Ukažte svá bříška :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Domuska
16.7.13 16:56

@stephora oni ti stejne reknou velke kulove… odhaadovani vahy se jim nedari, stejne jako cm.. ja automaticky kupuju vetsi, protoze s petrem nejsme zadne tintitka. ;) to kopani ti zavidim. maly me „kopne“ 2× za den a nic ho nevzbudi aby sebou sil… :( posledni dobou me vsichni se.ou. uplne neuveritelne. :roll: jinak s tema kilama… mam kilo navic a pretocit se v noci v posteli je des. kdyz se usilovne snazim, chytnu krec do pdbrisku a je to v haji a kdyz se nesnazim, tak se proste neprekulim. :zed:

• Citovat
  • Upravit
2663
16.7.13 17:02

@Domuska já zatím spím dobře to mě spíš vzbudí Pavlovo chrápání než přetáčení se, a to mám docela obří pupík - každá to máme jinak. My na tebe tady nese*eme :hug: :kytka: zkus si pupík podložit malým placatým polštářkem - já ho mívám mezi koleny, páč mě bolí kyčle, ale pod pupík je taky ok…

včera i dneska mě odpolko začne pobolívat podbřišek jako při menses, přes den dobrý. Magnesium beru, tak snad to není nic zlého, nic ze mě neteče, nešpiním, malá kopká…ale jsem z toho nervozní, na porod je ještě hodně brzo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
16.7.13 17:52

@stephora Já ti rozumím..už se nemůžu dočkat až porodím, včera jsme sexovali a dnes to mám též slíbené, takže se třeba něco pohne..je fakt, že se mi od předvčerejška malá dost hemžila v bříšku, cítila jsem ji až do včera večer..dnes mě popichuje v podbřišku a tím to končí… :D já mám spoustu věciček od ségry, ale taky jsem si jich hooodně nakoupila, to co se mi moc líbilo a taky 56 a 62 velikosti..však ony rostou rychle to se ani nenaděješ a ty malinký věcičky zase budeš ze skříně vytahovat a schovávat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
16.7.13 18:04

@Nadyen taky mi příjde, že 50tku ani nemá cenu kupovat, z toho je dítko za 3 týdny pryč…to ať mi radši ty tři týdny v tom oblečení trochu plave a pak jí to bude chvíli akorát :)
neboj, za chvíli to budeš mít za sebou a my ti budem závidět miminko ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
16.7.13 18:55

@stephora Padesátka velikost by ti byla na nic, dnes se děti rodí převážně téměř čtyř kilový a 53 cm, což je průměr, takže bys to maličké dala dvakrát a bylo by to na schování..takto vám ta 56 chvilku vydrží a aspon neutratíš víc peněz za menší..
No už se těším, nemůžu se dočkat a je mi to prd platný :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Domuska
16.7.13 19:38

@stephora ale ne ze na me vsichni se.ou ale ze me vsichni ser. u.. :D cetla jsem si dalsi 3 denicky o porodu a uz me zacina totalne vytacet veta „kdyz mi toho vlhkeho UZLICKA polozili na bricho“ :cert: :cert: :cert: :pocitac: :mrgreen: premysli jestli jit nebo nejit zitra na cely den na koupak… :think: mi nepomuzou polstarky, protoze se fuuurt mrvim. ale vis co, pokud nespinis ani z tebe nic netece, tak to mohlo byt obyc roztahovani delohy :hug: me magnesko pomohlo moc moc moc. i kdyby vsugerace, nevadi. hlavne ze uz nemam bolesti, pri kterych jsem nemohla ani chodit. tak zobej a uzivej si. a kdy jdes na tu cukrovku? :)

• Citovat
  • Upravit
50
16.7.13 20:01

@Nadyen 30kg? tak to je mazec- já 24kg a za obě těhotenství dohromady 50kg :-D :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
16.7.13 22:17

@Domuska já to blbě přečetla :D no na koupák klidně jdi, já bych šla hned, ale tady žádnej není. Jen se pořádně namaž. Napadá mě jediné řešení - obalíš se polštářkama a převážeš se nějakou gumou, aby ti nevypadly a pak semlžeš mrvit jak chceš :mrgreen:
vlhkej uzlíček je docela síla, už to nečti… :pocitac: já se tomu radši vyhýbám :pankac:
na cukru už jsem byla - úplná náhoda - moje mamka je laborantka a tak mi to udělala o víkendu a tady v pze nemusím :) mám to OK. ráno odběr v poho, pak, jak vypiješ ten roztok, tak hlad chvíli nemáš, ta glukóza ti ten hlad umlčí. Dostala sem čistou glukózu rozpuštěnou ve vodě a vypít to šlo, nebylo to tak hrozný. nejdřív mě nabrala na lačno + jsem počůrala PH papírek, pak sem vypila roztok, pak hodinu čekat - to šlo, hlad jsem díky glukóze neměla, pak další odběr+moč a pak zas hodinu čekat (tady už to bylo horší, měla sem už hlad, glukózu jsem dávno spálila)a poslední odběr+moč.
pak jsem snědla půlku prasete a vypila žejdlík piva :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
16.7.13 22:17

@Nadyen tak to jsem ráda, že jsem to odhadla a kupuju 56 a 62 :) jsi mě uklidnila :) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
17.7.13 08:37

Ahoj holky :mavam:

poslušně hlásím, že včerejší utz dopadl výborně, máme tedy znovu potvrzenou holčičku a má už 1.40kg princezna naše :srdce:,jo a teda hlavičkou je dolů tak doufám že jí to vydrží :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
17.7.13 08:44

@Zuziš :potlesk: gratulace :potlesk: to je velká holka :) já jsem dnes 24+0 a malá měla před týdne 650g, tož bude mít už určitě 700g - koukám, že ale ještě pořádně naroste :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
17.7.13 08:55

@stephora děkuji,jo jo rostou jako z vody ti naši miláčci :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
17.7.13 08:56

@Zuziš a my rosteme s nima, to už taková legrace není…já trpím a to mám jen 6,5 kg navrch zatím a už se jen valím a funím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
17.7.13 12:03

@gappule JJ, když si to tak vezmeš, je to hrůza :D a můžu se zeptat jak ti to šlo dolů po prvním dítěti? bojím se, aby mi nezůstaly nějaká kila navíc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
17.7.13 12:11

@stephora Jasně, klidně si něco kup i 68, co můžeš třeba ohrnout a pak to pomalu maličká doroste ;-)já už mám schovaný i 74 a 80 a nemám to už kam dávat :lol:
@Zuziš Paráda, gratulace, a jak se cítíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí