nebo chodite do nejake te predporodniho kurzu? me to prijde jako zbytecna vec a vsechno mam od baraku strasne daleko :nevim:

• Citovat
  • Upravit
3287
27.6.13 13:00

@Domuska hele pořád lepší přiměřeně než málo, do žádnýho kurzu nechodím a ani u prvního jsem nechodila a zvládla jsem to :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
27.6.13 13:34

@Domuska já kurs plánuju, protože vim o všem úplný prd - kámoška na něm byla před porodem s říkala, že jim to s manželem pomohlo líp zvládnout porod, protože se nebáli, věděli aspoň teoreticky, co přijde…takže chci taky na kurs jít - já ani nevěděla, že porod sice trvá X hodin, ale že to finální lezení dítěte ven trvá jen cca 15 minut (v normálním případě) - vždycky jsem si myslela, že ty mimina tlačíš tech X hodin těma porodníma cestama po milimetru postupně ven… :mrgreen: a vono nééé… klidně se mi smějte, já si to fakt myslela :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
27.6.13 13:36

@stephora tak to je dobrý…ale chápu…nevěděla jsi to :mrgreen: :lol:,já malýho tlačila ven 25min. jinak to trvalo taky X hodin :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
27.6.13 13:43

@Zuziš :potlesk: jo, tleskám si :) a to jsem prosím VŠ s 10tiletou praxí v bankovnictví :) nevědomost si nevybírá :mrgreen: :lol: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
27.6.13 13:46

@Domuska Hele však přiměřeně znamená, že je to dobrý..já mám taky přiměřeně :D

Holky, tak jsem dolezla z té urologie, že už jedeme domů a auto tam nestálo… :zed: jezdím celé roky bez nehod, nemám ani pokutu za rychlost..pohodila jsem auto mezi další zaparkovaná auta podél chodníku..klasika, no ale nějak přestali tolerovat stání blízko kolejí..takže mi auto odtáhli…se ségrou a neteří jsme se trmáceli do výdejny odtažených vozidel..celou cestu jsem probrečela..dokonce paní policistka mi u výdeje dala do okýnka kapesníčky… :lol: protože nemám žádný záznam, tak jsem platila povinný odtah 1900 kč a nejnižší sazbu za výdej, což je 300 kč..hlavně, že už nemám na celý měsíc ani korunu..hezky rozhazuju nemocenskou :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Domuska
27.6.13 13:48

@stephora Tak jako celkem vipne to je, ale neni to tak strasne:D pritel nedavno zjistil, ze holky mai 3 dirky a necuraji zadkem ;) to je teprve mao. i kdyz je uz na zvazeni, jestli je to vtipne, nebo smutne :lol: kazdopadne by nemel cas se mnou chodit na kurzy, takze to bude muset zvladnout i bez toho no :nevim: :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky