Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Domuska já zatím spím dobře to mě spíš vzbudí Pavlovo chrápání než přetáčení se, a to mám docela obří pupík - každá to máme jinak. My na tebe tady nese*eme
zkus si pupík podložit malým placatým polštářkem - já ho mívám mezi koleny, páč mě bolí kyčle, ale pod pupík je taky ok…
včera i dneska mě odpolko začne pobolívat podbřišek jako při menses, přes den dobrý. Magnesium beru, tak snad to není nic zlého, nic ze mě neteče, nešpiním, malá kopká…ale jsem z toho nervozní, na porod je ještě hodně brzo ![]()
@stephora Já ti rozumím..už se nemůžu dočkat až porodím, včera jsme sexovali a dnes to mám též slíbené, takže se třeba něco pohne..je fakt, že se mi od předvčerejška malá dost hemžila v bříšku, cítila jsem ji až do včera večer..dnes mě popichuje v podbřišku a tím to končí…
já mám spoustu věciček od ségry, ale taky jsem si jich hooodně nakoupila, to co se mi moc líbilo a taky 56 a 62 velikosti..však ony rostou rychle to se ani nenaděješ a ty malinký věcičky zase budeš ze skříně vytahovat a schovávat…
@Nadyen taky mi příjde, že 50tku ani nemá cenu kupovat, z toho je dítko za 3 týdny pryč…to ať mi radši ty tři týdny v tom oblečení trochu plave a pak jí to bude chvíli akorát ![]()
neboj, za chvíli to budeš mít za sebou a my ti budem závidět miminko ![]()
@stephora Padesátka velikost by ti byla na nic, dnes se děti rodí převážně téměř čtyř kilový a 53 cm, což je průměr, takže bys to maličké dala dvakrát a bylo by to na schování..takto vám ta 56 chvilku vydrží a aspon neutratíš víc peněz za menší..
No už se těším, nemůžu se dočkat a je mi to prd platný ![]()
@stephora ale ne ze na me vsichni se.ou ale ze me vsichni ser. u..
cetla jsem si dalsi 3 denicky o porodu a uz me zacina totalne vytacet veta „kdyz mi toho vlhkeho UZLICKA polozili na bricho“
premysli jestli jit nebo nejit zitra na cely den na koupak…
mi nepomuzou polstarky, protoze se fuuurt mrvim. ale vis co, pokud nespinis ani z tebe nic netece, tak to mohlo byt obyc roztahovani delohy
me magnesko pomohlo moc moc moc. i kdyby vsugerace, nevadi. hlavne ze uz nemam bolesti, pri kterych jsem nemohla ani chodit. tak zobej a uzivej si. a kdy jdes na tu cukrovku? ![]()
@Nadyen 30kg? tak to je mazec- já 24kg a za obě těhotenství dohromady 50kg
![]()
@Domuska já to blbě přečetla
no na koupák klidně jdi, já bych šla hned, ale tady žádnej není. Jen se pořádně namaž. Napadá mě jediné řešení - obalíš se polštářkama a převážeš se nějakou gumou, aby ti nevypadly a pak semlžeš mrvit jak chceš ![]()
vlhkej uzlíček je docela síla, už to nečti…
já se tomu radši vyhýbám ![]()
na cukru už jsem byla - úplná náhoda - moje mamka je laborantka a tak mi to udělala o víkendu a tady v pze nemusím
mám to OK. ráno odběr v poho, pak, jak vypiješ ten roztok, tak hlad chvíli nemáš, ta glukóza ti ten hlad umlčí. Dostala sem čistou glukózu rozpuštěnou ve vodě a vypít to šlo, nebylo to tak hrozný. nejdřív mě nabrala na lačno + jsem počůrala PH papírek, pak sem vypila roztok, pak hodinu čekat - to šlo, hlad jsem díky glukóze neměla, pak další odběr+moč a pak zas hodinu čekat (tady už to bylo horší, měla sem už hlad, glukózu jsem dávno spálila)a poslední odběr+moč.
pak jsem snědla půlku prasete a vypila žejdlík piva ![]()
@Nadyen tak to jsem ráda, že jsem to odhadla a kupuju 56 a 62
jsi mě uklidnila
![]()
Ahoj holky ![]()
poslušně hlásím, že včerejší utz dopadl výborně, máme tedy znovu potvrzenou holčičku a má už 1.40kg princezna naše
,jo a teda hlavičkou je dolů tak doufám že jí to vydrží ![]()
@Zuziš
gratulace
to je velká holka
já jsem dnes 24+0 a malá měla před týdne 650g, tož bude mít už určitě 700g - koukám, že ale ještě pořádně naroste ![]()
@Zuziš a my rosteme s nima, to už taková legrace není…já trpím a to mám jen 6,5 kg navrch zatím a už se jen valím a funím ![]()
@gappule JJ, když si to tak vezmeš, je to hrůza
a můžu se zeptat jak ti to šlo dolů po prvním dítěti? bojím se, aby mi nezůstaly nějaká kila navíc…
@stephora Jasně, klidně si něco kup i 68, co můžeš třeba ohrnout a pak to pomalu maličká doroste
já už mám schovaný i 74 a 80 a nemám to už kam dávat ![]()
@Zuziš Paráda, gratulace, a jak se cítíš?
@stephora oni ti stejne reknou velke kulove… odhaadovani vahy se jim nedari, stejne jako cm.. ja automaticky kupuju vetsi, protoze s petrem nejsme zadne tintitka.
to kopani ti zavidim. maly me „kopne“ 2× za den a nic ho nevzbudi aby sebou sil…
posledni dobou me vsichni se.ou. uplne neuveritelne.
jinak s tema kilama… mam kilo navic a pretocit se v noci v posteli je des. kdyz se usilovne snazim, chytnu krec do pdbrisku a je to v haji a kdyz se nesnazim, tak se proste neprekulim.