Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Lenule15 Ahojky, mockrat dekuji..v noci jsme moc plakali, ale sestricka nam dala prikrm a obe jsme spali az do rana..je nam moc dobre
@Nadyen Mooc gratuluji
a hlavně přeji hodně zdraví
a jak říká Lenča, utíká to hrozně rychle, tak si pořádně užij každý den ![]()
@Nadyen píše:
Ahoj holky, tak kontrakce hned po odtoku plodovky co pet minut, pritel se vyspal a dojel v deset dopoledne..premluvila me sestra na epidural, protoze me vysilily kontrakce a nespala jsem, pry bych nezvladla samotny konec porodu..pritel se vyznamenal jakou mi byl oporou- zadny zbytecny reci okolo..mala se narodila v 13:25 míry 50 cm a 3460 gramu..je cela po tatinkovi a je takova sisata - hlavicka… Holky, myslim pak Domcu a Stepanku, vubec zadny strach z epiduralu bylo to bozi..
Po epi mi dali oxitocin na urychleni kontrakci coz pak po epi nebolelo a dobre se mi tlacilo..jsem zasita z venku ale vubec o tom nevim..jinak jsem mela snad nejlepsi porodni asistentku na svete
jůůůůůůůůůůůůůů, jééééééééééé Barkoborka je tůůůůůůů
![]()
Já mám takovou radost, že tě netrápili dlouho a že holčička přišla na svět „za chvilku“ a jste obě v pořádku
Odpočívejte holčičky, spinkejte, co to jde a my tě Hani potom vyzpovídáme podrobně ohledně podrobností, jsme s Domčou strašně zvědavé ![]()
Mám velkou radost ![]()
btw. taky uvažuju o epi, takže to mě bude hodně zajímat, no a už ses vážila? kolik z tebe odešlí „kilek“ s miminkem a placentou? ![]()
@Nadyen moc moc gratuluji, hlavně ať jste s Barborkou zdravé a ať vám dělá jen a jen samou radost
![]()
odpočívej, už se těší na fotečku a info z porodu ![]()
@Nadyen ty joooo ted tu brecim jak blbka… ono kdyz ctu denicky, tak to vubec neprozivam, ale tebe znam uz dlouho tady a je to uplne jakoby porodila moje sestra.. (pardon ze prehanim ale nevim k cemu to prirovnat) jinak straaaaasne moc gratuluju
je super ze uz mas malou u sebe a vsechno je v pohode
![]()
@stephora chjo, pacni me necim po hlave..
najednou to nejsou kopanecky uvnitr tebe, ale je to venku. to, na co ses pomalu rok tesila a hybe se to, zije to a je to malinke
![]()
@Domuska Náhodou,to je moc pěkné přirovnání, děkuji…jak budu doma tak zkusím poslat fotečku..už se těším domů s malou až půjdeme na procházku atd..
@Nadyen a jste obe v poradku? jakoze mala treba nema zloutenku nebo ty jestli nemas nejake komplikace? to by vas mohi pustit uz za dva dny
jo taky musis poslat foto! ![]()
@Domuska klidně bul, já taky bulela, že je malá Barborka na světě
![]()
@Nadyen
hlavně, že jste obě OK, na fotečky se těšíme MOC ![]()
jinak holky já jsem po kontrole na gyne, malá je OK, má 880g, konečně nám ukázala i půlku xichtíku - zkusím nějaký obrázek vytáhnout z videjí a dát vám ho sem ![]()
@stephora jééé pošli
jako pozor, dnes jsem se po asi tydnu zvazila a mam 3kg nahore, takze nam nefunguje vaha protoze to neni mozne.
ted jsem snedla 4 rohliky a asi prasknu. Nemuzu se ani pohnout.
jo holky a nevite nahodou jak to bude az me vyradi z uradu prace? kdo mi ude platit socialni a zdravotni? ![]()
Holky, musim rict ze mala zloutenku nema a kvuli me ji vcera hned naockovali, kdyz ja ji mam chronickou..obe jsme v poradku, je nam dobre a mame se k svetu..jinak domu pujdeme snad v patek, kdyz jsem porodila v utery pred pul druhou odpoledne..
@Domuska ježiš, s tím pracákem nevím - ale zeptej se tam Domi, oni to tam ví…
@Nadyen @Domuska jinak tady je jeden xichtíček s rukou před pusou (pusu neukázala, potvorka!) no, moc to vidět není, je to z videa
ale je vidět obličejík ![]()
@stephora Ahoj, to je pekna fotecka
pak mrknu zitra na pocitaci, pac uz pujdeme domu..
Holky, tak za mnou dosla vcera segra s malou a podle me mamky a babicky segra zarli..je na me od vcera protivna jak ho.no, no des jako..