Ukažte svá bříška :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3287
6.7.13 15:16

@Nadyen ne ne vubec hlavne se tim nestresuj, ja se bala teda taky a pak jsem si rikala ze ven to musi… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
6.7.13 15:21

@Zuziš Děkuji,já nemám v úmyslu se stresovat, jenomže, když si to přebereš, tak dělání dětí je mnohem hezčí, než přivádění na svět :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
6.7.13 15:25

@Nadyen hele chci se zeptat ty mas holcicku taky potvrzenou utz??ja taky ale tady v baraku asi utz neveri tak kdy z se jich nekdo zepta co budeme byt tak reknou no prej holku ale tak jeste uvidime, ocividne tomu proste neveri a to uz jsem se v tydnu nastvala a na pocitaci tchyni ukazala poradne fotku z utz kde je krasne videt kavovy zrno a ona mi na to rekla tak jo kdyz to rikas ale uvidime jeste!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
6.7.13 15:26

@Nadyen jo s tim s tebou naprosto souhlasim  :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
6.7.13 15:36

@Zuziš Jasný, mám potvrzenou holčičku, dokonce mi řekl doktor dvakrát at chlapečka vůbec nečekáme :lol: bože, lidi jsou blbý fakt :lol: já bych je poslala do řitě… :lol: no můj přítel se jako jediný v rodině narodil s roštěpem rtu a v patnácti mu na plastice krásně opravili i tu červenou výpln horního rtu, já si toho všimla pořádně až po čtyřech měsících randění..a jeho matka řešila, jestli si to vážně chceme nechat, že se s tím může naše malý narodit…a na druhým velkým ultrazvuku už je vidět i ta měkká tkáň, takže jsme věděli, že je malá v pořádku..hned mě doktor uklidnoval a co halvně, dnes se to řeší téměř hned po porodu…no prostě lidi jsou různí, já už nikoho ani neposlouchám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
6.7.13 15:47

@Nadyen jo to mas pravdu, me teda dr rekl ze je to na 100% holcicka a ze uz na tom nic nezmeni a na fotce je dukazni material ale oni si pry jeste pockaji, me ceka dalsi utz 16.7. a kdyz jsem ji rikala ze kamoska porodila a ze maji teda tu Michalku tak se uplne divila prej tak teda fakt maji holku jo??a ja ji rikam vzdyt jsem vam to rikala ze ji to potvrdili na poslednim utz…koukala na me jak tele na novy vrata…tak to mas stejny jak ja koukam a chvilkama si pripadam jako kdybych se bavila s debilama!!! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
6.7.13 15:58

@Zuziš No má mamka, si myslela pořád, že to bude kluk, vzala jsem ji na třetí UZ a byla překvapená..no další baba v rodině :-D jo občas je to jak s debilama..náhodou mě je jedno co to bude, hlavně to bude moje :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
6.7.13 16:05

@Nadyen no to je jasny, ale u nasich maji vsichni radost ze bude holcicka a berou to tak ze to bude ale tady misto aby byli radi ze budou mit prvni vnucku…tak oni si radsi jeste pockaji!!no jo opravdu vsude neco, no jasny ze je to jedno co to bude hlavni je zdravi ale beres to uz tak ze cekas holcicku protoze ti to rekli a neni tam zadny ALE!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
6.7.13 16:06

@Zuziš Přesně tak..bude to holka jako buk a hotovo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
6.7.13 16:12

@Nadyen jo a uz se na ni moc moc tesim, docela ti zavidim ze uz to mas za par, taky se urcite moc tesis vid, jo a kolikaty ze jsi tyden???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
6.7.13 16:53

@Zuziš To víš, že se těším..no vidíš to je fajn, že někdo závidí i mě, páč já záviděla postupně všem holkám co to taky už ted mají za sebou :D já jsem přesně 37+6 tt, takže už můžu porodit kdykoliv mno..ale je fakt, že mi trošilinku kleslo bříško začátkem týdne teprve, ale co jsem od čtvrtka na chatě, tak se každou noc malá dost vrtí, hlavně když jdu nad ránem čůrat a pak nemůžu třeba celou hodinu zabrat a usnout, tak malou cítím, ale doma ne..možná jsem si prostě jen doma jistější…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
6.7.13 18:32

@Nadyen tak to uz mas za par…to je pekny, no je mozny ze mala taky citi ze je jinde :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
6.7.13 19:01

@Zuziš Taky si to myslím, přece jen ale doma je doma :D no já už bych chtěla být v té chvíli, kdy už jedu s malou z porodnice.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
6.7.13 19:45

@Nadyen to ti věřím, já jak si byla ve čtvrtek pochovat to mimi tak jediný co si od té doby přeju je abych už malou měla v náručí :) a tobě závidím že k tomu máš blíž…já si na to ještě počkám ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
7.7.13 10:20

Holky, dnes jsem se vážila a hrůza - je vůbec možný, že bych během dvou tejdnů poskočila ve váze o 2 kila??? mě to přijde nemožný a bojím se, aby nešlo o tu preeklmpsii…

ještě ve 20 týdnu jsem měla přírůstek jen 3,4 kg a dnes jsem se vážila a mám už 5,1! Před pupík mám ale pořád stejně 99cm celou dobu :nevim:

jenže nohy oteklý nemám, ruce taky ne, ležela jsem jen 3 dny po té amc a pak už se zas normálně hejbu, jím furt stejně… ten skok mi přijde hrozně velkej a hlavně mě to samotné není pohodlné, protože se mi začalo špatně spát :nevim:

edit - krevní tlak je v normě bílkovina v moči taky- tedy aspoň ve středu 3.7. byla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí