Ukažte svá bříška :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Domuska
4.7.13 20:07

Sakra mam sexovat nebo ne? :,( :lol:

• Citovat
  • Upravit
Domuska
4.7.13 20:07

@Zuziš jé popiš! =)

• Citovat
  • Upravit
700
4.7.13 20:09

@stephora JJ už jsem předaná…no moc se s tím nemazlí, ani nemůžou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
4.7.13 20:30

@Domuska a proč bys nemohla? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Domuska
4.7.13 20:34

@stephora :nevim: jinak ve sprse jsem velmi castym hostem :D hygiena a poteseni zaroven.. co vic si prat :andel:

• Citovat
  • Upravit
2663
4.7.13 20:42

@Domuska já právě nevím, zda tomu těhu vadí moje stahy dělohy při orgasmu, a nebo zda spíš je nebezpečnější, že mi partner může zanést do pochvy infekci… podle mě ty orgastický stahy porod vyvolat nemůžou… :nevim:
jojo, já taky sprchu ráda :andel: :oops: ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
4.7.13 20:50

@Domuska bud rada ze muzes sexovat, to ja uz ne a chut by byla :cert:

jinak sice ji prdla voda ale do te doby bez bolesti a pak sice bolesti ale slabounky a kdyz uz pridaly na intenzite tak se netvirala a chudera si docela dost vytrpela :-( ale tim se vubec nerid kazda to ma jinak, jeste ti napisu jednu vec…ty kontrakce boli opravdu dost ale s hodne maminkama jsem se shodla na tom, ze uz si tu bolest ani jedna z nas nevybavi a ja si rikam ze jsou daleko horsi veci nez je porod a to mimi za to stoji :-)

jo holky dneska jsem si chovala jednodenni miminko a byla jsem uplne v sedmym nebi a uz se moc tesim na tu nasi treperendu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
4.7.13 20:52

@Zuziš a je to jiný si chovat miminko, když nejdi těhu a když jo? podle mě, když sama čekám, víc to prožívám…ale nevím, já nemám zkušenost, mě nikdo chovat nedává :) až větší děti ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
4.7.13 20:59

@stephora no vis ono poprvy je to takovy zvlastni protoze poradne nevis co te ceka a kdyz jsi tehotna tak je to podle me takovy lepsi si myslim i kvuli tomu ze uz to mas jednou prozity a vic se na to tesis :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Domuska
4.7.13 23:26

@Zuziš ja osobne namam rada kdyz mi nekdo cpe do ruk nebo na hlidani decko.. :nevim: asi nejsem matersky typ.. na svoje se tesim, ale ostatni kocarky kdyz jedou kolem a jak se kolem kocarku vsichni vzdycky sbehnou jak vcely na med, tak ja se usmeju a jdu dal.. :nevim: a proc nemuzes?

• Citovat
  • Upravit
Domuska
4.7.13 23:28

@stephora ale cetla jsem, ze prej spermie jsou nejvetsi svine… indianky ho pily, aby si vyvolali a urychlily porod… :poblion:

• Citovat
  • Upravit
Domuska
4.7.13 23:31

Jooooo a pochlubuju se!!! pribrala jsem pul kila! :D konecne. ted jsem jen zvedava na kontrolu za tyden =) stepi tobe i merili mimco od hlavy po nohy? ze prej uz se to nemeri od hlavy po zadek ale cele.. =) me to tak napadlo, kdyz vis, kolik cca vazi

• Citovat
  • Upravit
3287
5.7.13 09:33

@Domuska a tak já se strašně těšila že si pochovám miminko a Onďas si malou taky pochoval a bral si i tel aby si jí mohl vyfotit…příprava na ségru :lol:,ale takhle jsem na tom byla já když jsem čekala prcka tak mě to asi taky nějak nelákalo…to příjde :hug:

no ne že bych nemohla, ale sama jsem to zatrhla, jak mě bolí ta stydká kost tak bych u toho umřela :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
5.7.13 09:38

Brý ránko, jen tak na okraj holky, pro nás všechny plašanky (hlavně já a Domča :) )přidávám odkaz na článek na centrum.cz - nějaká přiblblá rodinka z Brazílie poznala v ultrazvuku svého 10tt mimča mrtvou, právě zemřelou babičku!
popadala jsem se za břicho - je tam i fotka babičky a vážně tam podobu nevidím, jen se MUDrovi podařilo hezky zachytit lebku miminka, toť vše - ale co udělá psychika a fantazie, je nekonečný! :cert:

http://zena.centrum.cz/…clanek.phtml?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
5.7.13 09:46

@Domuska no fuj ty indiánky jsou prásklý…
mě doktorka měří miminko od hlavy po paty, ale to je takovej ten „skrčenec“, takže podle mě je to rozměr k ničemu, protože nikdy se ti tam miminko nenatáhne… Pak měří obvod hlavičky, délku stehenní kosti, obvod bříška a pak to z toho nějak vypočítá - ony se ty rozměry schovávaj za nějaký zkratky, takže já pak prd vím a jediný, co z toho poznám, je váha, která se asi nějak spočítá podle stáří plodu, všech těch rozměrů, množství plodovky apod…

na fotce jsou miminčí výsledky teď ze středy a moc z těch čísel moudrá nejsem :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí