Ukažte svá bříška :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Lindsay15
25.6.13 15:04

@Kelly3 Máme se skvěle, jak jinak ;) :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3477
25.6.13 15:09

@Lindsay15 Tak to je dobře :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lindsay15
25.6.13 15:11

@Kelly3 Už se těším, až ho vrznu do ohrádky, bude sedět a hrát si sám a já budu mít klídek :cert:

• Citovat
  • Upravit
25.6.13 15:32

@Nadyen :lol: tak to musí být hezká kombinace :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
25.6.13 15:37

@Lindsay15 Taky se těším, jak si bude hrát aspoň trošku sama. Trošku odpočinku neuškodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lindsay15
25.6.13 15:57

@Kelly3 Hlavně já stíhám velký kulový…

• Citovat
  • Upravit
Domuska
25.6.13 18:03

@stephora jo taaaak no ja tam yla nekonecne dlouho : ted jsem dojela a to jsem tam byla od pul 3 :D

• Citovat
  • Upravit
2663
25.6.13 20:49

@Domuska ale jsi krásná a krásně obarvená, nee? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Domuska
25.6.13 21:17

@stephora jo, jen jsem tu barvu na hlave mela hodinu a pul :D no, drzte mi palce zitra jedu do toho Brnicka =)

• Citovat
  • Upravit
2663
25.6.13 21:28

@Domuska :palec: :potlesk: :palec: držím moc, vše bude OK!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Domuska
25.6.13 22:13

Holky zapomela jsem vam rict ze jak jsem vcera byla na tom utz a zminila jsem se mu o tech bolestech v podbrisku a na leve strane, doporucil mi magnesium. no nechala jsem to na lekarnici co mi vybere… (sumive tablety ktere jsou silnejsi nebo polykaci tablety) vybrala mi sumivky a ted toho lituju :D to se neda vypit :( fakt ne. chce se mi z toho zvracet :-! ale bolesti od te doby zadne. :nevim: asi vsugerace :D

• Citovat
  • Upravit
700
25.6.13 22:54

Tak holky, pro všechny - tak v kině jsme dnes byli, na univerzitě pro příšerky..no nebylo to špatný, ale jako na době ledové 4 jsem se nařechtala a příšerky byly trochu suchaři :D ale líbilo se mi to..akorát malá uznala, že už dlouho sedíme, tak mě kopala pod žebra, už jsem nevěděla jak si sednout ke konci…
Jinak dokoupili jsme věci do porodnice, přežrali se popcornu a pak po kině mekáče, což normál nejím a je mi blaho… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
25.6.13 23:09

@Lucinka Leová Můžeš se kouknout, dala jsem dvě fotečky..jsou na straně 255 nahoře, hned potom co jsem ti odpověděla, že retro jsem chtěla ale nemám :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
26.6.13 07:56

@Nadyen mekááááč - mňam - já se tomu vyhýbám jako čert kříži, ale chutná mi to :) mám to tu pomalu za rohem a můžu si to dát kdykoliv, ale odolávám :)

mě @Domuska včera doporučila se koukat na pohádky, že to uklidňuje, tak jsem si na její tip stáhla Zvonilku a budu dnes odpo koukat, už se těším :) Dnes přes oběd máme ještě konzultaci s mojí gyne ohledně té amnio a v pátek to asi proběhne…asi na to pujdu…Tak drž palec :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
26.6.13 08:04

@Domuska Domčííí, dnes je tvůj velký den v Brníčkuuu, tak moc držím palečky a dej pak vědět, co a jak :)

jinak s tím magneskem - já jsem si v lékárně koupila tablety, jmenuje se to Magnesii Lactici 0,5 tbl Medicamenta od fy Glenmark a je to tak hnusný, že jsem radši dokoupila v drogoš nějaké šumáky a radši to budu pít jako šumák i když je to hnusný jak pr… Ona se mi ta tableta, než jí stihnu zapít, ihned začne rozpouštět v puse a je hnusná, hořká, do krku neleze… Tak nevím, zda si tabletama pomůžeš :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí