Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj,
Tak taky prihodim foto z minuleho tydne 20 tt + 6 kg a poslední gatata co zapnu ![]()
@Nikkolla tak hurá koupit nový, těhulenský! já je nosím od 2M, protože jsem neslesla tlak normoš džínů na břicho ![]()
@stephora To je dobře, sny jsou opravdu někdy na palici..to já zase včera po tom všem jak jsem se necítila po tom snu, tak mi včera taky přítel dal najevo, jak mě má rád..objímal mě, dostala jsem hubánky do vlasů, na půpík, dlouho jsme si povídali, pak sexovali..odpadla jsem před druhou ráno, a ani nevím jak
vím, že na mě Lukáš mluvil, ale nic si už z toho nepamatuju ![]()
@Nikkolla Máš krásný bříško…
Tak holky, dnes jsem si stoupla na váhu a za tři týdny jsem přibrala další dvě kila, takže mám přibráno při těhu 32 kilo!!! to nemám šanci nikdy shodit jako… je mi do breku, nemůžu to říct ani příteli, je mi hamba
@Nadyen píše:
@stephora To je dobře, sny jsou opravdu někdy na palici..to já zase včera po tom všem jak jsem se necítila po tom snu, tak mi včera taky přítel dal najevo, jak mě má rád..objímal mě,
Tak holky, dnes jsem si stoupla na váhu a za tři týdny jsem přibrala další dvě kila, takže mám přibráno při těhu 32 kilo!!! to nemám šanci nikdy shodit jako… je mi do breku, nemůžu to říct ani příteli, je mi hamba
Jde to, známá rodila s 30 kg nahoře a dala dolů ještě víc, pravda trvalo to tak dva, tři roky, ale jde to
Záleží jak máš silnou vůli, ona měla moc, makala jak blázen ![]()
Ahoj, tak dneska jsem tak strasne tesila ze pojedu na tyden do pryc a co mi muj uzasny muzicek nesdeli? „no, vetsi problem, mamka se me ptala, jak dlouho tu budes, ze doufa, ze ne ZAS tyden“ =) tak ta krava me jeste premlouvala at nejezdim dom a zustanu u nich a furt mi neco kupovala a tlacila to do me, a ted se dovim ze ja tam drahe milejdy, kterou vidim max.dve hodiny denne vadiiiim =) od rana do vecera jsem s petrem v praci, a nebo je v praci ona a nevidame se moc a ja ji tam vadim =) petrik, mamicak samozrejme na jeji otazku odpovedel „nevim“ aby nahodou nedostal vynadane, ze jsme si spolu planovali krasny tyden.. =) no byt na me, tak me tam ta pinda uz neuvidi, ale bohuzel jinak bych petra nevidela min.14dni, tak mi rekl, at teda dojedu v patek nebo ve ct do nedele.. takze jsem mu vlastne asi uplne u prd.le a u maminky se me nezastal, nezeptal se ji, co ji na me vadi, nebo proste razne nerekl „jo, bude tady tyden“ a hotovo. no jsem na kolenach jako.
@Nadyen ty jo, to to uplne krute uteklo a ty mas za chvili termin porodu =) to ti moc zavidim. ![]()
Ahojky, já 26tt a 11kilo navíc. Při prvním těhu jsem přibrala 23 kilo celkem a ted očekávám podobně ![]()
@Domuska no to je těžký tohle, tak sakra ty chlapy musí vědět co chtějí, to mi příjde že hraje taky na obě strany aby nenaštval ani jednu z vás…něco podobnýho mám taky doma
![]()
@stephora tak jsem si to „uzila“… nuda jak svin, jidlo mi nechutnalo, jeste ze tam byly sestrenky a zkouseli aspon kopanecky maleho a uprimne je zajimalo, jak se mam a jak to vsechno chodi a nechodi.. a ja naopak poslouchala je a o jejich pritelich. jak je? =)
@Zuziš né nenstval ani jednu. to on radsi tisickrat nasere me, nez maminku
ja to jenom ku.va nechapu, co je to za falesnou semetriku. ja jsem ji nikdy nemela moc v lasce protoze i za ty roky jsem s ni nedokazala uvolnene konverzovat.. navic ji asi velice nasralo, ze jsem ji „ukradla“ chlapecka a ovoluju si s nim mit dite =)
@Domuska ach jo to je síla tohle!!!já tchýni taky nemusím, má divný názory a je prostě celkově jiná a ještě k tomu s ní jsem pod jednou střechou a rozčiluje mě každou chvíli, ale můj teda když něco tak jí pošle do pr… ale prostě slušnost a takový věci to jim nic neříká ![]()