Ukažte svá bříška :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
700
31.7.13 07:27

@Lenule15 Ahojky, mockrat dekuji..v noci jsme moc plakali, ale sestricka nam dala prikrm a obe jsme spali az do rana..je nam moc dobre

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
31.7.13 07:35

@Nadyen Mooc gratuluji :kytka: a hlavně přeji hodně zdraví :) a jak říká Lenča, utíká to hrozně rychle, tak si pořádně užij každý den :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
31.7.13 08:28
@Nadyen píše:
Ahoj holky, tak kontrakce hned po odtoku plodovky co pet minut, pritel se vyspal a dojel v deset dopoledne..premluvila me sestra na epidural, protoze me vysilily kontrakce a nespala jsem, pry bych nezvladla samotny konec porodu..pritel se vyznamenal jakou mi byl oporou- zadny zbytecny reci okolo..mala se narodila v 13:25 míry 50 cm a 3460 gramu..je cela po tatinkovi a je takova sisata - hlavicka… Holky, myslim pak Domcu a Stepanku, vubec zadny strach z epiduralu bylo to bozi..
Po epi mi dali oxitocin na urychleni kontrakci coz pak po epi nebolelo a dobre se mi tlacilo..jsem zasita z venku ale vubec o tom nevim..jinak jsem mela snad nejlepsi porodni asistentku na svete

jůůůůůůůůůůůůůů, jééééééééééé Barkoborka je tůůůůůůů :potlesk: :palec: :* :dance:

Já mám takovou radost, že tě netrápili dlouho a že holčička přišla na svět „za chvilku“ a jste obě v pořádku :) Odpočívejte holčičky, spinkejte, co to jde a my tě Hani potom vyzpovídáme podrobně ohledně podrobností, jsme s Domčou strašně zvědavé :mrgreen:

Mám velkou radost :hug:

btw. taky uvažuju o epi, takže to mě bude hodně zajímat, no a už ses vážila? kolik z tebe odešlí „kilek“ s miminkem a placentou? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
31.7.13 08:51

@Nadyen moc moc gratuluji, hlavně ať jste s Barborkou zdravé a ať vám dělá jen a jen samou radost :hug: :hug:

odpočívej, už se těší na fotečku a info z porodu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
31.7.13 09:15

@Kelly3 to verim ze to utika..ted si zacnu teprve uzivat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Domuska
31.7.13 11:46

@Nadyen ty joooo ted tu brecim jak blbka… ono kdyz ctu denicky, tak to vubec neprozivam, ale tebe znam uz dlouho tady a je to uplne jakoby porodila moje sestra.. (pardon ze prehanim ale nevim k cemu to prirovnat) jinak straaaaasne moc gratuluju :hug: je super ze uz mas malou u sebe a vsechno je v pohode :hug: :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Domuska
31.7.13 11:48

@stephora chjo, pacni me necim po hlave.. :( :D najednou to nejsou kopanecky uvnitr tebe, ale je to venku. to, na co ses pomalu rok tesila a hybe se to, zije to a je to malinke :andel: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
700
31.7.13 12:49

@Domuska Náhodou,to je moc pěkné přirovnání, děkuji…jak budu doma tak zkusím poslat fotečku..už se těším domů s malou až půjdeme na procházku atd..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Domuska
31.7.13 13:36

@Nadyen a jste obe v poradku? jakoze mala treba nema zloutenku nebo ty jestli nemas nejake komplikace? to by vas mohi pustit uz za dva dny :hug: jo taky musis poslat foto! :kytka:

• Citovat
  • Upravit
2663
31.7.13 15:24

@Domuska klidně bul, já taky bulela, že je malá Barborka na světě :) :hug:
@Nadyen :hug: hlavně, že jste obě OK, na fotečky se těšíme MOC :)

jinak holky já jsem po kontrole na gyne, malá je OK, má 880g, konečně nám ukázala i půlku xichtíku - zkusím nějaký obrázek vytáhnout z videjí a dát vám ho sem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Domuska
31.7.13 17:40

@stephora jééé pošli :hug: jako pozor, dnes jsem se po asi tydnu zvazila a mam 3kg nahore, takze nam nefunguje vaha protoze to neni mozne. :| ted jsem snedla 4 rohliky a asi prasknu. Nemuzu se ani pohnout. :( :D jo holky a nevite nahodou jak to bude az me vyradi z uradu prace? kdo mi ude platit socialni a zdravotni? 8o

• Citovat
  • Upravit
700
31.7.13 20:10

Holky, musim rict ze mala zloutenku nema a kvuli me ji vcera hned naockovali, kdyz ja ji mam chronickou..obe jsme v poradku, je nam dobre a mame se k svetu..jinak domu pujdeme snad v patek, kdyz jsem porodila v utery pred pul druhou odpoledne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
1.8.13 09:15

@Domuska ježiš, s tím pracákem nevím - ale zeptej se tam Domi, oni to tam ví…

@Nadyen @Domuska jinak tady je jeden xichtíček s rukou před pusou (pusu neukázala, potvorka!) no, moc to vidět není, je to z videa ;-) ale je vidět obličejík ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
1.8.13 09:30

@Domuska Ahoj Domi, soc. a zdrav. by za tebe měl platit stát :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
1.8.13 09:56

@stephora Ahoj, to je pekna fotecka ;-) pak mrknu zitra na pocitaci, pac uz pujdeme domu..

Holky, tak za mnou dosla vcera segra s malou a podle me mamky a babicky segra zarli..je na me od vcera protivna jak ho.no, no des jako..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí