Ukažte svá bříška :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2663
22.7.13 23:08

@Domuska :palec: max mag - to zní účinně - je to z Dr.Maxe, jo? :) do toho jdu, díky za fotečku :)

jinak mortadela je takovej italskej salám, dávaj se do něj olivy nebo pistácie :)je to mňam mňam salámek, ale moc zdravej asi nebude :) jsou to takový velký kola, určo to najdeš u vás v nějakým větším marketu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
23.7.13 07:47

Dobré ráno dámy, čeká nás další horký den! přežijte jej bez oteklých nohou a propocených trik :)

já dnes budu u PC plánovat IKEA kuchyň, abychom měli představu, kolik by asi tak ta naše mohla stát, u toho se vždycky dobře vztekám, protože jim ta on-line aplikace nefunguje úplně dobře a ož jsem o pár návrhů nenávratně přišla :pocitac: a taky se chystám vyprat pár bodýček na Berulu, koupila jsem včera jedny s dlouhými rukávky v Lidlu – vezmi to se všema barevnejma věcma, na tom slunci to bude hned suchý :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Domuska
23.7.13 10:42

@stephora je uz jsou v lidlu ty mimi a tehu veci? super to tam musim jit vxkoupit. Jsem zvedava na ty rifle. Minule jsem je nenatahla ani po kolena a to byly nejvetsi. :zed: ten salam vypada svym zpusobem dobre ale. nevim jestli bych si dals. Asi jsem predavkovala maleho vcera kdyz jsem si dala slaninu a za chvili na to jsem si delsla karamel. Od te doby se nehybe :mrgreen: :think:

• Citovat
  • Upravit
2663
23.7.13 10:58

@Domuska jojo, věci jsou od pondělka - tady v pze na to matky udělaly nálet už v pondělí ráno, takže v lídlech nic není. já byla včera odpoledne a pořídila jsem jen ty bodýčka s dlouhým, už to mám vypraný a suší se to - koupila jsem radši větší 62/68, to bude mít berula na později a nebo se to možná srazí :nevim: peru na 40. Džíny jsem nezkoumla, ale ty modrý vypadaj docela dobře, uvidíš, jak se ti to bude zdát - na břicho to má hodně velkej pás, ale je to umělina, no. já těhu džíny mám dvoje z HaM (40 a 42), jedny z CA, pláťáky z HaM a kraťasy taky s HaM a s tím si vystačím. pak ještě nosím legíny z Kik, ty se daj natáhnout přes břicho :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
23.7.13 11:08

@stephora Taky přeji krásný den..
Jé plánování, to musí být fajn, ale vztekla bych se, kdybych o nějaký návrh přišla..
Na 40 peru taky a nic se nesráží, neboj..

Holky do lídlu na akci musíte v ten den ráno, co nejdřív.. v Brně je to stejně, matky tam nalítnou už v sedm a za deset minut není nic..a taky jsem koukala, i ty dupačky jsou krásný, akorát já mám asi dvacet dupaček, patnáct polodupaček, spoustu tričenek, aspon 40 bodýček, ale myslím, že i víc..několik kalhot a la tepláčky a civilky, kabátků asi deset a nespočet mikinek a svetýrků jo a asi třicet overálků na spaní… Omlouvám se, že jsem to vypsala, ale takto mě zásobila ségra po malé..jestli se mi podaří to vyfotit, tak pošlu fotku jak to ve skříni vypadá :lol: :lol: :lol: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
23.7.13 11:17

@Nadyen tak to je masakr Hani :D

já mám dvě bodýčka s dlouhým, 6 bodýček s krátkým, čtvery ponožky, jednu čepičku, jedny dupačky, jeden bryndák a troje tepláčky a jednu mikinku (kabátek) - no, moc toho nemám :nevim: poradila ti ségra, co se nejvíc má nakoupit? asi těch bodýček není nikdy dost a dupaček, pro zimní mimi, nebo…? já fakt nevím :nevim:

asi taky koupím rukavičky, aby se malá neškrabala v obličeji, než jí pujdou postříhat nehty :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Domuska
23.7.13 11:23

@stephora no i v CA je to dobry ale na me drahe bohuzel. jinak tady veseli, hodonin, breclav to neni tak strasne tady spis naletavaji duchodci na slevy.. ty jo venku se neda ziiit :zed: jinak nosim leginy pres bricho mam je z lidlu i tricka a jsem spokojena.. jen kdyz je parak tak kratase. do normalnich rifli se jeste nasoukam ale chodim v nich jak napr.ana kachna.. :D tak jsem zvedava co na me ve ct zbude.
@Nadyen ty joooo ty toho mas 8o ja mam asi 8 veci :D:D

• Citovat
  • Upravit
Domuska
23.7.13 11:33

Jo holkyyyy nechtelo se mi verit tomu, co jsem se docetla na vsech ruznych strankach. prej od 25tt je treti trimestr? neni to kravovina? ja myslela ze az od 28tt 8o

• Citovat
  • Upravit
700
23.7.13 11:41

@Domuska
@stephora Holky, mám toho moc, jen proto, že to co pak už nebudu chtít, se prodá..jen některé moc pěkné věci si sestra nechá i to co jsem si koupila já - mám pěkné kousky, ty taky schovám..
No na zimu, tak ono se doporučuje mít všechno desetkrát - deset bodýček, kabátků, dupaček..několik punčocháčků, alespoň čtyři čepičky a ty rukavičky na ruce proti poškrábání mám dvoje..musíš mít v paměti, že malinký miminko může blinkat, takže třeba budeš měnit častěji to co si zašpiní, ale zase to nemusíš přehánět..třeba velikost 56, té mít moc nemusíš, spíš 62, protože opravdu rychle poroste…za týden a půl nemusí 56 velikost oblíct..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
23.7.13 12:09

@Domuska ono asi jak to berou - jde o to že každej měsíc v těhu dovršíš - první měsíc seš celou dobu a ve 4+0 začíná druhej měsíc a tak to jde celou dobu. Třeba já jsem teď 24+6, takže jsem před 6ti dny dovršila 6M a jedu už 7mej (jsem už 6dní v 7M) - no a někdo si řekne - první druhej třetí = 1trim, čtvrtej, pátej, šestej = 2trim a sedmej, osmej a devátej = 3trim. Ale ono se to takhle jednoduše nebere. Jak správně píšeš, třetí trimestr začíná 28+0 :)

i pojišťovny to tak maj, např. s cestovním pojištěním tě pojistí na výlohy spojené s komplikacemi v těhu do 27tt, tedy ve třetím trim hrozí, že už porodíš a mohla bys nedejbože mít pojistný plnění a tak už ti taková pojistka výlohy nekryje a stejně se nemá ve třetím trim nikam daleko cestovat…

navíc tím, že se to počítá od poslední menses a tak máš vlastně v tel plod o cca 14 dní mladší, než v jakém týdnu jsi, tak bychom v tom 3.trim byly pěkně dlouho, kdybychom ho začínali už v 25tt :jazyk:

vysvětlila jsem to aspoň trochu srozumitelně? :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
23.7.13 12:10

@Nadyen 56 mám pár kousků§, spíš se zaměřuju na ty 62 a 68, ať to prdela unosí. budu dokupovat postupně, podle potřeby, ale nějak musíme přežít šestinedělí, to nikam nebudu moct a žádný nakupování nebude :mrgreen:
já z tebe totiž budu tahat rozumy Hani, ty už s tém vším budeš mít zkušenost :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
23.7.13 12:14

@stephora Souhlasím s tebou, je to složitý na výpočet..a každý to bere jinak..třeba já vím, že jsem těhu od 30. října a přitom mi poslední menses začala 21. října..takže já bych měla mít termín až 6.8. a ne 28.7. a ani to nevypadá, že bych měla do termínu rodit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
23.7.13 12:16

@Nadyen to je bordel, co? měli by se dohodnout a mít to jednotně :) Hani, jak zvládáš vedra? to musí být sekec…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
23.7.13 12:18

@stephora Rozumy? :lol: to klidně můžeš, ale až budu vědět jak to s malou a oblečením bude :lol: ono je to individuální mno, každá to vnímáme jinak..když budu něco vědět, tak ráda poradím… záleží na tom, jaký bude šestinedělí, ale sama doufám, že bude v klidu..už ted mě přemíra hormonů ubíjí.. a co potom v šestinedělí.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
23.7.13 12:42

@Nadyen my budem potřrebovat radit se vším, nejen s oblečením :) a ty rodíš první a první si taky zaběhneš nějaká pravidla :) a my budem pak bezradné a budem se tě ptát - jak jsi dělala tohle a tamto ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí