Ukažte svá bříška :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
700
25.7.13 22:13

@daniellle No, já vždy litovala holky co dost přibraly, ted jsem jedna z nich..ted tím pupíkem to vypadá dobře, ale co po porodu až mít těhu pupík nebudu?? se zblázním, ale děkuji za podporu, už se to krátí..

Holky, je fakt, že už mě pobolívá podbřišek a záda dole, asi tak ted třetí večer, tak jestli to nemají být poslíčci, se na to zeptám zítra…já nikdy nerodila, takže fááááákt nevím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
25.7.13 22:15

@stephora Kafíčko jsem si užila, bylo to bájo :palec: no 4 hodiny utečou jako nic, když se dobře bavíš…no a pak je ti líto, že už jdeš domů..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
25.7.13 22:29

@Nadyen Hani, poslíčci jsou prý jako kontrakce (nolesti při menses), jde je i měřit, ale nejsou pravidelné a nestupňují se a nezkracuje se čas mezi nimi. prý jdou rozehnat teplou sprchou :nevim:, ale já taky nikdy nerodila a prd vim to jen od kamarádky, co má doma 4m holčičku… tak se na to určo zeptej

@Domuska na foto se těším, pěkně nějaký topík k tomu a počkej, jak budu slintat na ty tvoje gatky, a budulitovat, že je taky nemám…a máš ty černé nebo ty modré? ty modré se mi zdálo, že vypadali líp, ale co člověk pozná z pytlíku, viď? ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
25.7.13 22:44

@stephora Zeptám se na to, určitě..no je to fakt těžký to určit, ale říkám si, že je to asi ono..nevím, je mi dobře, neřeším to..mno nic, čekám na přítele a jdu spát at jsem zítra čilá…dobrou noc :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
26.7.13 08:23

@Nadyen pak dej vědět, co ti řekli :hug: my měli včera kráááásnýý sex s přítelem, v hluboké noci, kdy není už tak horko…dneska to ale zas vypadá na pařák, strašně si přeju, aby tomu byl už konec…
držím palce na ozvy :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
26.7.13 08:57

@stephora Pani,to muselo být skvělý..no já zjišťuji, že už ani nemám chuť, protože jsem čímdál víc nervozní..asi hlavně z toho jak se mě každý ptá: tak co, kdy už to bude? - copak jsem jasnovědec?? :-D
Teď sedím v čekárně, jsem tu jen já a pani co přišla po mně..akorát už je hrozný vedro a to sedím u okna v chládečku..pak určitě napíšu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
26.7.13 09:22

@Nadyen to mohly být poslíčci, každopádně pak dej vědět :)

@stephora no se máš, my už nic, teda jako ne že bych si nedala říct, ale když to už není ono a přítel mi řekl že má strach aby mě neublížil, tak hold se nedá nic dělat, ale tak existuje i jiná forma že?? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
26.7.13 09:24

@Zuziš my to sice tak často neděláme, ale pak to stojí za to - a včera to bylo takové jiné, láskyplnější, i jsme se nasmáli, hladili bříško…bylo to hodně uvolněné, jako už dlouho ne :) cejtím se dneska potom taková milovanější a chtěnější, tak si ten pocit užívám, než chcípnu horky. Tady už je zase 27 st a to je půl 10! hodně se mi točí hlava, to zas bude den…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
26.7.13 09:29

@stephora tak to je dobře že jste si to užili, na to já si ještě počkám… :think:,no tady už je taky na chcípnutí :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
26.7.13 10:10

@Zuziš dala jsem si nohy do kýblu se studenou vodou, za krk dala chladící polštářek z mrazáku a jde to, ale nic moc. věšela jsem pár ručníků na balkon a už jsem zase celá vyvařená…
normálně lituju, že nemám dětskej bazének, sprostě bych se do něj naložila na balkoně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
26.7.13 10:25

@stephora no to já dala prádlo do pračky a chystám se udělat větší úklid když bude ten víkend, ale vůbec se mi do toho nechce :oops:,jenže musím :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
26.7.13 13:58

Tak holky, opravdu jde o poslíčky..ozvy máme dobré, kontrola taky dobrá - neřekla mi na kolik jsem víc otevřená, ale že se to chystá a jestli chci Hamiltona, tak jsem řekla, že ještě ne..však co, ještě mám termín za 2 a půl dne a stát se může cokoliv..trochu jsem po kontrole krvácela a prý je to běžné jak je vše už prokrvené..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4107
26.7.13 14:01

Pobavil mě název diskuze :lol: Jsem se tak zadívala na tu svojí pneumatiku se zimním vzorkem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
26.7.13 14:02

@Nadyen já si to myslela, takhle jsem to měla já u prcka, taky tak navečer mě to bralo a zase přešlo :),no jo děvče už se ti to krátí…ale to bude v pohodě…ty to zvládneš :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
26.7.13 14:21

@Nadyen :potlesk: :palec: jsem ráda, že je vše OK.
možná se zeptám blbě, ale co za chvat a hmat je to ten Hamilton? bolí to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí