Ukažte svá bříška :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2663
17.7.13 12:13

@Nadyen tak to jsem ještě nekupovala, ale já mám pár kousků zuatím, nechce se mi za to utrácet- ale nějakou představu mám :)

já jsem dnes 24+0 a dočetla jsem se ve svý chytrý knížce, že kdyby nedejbože miminko už muselo být porozeno, tak už bude schopné přežít i mimo dělohu, i když v inkubátoru a bylo by tam až do běžného termínu porodu. Ne, že bych chtěla už porodit, ale uklidní to :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
17.7.13 17:21

@Nadyen díky :),no super, někdy je to už na mě moc únavný, ale říkám si že se mi to krátí, no jo letí to, Ondrášek má 8let a už jsem taky starší, tak je to něco jinýho, ale už se na malou strašně moc těším :srdce:

jinak @Nadyen já u prcka přibrala 21kg, malej měl 2.80kg a den po porodu jsem měla 8kg dole a pak mě to šlo po těch dvouch kilech dolů, pak se to zarazilo a postupně jsem to dolů dala…neboj taky to dáš :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Domuska
17.7.13 17:38

@stephora Tak aspon ze mas za sebou i tuto glukozovou „hruzu“ :D me ten muj prcek uz pekne se. e… na koupaku jsem byla, koupila jsem si tampony do vody abych neco nechytla a stejne jsem si macela max.nohy protoze jsem se bala tech divokych ditek aby me nezkopali… kazdopadne posledni pekne prevalovani jsem citila vcera vecer kdyz jsem si o pul 10 dala kafe aby se trochu prohybal, tak to jsem citila pres ruku. jinak dneska cely den jen nevinne dloubani v podbrisku a to jeste mam stesti kdyz to citim… ty jooo jsem si dala eeeextra silne kafe a to akorat dloubl a studena voda na brichu, nebo parici slunko mu nedelalo zadny problem.. proste se nepohnul ani kdybych buhvico delala. :zed: :zed: :zed: ja si jako ty denicky rada poctu, ale nenavidim toto osloveni. uz me se. e vsechno, vsude, furt… :D se tesim za petrem =) zitra jdu servat sestricku, ze mi tu popaleninu zavazala a mam z cele ruky giganticky puchyr, ktery jak necim namazu, se jeste zvetsi a ze je to pekna pi. a kdyz mi zavazuje popaleninu a to mela jeste na spech, protoze doktor jí drzel na telefonu kamaradku, ktera se ji chtela vyptat jak bylo na dovolene… =) neodejdu, dokud z nich nevytriskam poradne prachy za pojistku a budu chodit na leasery. chjo ti zavidim doktorku ze ti rika kolik prcek meri a vazi ataaaak :hug:

• Citovat
  • Upravit
Domuska
17.7.13 18:35

@Zuziš No vidiiis :-p ted uz to pujde rychle (snad:D) :P :hug:

• Citovat
  • Upravit
700
17.7.13 19:19

@stephora JJ, však vše s rozvahou…máš pravdu, potěší, že už by to miminko zvládlo..mě ted ta malá trochu kope..trošku mě bolí břicho, ale jinak se u mě nic neděje..sexovali jsme dvě noci po sobě a taky nic..ach jo..už jsem jak kombajn a nic se neděje…

@Zuziš Tak já v to taky doufám, že něco nechám v porodnici a většinu zhubnu průběžně..teda budu se o to snažit… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
17.7.13 22:19

@Domuska a co kdyby sis tomu svýmu doktorovi o to prostě řekla? já bych se s ním nes*ala, prostě bych trvala na tom, aby mi taky jednou řekl, kolik vlastně váží, že to není snad takovej problém… nedej se. Ty se necháš odbýt a pak tě to štve, že nevíš…on má přece povinnost se o tebe postarat!

já bych ho hnala, takhle mě odbývat!

ty seš nějaká nabroušená Domči, kup si něco hezkýho na sebe a nestresuj, máš prostě líný dítě, to taky někdy bejvá, počkej, jak bude běhat, až bude z bříška venku :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Domuska
18.7.13 12:01

@stephora no jo jenomze ja mu to reknu a on mi rekne, ze to nejde poznat, nebo ze nevi.. jeste ze jsem tam jednou za mesic :D jéééé to ti chci straaasne douho napsat jak jsi kdysi psala, ze doktora bys brala jen v nejvetsi nouzi, ze preferujes spis doktorky.. tak to ja mam uplne opacny nazor :D jelikoz úúplne prni doktorka se kterou mam spatnou zkusenost je v 15, kdy nepoznala z utz ze jsem tehotna. (ano, byla jsem mládě a na preruseni jsem sla cestve v 16. dodnes si to moc vycitam).. noo pak dlasi dr co mi rekla ze mam malo plodovky a ze plod „zatim“ zije, dalsi byla primarka, ktera aniz by me videla rekla ze do rana potratim a mam 1% sanci ze male donosim… Zato doktori: prvni byl doktor co mi potvrdil, ze jsem tehotna a nabidl nejake reseni.. druhy provadel interupci (i kdyz spatne). dalsi na me byl hodny kdyz jsem po druhe jela do nemocnice ze spinim tak me uklidnoval ze mi da zobat bombonky na udrzeni plodu a budu lezet atd atd. to jak jsem lezela s hematomem tak jsem mela silenou chut na bramburky ale mela jsem prisny klidovy rezim. stejne jsem se proplizila kolem sesterny a sla jsem si do automatu na straznicke.. :D jenze to zjistily sestry a pak se ke me chovali jak k hadru.. rvali na me, nechteli mi vymenit kanilu, kdyz bolela jak prase (tak jsem si ji strhla sama) atd. zato doktor co me prijmal me videl a byl uplne v pohode. no takze zase pisu romany tak pardon jestli te uz se. u :D :) napis ty historky z doktorskeho prostredi =)

• Citovat
  • Upravit
2663
18.7.13 12:32

@Domuska no, nedivim se ti, že máš radši doktory :)

u mě to bylo tak, že jsem šla na pravidelnou prohlídku k doktorovi cca ve 20ti letech - u nás v rodným maloměstě snad ani žádná gyndařka nebyla. Nebyl to ani čech (ale ordinuje tam dodnes a odrodil tuny dětí) a moc dobře česky nemluvil, ale hlavně - nenamočil si zrcadla (to ještě nebyly plastové) a narval je do mě na sílu, natrhl mi poševní stěnu a já pak půl roku při každém milování krvácela, než se to zahojilo! dodneška tam mám prý jizvu, i když už nehrozí, že by se otevřela, ale říkala mi to moje gyndařka, že je poznat, že mě ten doktor poškodil… Pak jsem z nutnosti musela ještě k jinému (protože ženská nebyla k dispozici) a to byl zas nějakej mág a spíš než gynekologicky mi zkoumal auru a takový pí*oviny :nevim:
pak už jsem šla studovat do Plzně, kde jsem žila 12 let a tam už jsem si našla doktorku a tady v Pze mám taky bezvadnou, obě pečlivé, ale ne zbytečně ušišlané (jakože vyslechnou moje strachy, ale neťuťaj na mě, spíš v pohodě vysvětlují) a hlavně mám u nich pocit, že jim vždy záleželo na tom, jak se cítím a jak zvládám a dělaj maximum :palec:

tak to je můj román, i když na blbou ženskou i blbýho chlapa narazíš kdykoliv a kdekoliv, ono si nevybereš…já mám k chlapovi strach jít proto, že nepochopí, jak se v těhu cítím, když sám nemže rodit děti - neví, co s náma dělaj hormony, jak nám roste břicho, čeho se bojíme… Když ti budu 1000× vykládat o tom, že meloun je sladkej, tak dokud ho neochutnáš, nikdy mi neuvěříš a nebo nikdy nebudeš doopravdy vědět, jak sladkej meloun mlže být… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Domuska
18.7.13 14:32

@stephora to je pravda no. to je jak mi doktor rekl ze jsem zvlastni ukaz kdyz jako prvorodicka jsem zacala citit pohyby od 16tt:D:D ja zase se stydim pred doktorkou a rikam si ze si musi rikat „ty vole ty stehna, to bricho.. "a kdyz se do me diva zenska… je to divne:D ja to od chlapu beru tak nejak prirozene. taky jsem premyslela, jak je muze pak jejich zenska doma vzrusovat, kdyz se denne "hrabou“ v dalsich 50ti. 8o

• Citovat
  • Upravit
2663
18.7.13 15:32

@Domuska to mi taky vždy vrtalo hlavou :D ale prej si práci domů netahaj :D býv. přítel měl otce gynekologa -. mě nikdy na křesle neměl, ale odvážila jsem se ho na to jednou zeptat a prý ti to ani nepříjde, doma je to jiný, přistupuješ k tomu jinak… :nevim:

ženská mi nevadí, jistě má svý vlastní midráky a nehodnotí ty moje :D

mě dneska nějak otejkaj nohy - sedim hodně u pc, tak si je jdu hodit nad hlavu na chvíli…je dusno, nevyjelzam z bytu, až veče nakoupit jedině :) ale mám čůrací papírky od mamky laborantky, takže si bílkovinu v moči kontroluju a jsem OK, takže preeklampsie by to být neměla, spíš je to počasím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Martina.Ch55
18.7.13 15:44

Ahojte všichni, zjistila jsem před týdnem že jsem těhu podle výpočtů bych ted měla být v 7 tt na gynekologii jsem obědnaná až za dva týdny, ještě jsem tam nebyla doktorka ma dovolenou ale podle mého bríška mám pocit že to bude víc než 7 tt co myslíte? jsem chudá a bříško jsem měla opravdu ploché pomalu až propadlé přibrala jsem jen 2 kila a tohle je výsledek :

• Citovat
  • Upravit
2663
18.7.13 16:51
@Martina.Ch55 píše:
Ahojte všichni, zjistila jsem před týdnem že jsem těhu podle výpočtů bych ted měla být v 7 tt na gynekologii jsem obědnaná až za dva týdny, ještě jsem tam nebyla doktorka ma dovolenou ale podle mého bríška mám pocit že to bude víc než 7 tt co myslíte? jsem chudá a bříško jsem měla opravdu ploché pomalu až propadlé přibrala jsem jen 2 kila a tohle je výsledek :

máš krásné bříško - on to má každý jinak - mě taky vyskočilo hned na začátku, pak až kolem 16tt a pak znova zas až ve 22tt - prostě vždy během jednoho týdne HOP a jsem od dvě kila těžší a o kus pupíku větší :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Domuska
18.7.13 17:10
@Martina.Ch55 píše:
Ahojte všichni, zjistila jsem před týdnem že jsem těhu podle výpočtů bych ted měla být v 7 tt na gynekologii jsem obědnaná až za dva týdny, ještě jsem tam nebyla doktorka ma dovolenou ale podle mého bríška mám pocit že to bude víc než 7 tt co myslíte? jsem chudá a bříško jsem měla opravdu ploché pomalu až propadlé přibrala jsem jen 2 kila a tohle je výsledek :

chm chm chm… „jen“ dve kila =) tak to je asik plodovka atak =) hezke jinak. to na tobe pujde pekne videt aspon. :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
Domuska
18.7.13 17:25

@stephora urco je to to skarede pocasicko. kdyz zrovna nic nemusis, tak hod nohy nahoru a kukej na filmicky. ja jsem denska zjistila ze jizda na kole neexistuje, stejne jako sedeni v tureckem na posteli u pc :D proste to kvuli brichu nejde. a k dokonale kulatemu brisku mi chybi odstranit ten blby spek co mi z tehu briska dela velrybu :pocitac: vcera jsem si koupila v tescu fajne knizku. „Jak prezit tehotenstvi“ a docela se i zasmeju na nekterych pasazich :D

• Citovat
  • Upravit
2663
18.7.13 17:57

@Domuska já mám ten špek taky a kvuli tomu jsem jak velryba velrybí - břicho bych bez té pneumatiky měla menší! ale co naděláš, holt nejsme a nebudeme žádný luntky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí