Ukažte svá bříška :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
205
30.6.13 11:47

40+5TT :-) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
30.6.13 11:51

@Anet29 jééé, no teda, pěknej pupík - už se nemůžeš dočkat, až bude/budou venku, viď? :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
30.6.13 12:06

@stephora No to ti věřím, že je to na jednu stranu protivný..ale aspon víš, že jsi těhotná :-D Jinak máš pravdu, mě mrzí, že se neuvidíme 2× tak dlouho, když mu to oplatím, ale já nevím co už jinýho udělat, aby si uvědomil, že to se nedělá a už vůbec ne těhu přítelkyni..co jinýho ho vytrestá??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Domuska
30.6.13 12:52

Kad na ni.. kaudy to ma jinak :-* maly si zase dava pauzu v kopani dneska :/ @stephora

• Citovat
  • Upravit
Domuska
30.6.13 12:59

Nebo si rekni ze moudrejsi ustoupi a chovej se normalne :-* my kdyz se pomahame a pak se ozve, tak mu spis reknu ze to byl vtipny pokus me potrestat :D on je moje obrovsla podpora, i kdyz si obcas nesednem. Vim ze se na maleho tesi, snazi se se mnou byt aspon ty 3 dny v tydnu, tak me bere i do prace :). Hlavne neuvazuj o tom ze jste se nemeli vracet k sobe. Dyt cekate zazrak :) my jsme taky meli rozchodu… a ted je to super :-p @Nadyen @Nadyen

• Citovat
  • Upravit
700
30.6.13 13:09

@Domuska Já vím, my to máme taky jinak super, ale toto se nedělá..uděla to za mý těhu asi po čtvrté a to je na moje nervy příliš… :lol: ale dneska jsem už vyrovnaná, včera jsem se večer dala do pořádku a dnes je mi dobře…ted žehlím zbytek oblečeníčka a peru ještě deky pro malou a pak ještě ručníky a žínky a mám vše hotové..raději už chci mít vše dochystané, at mě něco nepřekvapí..jo a večer si už nachystám tašku do porodnice…takže aspon myslím na něco jiného než na toho blbečka…to víš, že je mi po něm smutno, ale mám svoji hrdost…až mu nebudu brát dlouho telefon, tak třeba přijde k nám a pak si na něm schladím žáhu a bude :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
30.6.13 13:27
@stephora píše:
@Denpry jooooooooooooo :palec:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Domuska
30.6.13 13:35

Tak jo:D jen do nej :-p @Nadyen

• Citovat
  • Upravit
700
30.6.13 13:40

@Domuska Musím jinak se nic nezmění..taky mě na 14 dní opustil, aby se něco mezi námi změnilo..a změnilo se toho dost, ale toto teda neeeeeee :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
30.6.13 14:00

@Nadyen jo jo chlapi, oni jiní nebudou, bude zase líp uvidíš :hug:,každopádně taky bych mu to dala sežrat!!!hlavně si nic nevyčítej a nenervuj se malé to taky nedělá dobře, já si vždycky říkám že to mi to za to nestojí a nebo že nemá cenu se hádat s blbcem a ono to díkybohu zabírá :mrgreen: :mrgreen: a jakože si tady v té rodině taky docela užívám… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Domuska
30.6.13 16:06

Nady, mas proste tvrdohlaveho chlapa :-p uzivej si ho i kdyz je takov :-* holky dneska je pohodicka.. gambacek a filmiky :) mate nejakou dobrou radu jak vzbudit mimco?? :/:D

• Citovat
  • Upravit
2663
30.6.13 16:10

@Nadyen já právě nevím, co mu udělat :-/ ale horší je, že není vůbec jistý, že tohle trucování zabere, a pak to celý je zbytečný… to jsem moc neporadila teda, co? :zed:

vono sice moudřejěší ustoupí, ale ten druhej toho pak zneužívá… asi bych ho nechala chvíli vycukat, pak až by dolezl, tak bych mu to chladně, bez emocí vysvětlila, možná i s nějakou výhružkou, jakože „takhle teda ne, jinak…“

zabít! :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
30.6.13 16:24

@Domuska u mě je to jídlo, nejvíc kope po obědě a po večeři :) jinak ještě sezení u PC nebo někde, kde jsi rovně, nebo se trochu hrbíš (ne rozvalina na gauči) - teď takhle sedím v posteli u PC a berulka mě tam šťouchá zrovna :)

nebo ještě chodit - procházka…

mě+ dnes začala kopat až po obědě, až sjem dostala strach, že se po té amnio nehýbe, ale už ťuká, celý odpoledne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
30.6.13 16:56

@Domuska jo jo taky po jídle, nebo si dej něco sladkýho, i to sezení má něco do sebe, i když já jsem věčně vyvalená a taky kope jak vzteklá :mrgreen:

jo holky musím se ještě pochlubit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
30.6.13 18:31
@Denpry píše:
Mám se taky pochlubit svým potěhotenským bříškem? :mrgreen:

tak schvalne! :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit