Ukažte svá bříška :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3287
19.7.13 12:54

Holky dík já už ho tak nějak neřeším…to nemá cenu a hádat se s blbcem taky ne :),pro mě jsou na prvním místě děti a tím to končí!! :cert: To že tady ze sebe dělám vola by už nikdo nevydržel…hold mám asi svatou trpělivost :zed: :zed: a to s celou rodinou, už jsme si zažili spolu docela dost za těch 12let co jsme spolu a myslela jsem si že ho znám ale bohužel, no tohle by vydalo na román ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Domuska
19.7.13 12:54

@stephora vidis a ja mam 92 :D:D:D to ja jsem si pouklizela a ted budu mit leharko a cist tu genialni knizku =) tak se pekne propvetrej, mozna ze taky pujdu ale az po 22 hod. na nase hornacke slavnosti =)

• Citovat
  • Upravit
2663
19.7.13 13:48

@Domuska nojo, ale ty jsi vysoká a já jsem záprtek :)

udělej si lážos plážos, já si dala obídek (kuře na žampionech s kaší), pak sprcháče - hned je mi trochbu míň horko, za hoďku vyrazím do toho lesa na prochajdu…

my chteli jít dnes do kina, ale dávat tam velký kulový, filmy nový taky žádný nejsou, tak věru nevím, co budem večer s chlapem dělat :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Domuska
19.7.13 14:02

@stephora no co by jste asi tak delali :P ja ho mit u sebe tak ho prvni musim hlait po hlavince a uklidnovat, ze rozbite zadni svetlo a naraznik neni konec sveta a ze do toho bagru urcite nenaboural naschval… ano, nacouval do bagru, tak je nestastny :D a pak by byl seeex konecne v nedelu bude nebo uz se nemuzu dockat:D
jooo chtela jsem se zeptat, zkoumala sis nekdy delozni cipek? ja jak jsem si vcera zavadela tabletku tak jsem si rekla ze vykoumam kde je a jestli je zavreny a myslim ze jsem vykoumala, ale dal se do nej strcit prst, tak jako nevim :nevim: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2663
19.7.13 14:17

@Domuska tak ten můj chlap snad dneska do ničeho nenacouvá :D my se budeme chvíli dohadovat, co si pustíme, pak něco vymslíme z naší mega zásoby filmů, a pak si spolu budem lebedit na sedačce on u píva, já u radlera :) na nějaké slavnosti bych šla hned :D a já, protože jsem kvůli tomu snu vstávala v 5:45, mu tak ve 22:30 odpadnu :nevim:

čípek jsem si nezkoumala a bojím se ho zkoumat, abych si tam něco nepoto…doktorka mi ho zkoumala na prohlídce po amniocentéze a říkala, že je v pořádku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.7.13 14:27

Ahoj holky :)
Náhodou jsem objevila tuhle diskuzi, tak sem přihazuju svůj mega břich :D Připadám si jako hrošice. Jsem na začátku 5. měsíce a přibrala už 6 kg. Asi to i hodně dělá to, že jsem od počátku neměla problém s jídle, žádné zvracení a pouze rozmazlování od tatínka :DDDD Tak tady je náše chlouba a můj velrybí břich :D :mavam: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
omlouvám se za kvalitu, ale telefon už neslouží jako kdysi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Domuska
19.7.13 14:36

@stephora tak drzim pesti at nikam necouva. :D ja si ho taky nechtela, ale jsem si rekla ze teda to zkusim :D jako ono se rika ze kdyz citis pohyby tak se uz nestresujes, ale ja snad i vic nez v prvnim trim. :/ jelikoz ted zas ctu vsude o zkracenych cipcich a ze se zacaly najednou otevirat a vubec nepoznali ze rodi… :/ :zed: takze mam zase nervy v gatach. :roll: no jelikoz kamoska nepise, tak asi nikam nejdem (jenom dobre) :D tak si to uzijte vecir. ja treba piju sem tam gambrinus 10. ma jen 2%, takze to muzu a stejne vypiju max. maly poharek a zbytek dorazi petr :D

• Citovat
  • Upravit
Domuska
19.7.13 14:37

@Erynie Kleió a kde mas to bricho? :|

• Citovat
  • Upravit
19.7.13 15:29

@Domuska no, na fotce :DDD Je pravda, že mě jde většina sádla do stehen :DDDD přidávám ještě jednu…víc ze předu :DDDD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
19.7.13 16:58

@Erynie Kleió megabřich??? a kdeeee? :mrgreen: takový malý bříšínko :) já jsem na začátku 7 měsíce, mám navrch 6,5 kg a břicho mám 5× větší ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
19.7.13 17:01

@Domuska hele, nečti ty deníčky, akorát se moc pozoruješ…já to taky dělala, ze všeho jsem byla vyplesklá, a pak jsem si jednou přečetla, že někdo porodil mrtvé dítě, že mu přestalo bít srdíčko asi 5 dní před porodem a nikdo neví, co se stalo… a řekla jsem si DOST, na tohle nemám, akorát mě to děsí a prdím na to, a už je nečtu a jsem klidnější :)

jáý byla na prochajdě dvě hodinky, pokec s kámoškou dobrý, chodily jsme v lese, takže stín, pohodička…teď bych si dala to pifkooo (radla), ale chlap zatim nikde :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Domuska
19.7.13 18:05

@stephora muj se taky jeste nevratil z prace chudacek :think: no me hlavne depta, ze sperma podporuje porod a ze penis vlastne narazi na cipek… ách jó se z toho zcvoknu :zed: nechapu proc mi zacalo tak jeb. t zrovna ted… :nevim: my mame zitra obr oslavu… dvojnasobne kulatiny babina 70 deda 80.. hmmm to bude zraso :D:D pujdu chystat tabuli, tak aspon nebudu myslet na takove veci. byt na me tak lezim od rana do vecera v posteli :D

• Citovat
  • Upravit
2663
19.7.13 18:47

@Domuska chlap přišel s dost příšernou náladou z práce, to bys ho praštila, celej den se na něj těšim, když je ten pátek a pak mi tu háže držky…on se sice omluvil, že mám blbou náladu a že to na mě nechce přenášet, ale od té chvíle je tichá domácnost, protože s ním neni řeč… :nevim:

oslavy závidím, to bude veselo :) domácí oslavy mě vždyckxy dost otravovaly, ale jak se vidíme málo, strašně mě baví. Mám rodiče 250km daleko a přítel taky, takže se vidíme ujednou za pár měsíců - teď jsem byla na víkend doma a přijeli i příbuzní z východních čech a byl to tak suprovej večer, veselo, povídali jsme, pohodička :palec: Tak si užij žraso :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
19.7.13 18:59

@stephora Ahojky, taky se probouzíš s křikem? já zase se záchvatem pláče, už třikrát za těhu..máš štěstí, že ležel přítel vedle tebe, horší by bylo, kdyby tam s tebou nebyl…
Já se takto probudila v neděli, protože jsem se v sobotu večer pohádala s přítelem a šla jsem radši spat..no a v sedm ráno jsem se probudila s pláčem dost hlasitým, zdálo se mi, že mi řekl, že už mě nemiluje a odešel, no a já ho šla hledat a nemohla jsem ho najít.. bylo to taky hrozný.. pak máš pocit, že z toho magoříš, že?

Jinak holky, dnes jsem byla zase na monitoru..malá váží odhadem 2 900 gramů a kousek - říkala doktorka :lol: netrpím tolik na otoky, tak se divila, dnes jsem měla celkem pěkný ty nohy..jinak mám termín za 9 dní a jsem otevřená na prst a kousek, ale asi tak rychle neporodím, na další monitor jdu za týden v pátek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
19.7.13 23:14

@Nadyen jo, ten sen byl hnus největší :poblion: já jsem mu to aspoň mohla říct, co se mi zdálo, sice až 2hod potom, kdy vstával, ale i tak mě uklidnil, když mi řekl, že nemusím mít strach…
ale tyhle sny sjou na palici, nechci, aby se mi zdály, člověk se pak nemůže vzpamatovat :nevim:

9 dní, to uteče jako voda hlavně se šetři, odpočívej a moc držím palce, ať je vše OK :hug: vše zvládneš!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí