Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Domuska ahoj Domčí, vítej mezi živýma ![]()
podpisy se ti zobrazí, když si nahoře v sikusi hned pod názvem zaklikneš „zapnout podpisy“ ale muj odkaz na blog už tam není, Mónika ho smazala ![]()
máš ho v SZ - ona si ho tady na emimi asi hlídá a maže mi i příspěvky, ve kterých blog někomu doporučím - tuším, že ho smazala i s diskuse „Píšete vlastní blog?“ ale to bych kecala, nevím 100% - ale to hovoří za vše ![]()
do 14tt ho mám proto, že sem pozadu s psaním - už to mám asi do 17tt, ale zbytek na blog musí zas naházet, ten čas nějak děsně letí či co
![]()
těšíš se na mobílek? a jakou značku? ![]()
@stephora Ahá. no jsem se nudila a popravila jsem si nastaveni…
jo tesim nebo jsem bez nej jak bez ruky… jizdni rady a net nikde… mamka mi nemuze volat… ááááááááááá
Huawei Ascend y300. jo to musi byt narocne to psat. jakoze fakt.
tak se pak juknu jak tobudes mit :-p a jak jinak je?
@Domuska tak to máme stejnej mobil - já jsem s ním spokojená, jen jsem chtěla bílej a ten se ještě nedovážel, já mám od května novej, ale černej…budeš spokojená, je to dobrej mobil ![]()
ve čt mám kontrolní utz po té amc a v pátek genetickou poradnu, tak doufám, že mi tam řeknou, že všechny testy dopadly negativně, prdolka nemá žádnou vrozenou vadu a já si konečně budu moct oddechnout:)
@stephora no zatim je uplne v pohode, jen me sokovalo ze nema menu a tak jsem si pul hodiny musela predelavat nesmyslne aplikace na plochy pac nejdou smazat
jinak jsem ho mela objednany v brne ale byla tam zenska a jeste slovenka, takze s ni se hadat byl zazitek. Dopadlo to tak, ze jsem to zrusila a zjistila ze v o2 ho maji jen o 20kc drazsi tak ho mam z prodejny.
tak at ti to dobre dopadne:-* ja bych mela jit zitra ale nevim jestlise mi chce
vcera jsme se zasmali… maly strasne kopal a nakonec zaspal v poloze : hlavu u pupku na leve strane, takze obrovsky kopec nalevo a napravo nic
jsme se nasmaly. ![]()
Ahojslecny. Jak se mate a nemate? vcera jsem byla na kontrole a doktor mel nejake osobni problemy, takze se s nim nedalo mluvit.. utz byl presne na 3vteriny. Jen zjistil ze je maly zrovna hlavou dolu, ze mu bije srdicko a mam dost plodovky. Tot vse.
Prej kontrola za mesic, o testech na cukrovku nepadlo ani slovo :/ hmmm jako za mesic budu v 7mesici… jinak rikal"aaa vidim ze jste zase cestovala.." to jak jsem byla kvuli tem pohybum a vytoku poslana na utz.. pak jsem odchazela a sestra rika… kdyby se vam neco nezdalo, vsak vy se ozvete.. si pripadam jak nejaka mistni kravka co tam furt leze kvuli kazde kravovine :/
![]()
@Domuska já už předtím měla nějakou šunku Huawei ideos, takže z tohodle jsem nadšená a menu mi nepřišlo blbý, protože jsem na něj tak nějak byla zvyklá
jediný, co mě zatím sejří, je systém mazání SMS - je asi na 7 doteků, což je složitý - ale já mám stejně prográmek Clean Master, ten mi čistí CACHE paměť a vše, co mi zadělává ten telefon a v něm se daj sms mazat jednoduše zakliknutím - doporučuju, je to aplikace zdarma a je bomba ![]()
včera na utz nic, teda jakože vše při starém, berulka už má 640g - to je cvalda! jenže mi tam nic nového neřekli, ale dneska přes oběd mám genetiku, tak snad budou už výsledky a bude vše OK, to víš, já se bojím, že se zas dovím nějaké ošklivé zprávy, tak snad ne…člověk ty facky čeká ze všech stran…
@Domuska píše:
Ahojslecny. Jak se mate a nemate? vcera jsem byla na kontrole a doktor mel nejake osobni problemy, takze se s nim nedalo mluvit.. utz byl presne na 3vteriny. Jen zjistil ze je maly zrovna hlavou dolu, ze mu bije srdicko a mam dost plodovky. Tot vse.Prej kontrola za mesic, o testech na cukrovku nepadlo ani slovo :/ hmmm jako za mesic budu v 7mesici… jinak rikal"aaa vidim ze jste zase cestovala.." to jak jsem byla kvuli tem pohybum a vytoku poslana na utz.. pak jsem odchazela a sestra rika… kdyby se vam neco nezdalo, vsak vy se ozvete.. si pripadam jak nejaka mistni kravka co tam furt leze kvuli kazde kravovine :/
jo a na doktora a sestru se vyprdni, on je děsně náladovej koukám, neměl svůj den, to není tvá vina! ![]()
já bych osobně zavolala sestře třeba příští týden, zda budou požadovat test na skrytou cukrovku, že se na něj chodí 24-28.týden a zda ho máš absolvovat. POkud jo, ať ti laskavě vypíšou žádanku do laborky ![]()
@Domuska Jasně Domčo, já tam byla ve 25 tt, takže bys to do 28 měla stihnout, tak si zavolej kdyžtak sestře..ted jsi který týden??
@stephora
@Domuska Holky, tak jsem byla dnes na druhých ozvách, vše je v pořádku, jsem otevřená na prst, ale prý nemám čekat, že to bude nějak rychle..ptala se mě doktorka, jak se cítím, tak jsem jí řekla, že už moc těžce…říkala, že se dívala, že jsem přibrala 30 kilo, a že se kolem termínu můžeme domluvit na vyvolání, abych se už odlehčila…no nevím, myslím, že už to vydržím at rodím normálně přirozeně…ale byla doktorka moc milá, dokonce jsem nevěděla, že mě prohlíží, jak byla citlivá..ta jiná, co jsem ji měla minule, mě tak prorejpala, že jsem trochu špinila…
@Nadyen
to je dobře, že jsi OK - ono to vyvolávání není nic moc, pokud to vydržíš, tak je asi lepší nechat to přirozeně, ale zas abyses netrápila…
@Nadyen, @Domuska - holky, jsme negativní mna všechny věci! dnes jsem byla pro výsledky a vše je OK
a 100% máme frndičku, potvrzenou geneticky
uf mě se táák ulevilo ![]()
@stephora a to ti rikaji normalne v poradne kolik ma cm?? :/ jako sere me uz chlapec :/ doktor jako. Tak vidiiiis. Ksem ti rikala ze bys to poznala… :-p
@Nadyen noo ja myslim ze kdyz jsi aspon na ten prst otevrena, tak se neco deje uz.. co znam milion denicku o vyvolani, tak meli po terminu a byly uplne zavrene… :/ chmmm… uvidis :-p hlavne ze je vsechno ok.
@Domuska nene, jen kolim má gramů, což vypočítaj z nějakejch dalších rozměrů
ten tvůj doktor mě taky pěkně se*e, protože mi příjde, že se ti dostatečně nevěnuje! strašně tě vodflákl!
Holky tez mam takoveho doktora skoro nic mi nerekne jen me zkontroluje vypise si neco na pc a rozlouci se semnou kdyz se ho na neco nezeptam tak nic nevim des
jinak gratuluji k holcicce ![]()
@Denousek25 děkuju
já bych takové doktory rychle změnila, máte právo být jako v bavlnce!