Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Normálně se tu po mě vozí jedna adminka, nelíbí se jí, že mám v podpisu odkaz na svůj blogísek (kterej stejně nikdo nečte). Vymazala mi ho už podruhé (poprvé se zdůvodněním, že jsem nováček a nezná mě),podruhé už bez důvodu - že prý „osobní propagace je zakázaná“. Slušně jsem se jí ptala, proč jí vadí popis mých pocitů v těhu a jak bych asi na blogu, který nikdo nečte, mohla vydělávat a prý to nerozlišujou…
Na moji námitku, že taky každá třetí kočka má v podpisu nějaký odkaz (povětšinou na fler - sakra, a to není propagace, na fleru se nevydělává???) a proč jí vadí osobní blog, mi napsala, že mám tyhle lidi hlásit…
Ufff
nejsem žádná bonzačka, abych tu udávala ostatní! Navíc mi tykala, přestože já jí vykala a slušně jsem prosila o vysvětlení… ![]()
no vidím rudě, tohle mi fakt přijde děsně nespravedlivý
![]()
tak kdyby mi zrušila profil, tak jsem Vás měla ráda holky a endivte se, že jsem tak najednou zmizela
![]()
@Domuska nechci, ale chci, aby mi ta čůza dala pokoj, je*e mě kvůli volovinám a tady si každá desátá vesele inzeruje svůj web na fleru!
to víš, že nechci zmizet
právě proto mě to tak štve ![]()
@stephora Tak to je hezký..kašli na to, když by to chtěl někdo číst, tak napíšeš odkaz do SZ a máš pokoj no ne?? nic si z toho nedělej..mysli si své a at si trhne
@Nadyen přesně tak!
ale nemohla jsem si odpustit to rejpnutí - ono to takhle možná zaujme víc lidí ![]()
@stephora To je pravda, děláš dobře
Nevíš co je s Domčou? se tu neukáže málem co je týden dlouhý…
@Nadyen no taky jsem si zrovna dneska říkala, kde je!!! musíme jí napsat SZ, aby věděla, že nám tu chybí! to bylo každej den „holkýýýý, kde jstééé, co dělátééé“ a teď nic… jestli nejela na nějakou dovolenou ![]()
@Domuska Domčí, Domíííí, kde jsi? chybíš nááám ![]()
edit: už jsem jí napsala, doufám, že je vše OK ![]()
a co ty Hani? jak se ti daří? zvládáš v pohodě?
@stephora Já jsem naprosto ready
trochu mě pobolíval podbřišek včera a malá večer dost kopala, ale stejně se nic neděje…a to jsem včera tahala z obchodu dvě těžký tašky nákupu a nic to se mnou neudělalo ![]()
No kdo ví, kam se omča ztratila..však ona se najde, třeba je moc zaneprázdněná.. ![]()
@Nadyen to doufám, protože se neozvala ani na SZ ![]()
jinak jsem ti do SZ poslala pojednání o svém místním boji s adminkou MOnikou, pobav se Hani ![]()
jdu ven padám hlady a doma ani kůrka ![]()
Cavec holky
nooo jsem uplne mimo pc ted… vetsinou vam pisu z mobilu, ale vcera jsem mela tak super den, ze ja pinda jsem si ho dala u ptera na zem v praci vedle zidle, na tu jsem si pak sedla a jak jsem nechtene posunula s zidli, zarazila jsem si nozicku do displeje… skouseli jsme ho jeste zachranit, ale je v pryc… takze zitra jedu pro novy za 3500
jinak jsem od patku u petra az do nedele.. ![]()
jezdim s nim do prace a pak vecer uz nemam silu ani na ten net zajit. navic aby toho nebylo malo vcera, tk jsem na vterinu zatahla na pítrovem aute rucku (to se nesmi protoze jak ji povolite, brzda zustane na prilepena na kole a pak kdyz jede, tak kolo piska a smrdi, protoze vlastne jedete s brzdou no… )
takze jsem celkem dostala… auto uz mi nepujcuje.. smarja jsem se ale rozepsala:D jinak prcek dobry, petr uz citi kopanecky pres ruku a to az nad pupkem =) premyslim jestli se mam preobjednat az na dalsi ctvrtek na kontrolu, nebo jet tento kdyz uz jsem objednana…
jelikoz je to celkem dost daleko. ale asi pojedu. nasim doma vuuubec nechybim, takze asi tak ziju
citala jsem si vase 4 stranky o domacich milaccich. Krasne prcky mate
to ja kdybych sem mela dat fotky toho, co mame doma, haha.. by mi zrusili profil, ze sem hazu zoogickou. Nady cetla jsem ze uz ti seda brisko
ti zavidim. za chvilku nam budes popisovat porod a budes mit malinkou u sebe
stepi, vys. r se na adminku. jsou to kravky ktere si mysli ze muzou vsechno..
noo takze od zitra s vama budu zase v kontaktovi. :-p
@stephora ted jsem si docetla tvuj blog. nooo takzeeee
chudino.. asi tak ti to reknu
faaakt te lituju s takovou kravickou se dohadovat
no beztak je to nejake ditko jeste a sama si cte pravidla, aby ti je mohla vmest do xichtu.
jinak me se podpisy nezobrazuji. kdyby jo, cetla bych ho fakt
jakto ze ho mas jen do 14tt? ![]()