Ukažte svá bříška :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
613
2.7.13 13:35

@stephora dekuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
2.7.13 13:53

@stephora NO to jsi mi připomněla, že mě moje dr taky odrazovala at nic ještě nenakupuji pro mimi a já začala asi ve čtvrtém měsíci, měla jsem strach, že bych pak neměla peníze, že bych je neušetřila a rozházela za blbosti…jinak mám plno oblečků od sestry, ale sama jsem si jich hodně koupila nových, to co se mi hodně líbilo at je malá činaná v kočárku atd…klidně pomalu zašni…dudlíků mám asi sedm, páč jsem dostala nějaké od,, dýlerů" v práci, pak mám volvo dudlík podle značky našich aut, objednal přítel, moc se nám líbil a pak mají za dobrou cenu dudlíky v DM drogerii, tak jsem si nakoupila krásný…a postýlku mám v akci v borovici s vyřezaným měsíčkem a třemi hvězdičkami…koupila jsem v sambaby, jsou u nás a v ostravě…mají dobrý internetový obchod dokonce, tak mrkni www.sambaby.com

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
2.7.13 14:00

@Nadyen vomrknu to, díky za tip…já totiž pořád čekám na seznam od té kamarádky, abych věděla, co fakt nekupovat (tak dudlíky a kousátka a oblečky a drogoš jsou jasný, ale ten zbytek…) abych to pak zbytečně neměla 2×. Ona má dvě malé holčičky 4 a 2 a furt někde jezdí, tak to je těžší to z ní vyrazit, ale snad už se pochlapí…

rozhodli jsme se, že nám stačí přebalovací podložka s tvrdým dnem, která se dá dát na postýlku nebo na komodu, takže nebudu kupovat přebalovák vůbec, stejně to nemám kam dát, jsme v nájmu 2+kk a do ložnice se vejdeme sotva dva :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
2.7.13 14:11

@stephora To je jasný, já si zase komodu vůbec nepořizovala…mám přebalovací pěnovou podložku a tu si dám vždy na postel a pak budu přebalovat jen na posteli v ložnici..je to celkem praktický a nemusíš mít x nábytku..nemáš zač, koukni, třeba se ti tam bude něco líbit…i oblečky jsou za dobrou cenu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Domuska
2.7.13 14:15

@Nadyen tyjo… bambolino nebo tak nejak. stala me jen 1400 a je jako nova. tak jsem moc rada. jj tato je taky jen takova pres den, kdyz budem u nasich. Vidis, chlapak si to zacina uvedomovat :hug: :palec:

• Citovat
  • Upravit
Domuska
2.7.13 14:17

@PetulaM Dej vedet a taktez drzim vsechny 4 palce :p

• Citovat
  • Upravit
Domuska
2.7.13 14:23

@stephora Ja mam tuto postylku k nasim jen tak aby mel maly kde byvat a spavat kdyz tu budem pres den a k babine kde bude docastne bydlet nez budem mit byt, mame novou postylku po bratrovi jeste. mamka dostala strasne moc veci kdyz se narodil bratr a nevynosila to, tak takove ty zakladni veci jsme nakoupili nove, jinak bude obleceni po bratrovi. myslim ze na narozky 13.9 dostanu dalsich X veci… takze uz cekam jen na prebalovak, ktery jsem si nasla v uzasnem stavu v bazaru za 1000.. ma dojit zitra tak jsem zvedava. je i s vanickou. uz jen kocarek musime doresit :( :/ :think: tak jasne, kazdy ma svoje zasady ze :-p ja chci vsechno mit nachystane do 7 mesice, pac mamka rodila ve 32tt nebo jak.. tak kdyby nahodou, at to mam vsechno =)

• Citovat
  • Upravit
613
2.7.13 14:30

@Domuska diky. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
2.7.13 14:36

@Domuska Vážně je hezká..no tak to je mazec ve 32 tt..naše mamka nás všechny tři měla v sedmém měsíci…dělala jí to páteř, prostě nás neunesla, tak porodila a to s nama víc jak osm kilo nepřibrala..no a dle genetiky to vypadalo, že to se sestrou můžeme mít stejně a nebo taky vůbec…no a sestra přenášela týden… :D je to tak individuální

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Domuska
2.7.13 14:48

@Nadyen ty jo taky dobre. No tak ona mela bratra ve 36.. takze se to tak nejak dalo cekat ze to tak dopadne, kdyz uz mela vsechny testy dobré. :nevim: ale tak nejak pro klid duse je dobre mit aspon ty zakladni veci uz doma. ji pustili po 10 dnech i s mimcem dom,.

• Citovat
  • Upravit
2663
2.7.13 14:52

@Nadyen já už komody doma mám, máme v nich svetry, kalhoty, prádlo…jen bude boj o šuplík pro mimi - bude mu zatím muset stačit na ty věci, co maj bejt po ruce, jeden :) Ale přítel má šuplata poloprázdný, tak mi jeden věnuje v jiné komodě a já si přesunu z té své do jeho a šuplík bude :) no a na to jen dám podložku a nepotřebuju přebalovák vůbec - kámoška má tu přebalovací podložku na postýlce, jinam ji nedává a je úplně v poho, a na komodě má vše, co potřebuje po ruce - plenky, ubrousky, odpadkový košík, mazadla, chrastidla… :)

@Domuska tý jo, teď jsi mě dostala - no, já někak nevěřím, že bych rodila dřív, u nás všechny ženy v rodině rodí na termín :D sem si tak nějak plánovala, že to v září v poho přivezem a nějak rozestavíme a pak bude ještě do začáku listopadu spousta času na dokoupení srandiček…tak to bude veselý, až si domu přivezu dítě a nebudu mít na něj nic :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
2.7.13 18:36

@stephora jj sestrička v pohoo, dokonca som hovorila s inou, ktorá sedí v kancli vedľa a nie s tou, čo mi meria tlak atď… inak ja som počula, že dokonca len 5% detí sa narodí na termín :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Domuska
2.7.13 19:25

Hmmm tak mi denska kamoska rekla, ze jeji sestrenka vypada jak ja… presne bricho jako. ze vypada jak tlusta, ne jak tehotna… :pankac: super diiiiiiiiiiiiiiiik :palec:

• Citovat
  • Upravit
2663
2.7.13 20:02

@Domuska kámoška :) to se jí moc nepovedlo… :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Domuska
2.7.13 20:26

@stephora jn… jsem myslela ze ji neco reknu :D asi mi to vratila z doby, kdy ona byla po porodu a ja jsem ji rekla ze vypada, jak kdyby cekala druhe :lol: ale to mi bylo asi 13 :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky