Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Domuska No já nějak neměla čas, pořád se něco děje..bud spím, nebo někde lítám… Ještě do toho sestra dotáhla ještě jeden pytel malých oblečků, takže ještě peru a žehlím..musím přeskládat celou skřín, abych to do ní nacpala
Jinak se cítím stále dobře až na ty kila…ale budu muset hold na sobě pak makat…pošlu fotečku starou pět dní…
@Nadyen jejda dyt je kouzelny
ale chapu ze v techto vedrech to neni nic prijemneho.. kdyz si veznes ze zenske dojedou do porodnice s prasklou vodou a ze uz to nevydrzi, ze uz rodi a nalez je 1cm… tak si muzes poblahoprat ze se tak krasne oteviras
jinak tchyne je svine no ![]()
@Nadyen Třeba ti dr. nabídne hmat, pokud ještě nenabízela. Mě ho nabízela dva dny před termín a zabral
, když seš na dva prsty otevřená, tak to je dobrý
Se ti nedivím, ještě v tomhle horku tahat bříško
Malá se ještě připravuje na svět, aby byla ještě hezčí
Určitě to zvládneš
a máš pěkné bříško, takové akorát
Jinak nám se daří dobře, malá roste každým dnem, furt jenom papá
a kočárek máme oranžovočerný.
Tady je naše malá baculka ![]()
@Kelly3 No mě nabídla vyvolání, kolem termínu, když jsem ji řekla, že se cítím dost těžce už..myslíš, že když se otvírám pozvolna, bude se mi dobře rodit? představa, že v tom vedru budu rodit dloooouho, tak už se ted potím dvakrát tolik hrůzou..
Malá je tak krásná, je to poklad určitě..už se taky nemůžu dočkat na tu moji princeznu..
@Domuska Děkuji, tak já taky doufám, že to postupné otevírání, bude mít vliv na rychlejší porod..jinak nevím co bych dělala, kdybych měla hekat bůhví jak dlouho v těchto vedrech…
@Nadyen Taky jsem se otevírala pozvolna, bolesti sice byly silné, ale porod trval jen 3,5 hod. Děkujeme, rozhodně je to poklad a ničeho nelituji
Budeš ju mít u sebe už brzy ![]()
@Kelly3 To jsi mě celkem mile potěšila..nechtěla bych dlouhý porod, ale příroda si řekne jak to chce… nemáš zač, je krásná a moc..už bych to chtěla mít taky za sebou..
@Nadyen jůůůů, krásné bříško, pěkně sedlo dolů
Moc roztomilé, a za chvíli bude menší
držím moc palce, za chvíli to budeš mít za sebou a už nám pošleš fotečku novorozené Barborky. Já se tak těšííím ![]()
@Domuska Domí, chcípám! je děsný horko. Byli jsme dnes s chlapem v Plzni u zubařky (poslední razítko do průkajdy), zuby OK a v autě klima, ale teď už jsem doma a lapám po dechu, asi si pujdu dát vlažnou sprchu. Jakmile sedím dýl u PC, otékají mi nohy, cítím pnutí, ale pak stačí si je dát na chvíli nahoru nebo seje osprchnout studenou vodou a je líp.
Taky máš bolesti v podbřišku? mě to přepadá k večeru, není to pravidelné, ale jsou to prý cvičné kontrakce, to se jako tělo cvičí na porod
je to jako menstruační křeče, ale objeví se to 2-3× a pak je zas klid, nesílí to, dá se to rozdejchnout. Ptala sem se na to MUDr. a máme zobat to magnezko, prý to tyhle věci tlumí nejdřív jsem brala jednu tbl ráno, teď občas zobnu jednu i odpoledne…
jsem ráda, že tě depka opouští
kdybych prošvihla ten tvůj deníček, tak pošli odkaz ![]()
@stephora ja bych spis rekla ze je procvicovani vazu teda natahovani D: protoze me to boli jen kdyz dlouho chodim. jinak magnezko mam v tabletach takovych tech ovalnych takze nadhera. =) to me teda nic nenateka, jen denska jsem si sloupla starou kuzi z te ruky, tak uz se mi to snad zahoji.
chm chm chm maly je dnes nejaky lenoch. to je fakt jak nachval.. kdyz je ti vsechno jedno, tak ho citis od rana do vecera a jakmile se zacinas starat a zajimat, nic. prazdno!
denicek zatim nevysel. bude se jmenovat „nemela jsem si to dite nechavat“ takze… ![]()
![]()
@Domuska takže to byla pořádná depka depkozní koukám
no, jsem ráda, že už je to pryč
malej bude skvělej, uvidíš ![]()
no, asi se mi to tam taky natahuje, bolí mě to hlavně napravo a vlastně to nejde nijak protáhnout. buď ráda, že ti nic neotejká, je to vopruz - já to mám z horka a taky že jsem přibrala rychle tech 7 kilo, ale ono se zas ochladí a bude mi líp:) dlouhý chození mi taky nepřidá, bříško mě pak bolí…
jaký magnezko máš v oválných tabletách? já beru Magnesii lactici 0,5 od Glenmark 50 tbl za 63 Kč, ale jsou dost hnusný, tak kdyby bylo nějaké lepší magnezko, dám si poradit ![]()
@stephora no to tvoje vypada hnusne uz od pohledu
tady co mam ja jsou takove ty valecky napustene tim praskem, takze se ti nic nerozpousti a nezasekava v krku. dosla jsem so dr max a rekla ze chci nejsilnejsi tablety magnezka v tehu a ona mi nabidla modrou krabicku magne.. neco. presny nazev ti napisu kolem 9 vecer (mam je u babiny) a jsou super =) staly me nejak 70,– a je jich tam 50. od te doby me boli jen sem tam taky prava strana kdyz chodim. =) doporucuju.
@Domuska ok děkuju, prosím, určo mi to pošli, budu moc ráda ![]()
protože tohle budu asi zobat ještě nějakou dobu a tyhle moje jsou právě blbý v tom, že než to stihneš spolknout, začne se to rozpouštět a pak to neklouže do krku, dusí to a je to hořký, i když se snažím opravdu rychle polknout ![]()
sem se přežrala a teď si strašně nadávám - snědla jsem dvě ciabatty a půl rohlíku, kostičku Kiri, dva plátky šunky, plátek mortadely a plátek sýra - takhle budu brzo děsně tlustá
jsem blbá, že jsem se tam nažrala na večer ![]()
@stephora jé to zavist! mocarelu bych si taky dalaaaa
aha to je mortadela.. hm a to je co?
ja bych si dala vajicka na mekko
ja denska mam v sobe meloun
jinak at snim cokoli.. treba 3 cokolady tydne, nebo bramburky, zakusky.. proste cokoli tak nepribiram
asi to nejim ja ale maly
ale jo, pokud vaha nelhala tak mam kilo nahore =) jasné neboj urco pisnu jak se jmenuje ten magnezazrak.