Ukažte svá bříška :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Martina.Ch55
18.7.13 19:47

@Domuska : Tak aspoň tam má ta moje málá krevetka hodně místa :D

• Citovat
  • Upravit
2663
19.7.13 07:10

Dobré ráno dámy!

dnešek nebude patřit mezi má oblíbená rána, v 5:46 jsem se s řevem (ano, opravdu s řevem) probudila ze zlého snu. Zdálo se mi o příteli - celý den se neozýval, byl někde někomu pomáhat a já se cítila divně, tak jsem ho hledala a přišla zrovna ve chvíli, kdy už rozepínal kalhoty…u nějaké jiné! a já tam stála s tím pupkem těhotným ve dveřích a nechtěla jsem věřit, že vidím, co vidím..s křikem jsem se z té hrůzy a ponížení probrala - ležel vedle mě, spal, objal mě pevně a řekl, že už je to pryč…on ani neví, co se mi zdálo, už jsem neusnula, ještě teď se klepu, fuj!

no, normální ženské se bojí o děti, já se holt bojím, že přijdu o chlapa :nevim: s křikem jsem se ze sna probudila tak 5× v životě :think:

@Domuska a pak že šílíš jen ty - mě to těhu leze na mozek! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
19.7.13 08:34

@stephora hele klíííd :hug:,teda ty hormony a stavy v těhu je vážně katastrofa, já jak nežárlím tak jsem teď taky nějak v pozoru a to to u nás bylo vždycky obráceně, jen já teda řeším problém ten že ten můj se strašně změnil v chování… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
19.7.13 08:49

@Zuziš aha, a jak, k horšímu nebo k lepšímu? :)

já právě taky nežárlím nijak markantně, ale teď mám prostě strach, že příjdu o živitele a oporu a zdaj se mi takový blbiny…jsem se z toho snu vzbudila celá zpocená, rychle jsem dýchala, malá se taky probudila a pak mě v bříšku kopala, i když je dva dny spíš v klidu…nějak zlenivěla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
19.7.13 09:10

@stephora no bohužel k horšímu :?,ale je to asi jak kdy, ví co mi vadí a asi jsem kolikrát na zabití i já, ale to ty hormony, jen teda místo aby to bral tak se ke mě chová jako hovado :cert:

jo já ti rozumím, no tak že bych takhle vyváděla ze spaní to ne, já už spíš radši chodím kolem něj po špičkách, protože nemám náladu se s ním hádat a hlavně mě to momentálně ani nejde…hned totiž začnu bulet :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
19.7.13 09:16

@Zuziš ten pláč je nejhorší, taky jsem furt ubulená, ani se mi nic neděje a už bulím… ale víš co? ono to po porodu pžřejde, musíme vydržet, že to s náma mává.

já, když mám světlý chvilky, tak to chlapovi vysvětluju, že jsem přecitlivělá a vím to…ale on není nijak zlej, snaží se to pochopit, i když už jsme se taky párkrát chytli, to je normální… mrzí mě, že tvůj muž se chová jako hulvát :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
19.7.13 09:25

@stephora jo jo mlátí to se mnou fest, to jsem u prvního těhotenství nezažila :),jinak díky :hug:,ale já mu nedokážu nic vysvětlit, když se o to pokouším že chci mít klid tak mi řekne že se rozčiluju sama, že on mi nic nedělá a když se mi něco nelíbí a snažím se mu to vysvětlit tak jsem hysterka, já to neřeším a když vidím že nemá náladu tak se mu vyhejbám radši aby nedošlo k nějakýmu konfliktu…je to těžký no :(,jsem ráda že můžu chodit aspoň sem si vylít srdíčko a nebo ještě mám pár dobrých kamarádek ;)

snažím se bavit abych se nestresovala, on mi za to nestojí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
19.7.13 09:56

@Zuziš tak aspoň víš jak na to a i když tě to asi trápí, aspoň se tomu snažíš vyhnout - klid je pro mimi nejlepší. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
19.7.13 10:05

@stephora no právě, pro mě je důležitá malá takže se snažím být v klidu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Domuska
19.7.13 10:55

@stephora fujky to jsou odporacke sny! me se spis furt zda o jeho byvale.. asi to pritahuju kdyz si tak vecer myslim, s kym si asi pise na pc, jestli se s ni neschazi apod. nejlepsi ze si me ta pi. a pridala na facebooku a to nechtene, protoze hned vedle je tlacitko „sledovat“ anooo, dala si me do sledovanych, aby ji nic neuniklo. jenomze ted, kdy uz vi, ze cekame male, doufam, ze da pokoj. rikala jsem petrovi ze jeste jednou to nejakym omylem zjisti, ze ji napsal jen carku, nebo ji nedej boze videl, tak uz ho nechci ani videt! tak doufejme ze ho ta moresni pinda presla =) znam to a toho pocitu se nejde zbavit i dva dny. i kdyz jsi skalopevne presvedcena, ze te miluje jak nejvic umi, pocit z TOHO snu proste mluvi o necem jinem a ty zacnes premyslet. rada? cti, divej se na tv, uklizej… proste aby sis to uplne vymazala z hlavinky! :hug: takove sniska se nam ted asi budou zdavat furt vic a vic. ja se s nim ted bojim chodit na koupaky, protoze i kdyz jsem typ zenske, ze se tak rada podivam na holku a zhodnotim a nevadi mi kdyz se podiva, tak si tam pripadam jak nejvetsi lochneska :'( ty joooo maly vcera udelal kotrmelec a ja jsem myslela, ze mi vyskocil z bricha 8o 8o 8o :mrgreen: no, doktor mi dnes chtel na tu ruku napsat antibiotika a kdyz jsem mu oznamila ze je nemuzu pac jsem tehotna, tak se na me nevericne podival a pousmal s vetnou „vy jte tehotna?“… jo tak asi kur. a fakt vypadam jak obezni hroch no do pi… :pocitac: :,( dnes jsem presne 24+0 =)

• Citovat
  • Upravit
Domuska
19.7.13 11:01

@Zuziš to znááám. ted uz je to lepsi.. spis bych rekla ze je to ted nejlepsi z celeho naseho 3 leteho vztahu. (pozoooor kdyz se partner najednou zmeni v lepsiho, znamena to neveru :mrgreen: ) ale vic co, je hnus kdyz na tebe nijak nebere ohled a chova se jak se chova, ale musis se nad tim povznest, protoze hadky nikam nevedou a kdyz si neco nahlas vysvetlujeme a on zacina extreme zvedat hlas, tak ztichnu, necham ho dokricet se, a odejdu. on to zmeni. treba ma jen problemy v praci nebo na nej prislo uzko. :hug:

• Citovat
  • Upravit
2663
19.7.13 11:16

@Domuska ty jsi prdlouš s tou lochneskou - já jsem zase opticky těhotná MOC a byla bych ráda míň :) nojo, každá máme něco, co nechceme :)ale ten doktor ti asi moc sebevědomí nedodal :D :hug:

s tim koukáním na ženský - já to dělám taky. Nejsem lesbička, ale ženské tělo se mi líbí víc než mužské, ráda se podívám na hezkou holku a nevadí mi, když mě okukujou holky, ale na mě se spíš teď dívají chlapi, protože těhule jim asi příjde sexy nějak podvědomně, nevím :nevim: Každopádně já si připadám ultraobří a když mi někdo pogratuluje, že mám zatím na začátku 7mého měsíce navrch jen 6,5kg a jsem vlastně furt stejná, jen s pupkem, tak se mi zdá, že mi lže do očí, protože to přece všichni musí vidět jaká jsem slonice!

já jsem o dva dny napřed - jsem 24+2 ;)

hele, když si tě ta jeho bejvalka na FB sleduje, to jde nějak zrušit, ne? určitě jo, je důležitý, co cheš ty a ne, co chce ona :)bych s ní zametla… Sen jsem hlavně hned ráno řekla Pavlovi, tak mě uklidnil, abych se nebála, a je mi líp. On se naštěstí chová zatím furt stejně, tak snad dobrý ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
19.7.13 11:18

@Zuziš :palec: ty naši broučkové a broučenky prostě potřebujou klid, chlapa holt hoď za hlavu - jestli s ním nejde promluvit rozumně, nebo i po promluvě se furt chová jak dement, tak ho jen můžeš pustit z hlavy, jinak si budeš škodit a mimi taky…ono to sice moc nejde, ale můžem se o to aspoň pokusit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Domuska
19.7.13 11:22

@stephora asi se uz prsote nezmenime a budeme o sobe prohlasovat jake jsme plejtvacky obrovske… :roll: :mrgreen: kazdopadne ty mas ultra tehotne a kulate brisko viiiis? narozdil odeme:D ja ho mam posazene nizko kvuli tomu za. ranemu speku :zed: jooo jako jsem travila cely den tim, ze jsem obepisovala cizi lidi aby mi napsali co vsechno vidi na mem profilu a dotahla jsem to k naproste dokonalosti, kdy vsichni vidi jen mou uvodni fotku a zadne sledovani tudiz nehrozi :D ale chapes.. ten fb se furt meni a najednou jistis, ze existuje neco, jako sledovani tveho profilu cizim clovekem. to je hnus proste. takze jsem uz uplne v klidu :D neco pridavam..:)

• Citovat
  • Upravit
2663
19.7.13 11:29

@Domuska dobrý, pobavila jsem se s tatínkama :D je vidět, po kom to ty děti maj :mrgreen:

jojo, břicho mám a ty ne, a já bych chtěla menší a ty větší, sranda :zed: :mrgreen: žena nebude nikdy spokojená :)

ve 3 jdu s kamarádkou do lesa, ona už vozí kočárek, tak i když je horko, tak se provětrám, to mi udělá jen dobře, včera jsem tu byla schovaná celej den za závěsem, nějak mi to slunce nedělá dobře s těma 82,5 kily :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí