Ukažte svá bříška :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
700
22.7.13 13:18

@Domuska No já nějak neměla čas, pořád se něco děje..bud spím, nebo někde lítám… Ještě do toho sestra dotáhla ještě jeden pytel malých oblečků, takže ještě peru a žehlím..musím přeskládat celou skřín, abych to do ní nacpala :lol: Jinak se cítím stále dobře až na ty kila…ale budu muset hold na sobě pak makat…pošlu fotečku starou pět dní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
22.7.13 13:23

Pupík

Omlouvám se, sama jsem fotila, páč nikdo nebyl doma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Domuska
22.7.13 13:41

@Nadyen jejda dyt je kouzelny :kytka: :andel: ale chapu ze v techto vedrech to neni nic prijemneho.. kdyz si veznes ze zenske dojedou do porodnice s prasklou vodou a ze uz to nevydrzi, ze uz rodi a nalez je 1cm… tak si muzes poblahoprat ze se tak krasne oteviras :hug: jinak tchyne je svine no :D

• Citovat
  • Upravit
3477
22.7.13 13:42

@Nadyen Třeba ti dr. nabídne hmat, pokud ještě nenabízela. Mě ho nabízela dva dny před termín a zabral :), když seš na dva prsty otevřená, tak to je dobrý :) Se ti nedivím, ještě v tomhle horku tahat bříško :zed: Malá se ještě připravuje na svět, aby byla ještě hezčí :D Určitě to zvládneš :) a máš pěkné bříško, takové akorát :)Jinak nám se daří dobře, malá roste každým dnem, furt jenom papá :D a kočárek máme oranžovočerný.

Tady je naše malá baculka :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
22.7.13 13:50

@Kelly3 No mě nabídla vyvolání, kolem termínu, když jsem ji řekla, že se cítím dost těžce už..myslíš, že když se otvírám pozvolna, bude se mi dobře rodit? představa, že v tom vedru budu rodit dloooouho, tak už se ted potím dvakrát tolik hrůzou.. :lol: Malá je tak krásná, je to poklad určitě..už se taky nemůžu dočkat na tu moji princeznu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
22.7.13 13:53

@Domuska Děkuji, tak já taky doufám, že to postupné otevírání, bude mít vliv na rychlejší porod..jinak nevím co bych dělala, kdybych měla hekat bůhví jak dlouho v těchto vedrech…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
22.7.13 13:54

@Nadyen Taky jsem se otevírala pozvolna, bolesti sice byly silné, ale porod trval jen 3,5 hod. Děkujeme, rozhodně je to poklad a ničeho nelituji :) Budeš ju mít u sebe už brzy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
22.7.13 14:00

@Kelly3 To jsi mě celkem mile potěšila..nechtěla bych dlouhý porod, ale příroda si řekne jak to chce… nemáš zač, je krásná a moc..už bych to chtěla mít taky za sebou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
22.7.13 15:56

@Nadyen jůůůů, krásné bříško, pěkně sedlo dolů :palec: Moc roztomilé, a za chvíli bude menší :) držím moc palce, za chvíli to budeš mít za sebou a už nám pošleš fotečku novorozené Barborky. Já se tak těšííím :dance:

@Domuska Domí, chcípám! je děsný horko. Byli jsme dnes s chlapem v Plzni u zubařky (poslední razítko do průkajdy), zuby OK a v autě klima, ale teď už jsem doma a lapám po dechu, asi si pujdu dát vlažnou sprchu. Jakmile sedím dýl u PC, otékají mi nohy, cítím pnutí, ale pak stačí si je dát na chvíli nahoru nebo seje osprchnout studenou vodou a je líp.
Taky máš bolesti v podbřišku? mě to přepadá k večeru, není to pravidelné, ale jsou to prý cvičné kontrakce, to se jako tělo cvičí na porod :nevim: je to jako menstruační křeče, ale objeví se to 2-3× a pak je zas klid, nesílí to, dá se to rozdejchnout. Ptala sem se na to MUDr. a máme zobat to magnezko, prý to tyhle věci tlumí nejdřív jsem brala jednu tbl ráno, teď občas zobnu jednu i odpoledne…
jsem ráda, že tě depka opouští :hug: kdybych prošvihla ten tvůj deníček, tak pošli odkaz :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Domuska
22.7.13 16:36

@stephora ja bych spis rekla ze je procvicovani vazu teda natahovani D: protoze me to boli jen kdyz dlouho chodim. jinak magnezko mam v tabletach takovych tech ovalnych takze nadhera. =) to me teda nic nenateka, jen denska jsem si sloupla starou kuzi z te ruky, tak uz se mi to snad zahoji. :roll: chm chm chm maly je dnes nejaky lenoch. to je fakt jak nachval.. kdyz je ti vsechno jedno, tak ho citis od rana do vecera a jakmile se zacinas starat a zajimat, nic. prazdno! :zed: :lol: denicek zatim nevysel. bude se jmenovat „nemela jsem si to dite nechavat“ takze… :D:D :oops:

• Citovat
  • Upravit
2663
22.7.13 16:48

@Domuska takže to byla pořádná depka depkozní koukám :) no, jsem ráda, že už je to pryč :hug: malej bude skvělej, uvidíš :)

no, asi se mi to tam taky natahuje, bolí mě to hlavně napravo a vlastně to nejde nijak protáhnout. buď ráda, že ti nic neotejká, je to vopruz - já to mám z horka a taky že jsem přibrala rychle tech 7 kilo, ale ono se zas ochladí a bude mi líp:) dlouhý chození mi taky nepřidá, bříško mě pak bolí…
jaký magnezko máš v oválných tabletách? já beru Magnesii lactici 0,5 od Glenmark 50 tbl za 63 Kč, ale jsou dost hnusný, tak kdyby bylo nějaké lepší magnezko, dám si poradit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Domuska
22.7.13 19:35

@stephora no to tvoje vypada hnusne uz od pohledu :D tady co mam ja jsou takove ty valecky napustene tim praskem, takze se ti nic nerozpousti a nezasekava v krku. dosla jsem so dr max a rekla ze chci nejsilnejsi tablety magnezka v tehu a ona mi nabidla modrou krabicku magne.. neco. presny nazev ti napisu kolem 9 vecer (mam je u babiny) a jsou super =) staly me nejak 70,– a je jich tam 50. od te doby me boli jen sem tam taky prava strana kdyz chodim. =) doporucuju.

• Citovat
  • Upravit
2663
22.7.13 19:48

@Domuska ok děkuju, prosím, určo mi to pošli, budu moc ráda :hug:

protože tohle budu asi zobat ještě nějakou dobu a tyhle moje jsou právě blbý v tom, že než to stihneš spolknout, začne se to rozpouštět a pak to neklouže do krku, dusí to a je to hořký, i když se snažím opravdu rychle polknout :nevim:

sem se přežrala a teď si strašně nadávám - snědla jsem dvě ciabatty a půl rohlíku, kostičku Kiri, dva plátky šunky, plátek mortadely a plátek sýra - takhle budu brzo děsně tlustá :? jsem blbá, že jsem se tam nažrala na večer :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Domuska
22.7.13 19:53

@stephora jé to zavist! mocarelu bych si taky dalaaaa :srdce: aha to je mortadela.. hm a to je co? :D ja bych si dala vajicka na mekko :D ja denska mam v sobe meloun :D jinak at snim cokoli.. treba 3 cokolady tydne, nebo bramburky, zakusky.. proste cokoli tak nepribiram :nevim: asi to nejim ja ale maly :D ale jo, pokud vaha nelhala tak mam kilo nahore =) jasné neboj urco pisnu jak se jmenuje ten magnezazrak.

• Citovat
  • Upravit
Domuska
22.7.13 21:21

Tak toje ono

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení