Ukažte svá bříška :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2663
21.7.13 19:22

@Domuska si děláš pr* - to je deníček jak vyšitej, to psala nějaká holka, co ani nedokončila ZŠ, ne? :mrgreen: to víš, adminka si na mě zasedla, ale my se na ní co??? my se na ní vykašleme :palec:

nedepkuj, vždyť víš, že to zejtra bude trochu lepší, stačí se vyspat :) já jsem taky tlustá, ale ty fotky jsou prostě upravený tak, aby ty největší špeky byly pod košilí, nebo umně lehce rozmazány :) narostla mi p*del a taky mám špeky na zádech, takový ty převisy pod lemem podprdy, ale to jsem měla i před těhu…koukala sem, jak jsem vypadala na vánoce 2012 a připadám si asi tak o 50kg měnší, přitom jsem vážila jen asi o 7 kg míň :nevim:

jinak tahat takovej vytrčenej pupek není nic moc, fakt ti závidím, že máš malej břůšek, mě se to do ničeho nevejde, trika jsou mi krátký. A určitě to není tak, že bys malýho nechtěla…hele, já sem si dítě nikdy moc nepřála, jsem spíš kariéristka, co si ráda život řídí sama a nebere ohledy. Neumím si vůbec představit, jak vydržím být s dítětem doma X let a jak moc zvládnu být obětavá celý ty léta, než vyletí z hnízda :nevim: jenže i tak jsem do toho šla a věřím, že tu holčičku budu mít ráda a budu ráda, že jsem ji měla, i když až ve 33 :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Domuska
21.7.13 19:49

@stephora vsak pockej az vyjde me denicek, ktery jsem psala v te nejvetsi depce a zoufalosti :D no, jsou diskutabilni ty nase bricha :-P jdu teda vyfotit to svoje

• Citovat
  • Upravit
Domuska
21.7.13 19:54

Nejak jsem se s tim neparala… tady to je. 24+2

• Citovat
  • Upravit
3287
21.7.13 20:20

@Domuska však máš bříško, sice menší ale máš :hug:…paráda :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
21.7.13 20:22

Ju jsi hezka maminka moc ti to pasuje a jde videt ze jsi tehulka a ne nejaka tlustoska mas uz pekne brisko :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Domuska
21.7.13 20:24

@Zuziš a vsimla sis kdeeee? ho vubec nemam vic nahore. spis furt doleee jak me ten spek tahne :D

• Citovat
  • Upravit
Domuska
21.7.13 20:26

Divejte.. tato je ostrejsi.

• Citovat
  • Upravit
3287
21.7.13 20:33

@Domuska to ja mela taky, az teprve ted mi prijde ze ho mam vic nahore, vubec to neres, dulezity je zdravy miminko :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
21.7.13 21:29

@Domuska suprové bříško Domi, já chci taky menšíííí, kdyť jsme sakryš skoro stejně dalekoooooo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Domuska
22.7.13 12:25

@stephora dyt rikam ze my dve budem furt diskutovat ci brisko je lepsejsi :D téda musim rict ze me nejak prechazi a uz si zase hledam vztah k malemu. hlavne kdyz me kazdou noc pred spanim kope jak drak :D si predstavuju ze ho hladim a rikam mu at spinka, no po chvilce prestane:D jinak jak se citis? ja jsem denska nemohla ani dolezt kiloment od babiny k nam. si pripadam nafoukla a pri kazdem pohybu me silene bolely asi vazy.. deloha? takove ty krece… :nevim: :D

• Citovat
  • Upravit
700
22.7.13 13:00

@baracudas Ahojky, děkuji za podporu, budu muset makat, je mi to jasné..spíš bude horší se po porodu hecnout :lol: ale pokud to jde a píšeš, že kamarádka shodila pak i víc, tak to je dobrá motivace…

@Domuska @stephora Holky, tak snad bude vše ok..už se mi to blíží, jsem skoro na dva prsty otevřená, v pátek jdu zase na kontrolu no a v neděli je už termín porodu..koukám, že to vážně uteklo…
Jo a taky jsem tu dlouho nebyla, musím se zase mezi vás trochu dostat, tak jdu pročíst o co jsem přišla ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
22.7.13 13:04

@Nadyen Ahoj, koukám, že už se ti blíží termín, rychle to uteklo :) No, hlavně jsem ti chtěla popřát hodně štěstí, rychlý a hlavně bezkomplikovaný porod, aby vše bylo v pořádku a obě jste byly zdravé :) :kytka: Určitě se pak pochlub :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Domuska
22.7.13 13:05

@Nadyen ty jo tak to vpada ze budes mit moc krasny porod :hug: setri se a sexuj :D no nebylas tady vazne dlooouho. musis nam kazdy den hlasit jak se citis :hug:

• Citovat
  • Upravit
700
22.7.13 13:10

@LenazeStrakonic Máš krásné bříško

@Domuska Domčo, koukám, že jsi s tchýní zadobře stejně jako já..a ANO, krademe jim jejich chlapečky, dokonce mi to potvrdil známý, kterýmu táhne ke 40tce, že on to měl taky tak, že maminky se nerady vzdávají svých synáčků…no at si matky zvykají, protože to tak bude…synové prostě jednou odejdou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
22.7.13 13:13

@Kelly3 Ahoj kelly, no malé se moc ven nechce, takže jdu v pátek normál na kontrolu a pak se uvidí…už jsem přibrala 32 kilo, je mi hrozně, potím se jak to prase - pardon :lol: a malá si pořád hoví v pupíku..je fakt, že jsem témeř na dva otevřená, tak snad budu mít rychlý a pěkný porod..nebojím se, snad to zvládnu až to na mě přijde…
A jak se vám s malou daří?? Tak mě napadlo, jaký máš kočárek - barvu? určitě jsem tě už potkala..
:hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky