Ukažte svá bříška :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2663
15.8.13 14:07

@Zuziš :palec: to je dobře, že budeš pod dohledem. Koukám, že teplotu nepodceňují…já mám nějakej malej zánět močáku asi, nebo nějak jsem ofoukla, tak doma odpočívám a nic nedělám, i když bych měla…ono se to jeden den nezblázní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
15.8.13 14:23

@stephora no nepodceňují a to jsem měla jenom 37.5 u nich a stačilo to, jo a dokonce mi dr řekla že mi kdyžtak dají dva paraleny, jsem na ní 8o a ona nebojte to miminku neublíží, nakonec jsem dostala jen kapačku na zavodnění protože jsem toho moc nevypila :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
15.8.13 14:24

@stephora tak to odpočívej-hodně pij a buď v teple ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
15.8.13 15:08

@Zuziš jojo, nic nedělám, jen jak se nudím, myslím na blbiny a jsem denska nějaká naměkko ;-)
Paralen se může, nesmí se ibuprofen, algifen atd… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
15.8.13 15:19

@stephora jo to je mi jasný, jen jsem nevěděla kolik toho paralenu zda půlku nebo jeden a nakonec mi řekla že dva a že to mimi neublíží tak jsem jen zírala 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
15.8.13 15:27

@Zuziš já si brala jeden někdy na začátku 2.trim, měla jsem nějaký teplotní návaly - chvíli horko a chvíli zima, tak jsem si lehla a vzala si jeden Paralen, ale od té doby nic, naštěstí jsem to nepotřebovala…ale co není může být…
při mým štěstí dostanu těsně před porodem nějakou hnusnou rýmu a neudejchám to :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
15.8.13 15:32

@stephora ježíš nic nepřivolávej, to bych ani já nechtěla… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
15.8.13 15:41

@Zuziš už mlčim :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Domuska
15.8.13 15:51

@stephora no ja mam jit na kontrolu az 5.9.. 24 jdu na to 3D. nejak me celkove jakoby ne jakoze boli bricho, ale tak divne nevim jak bych to popsala. nemuzu lezet na zadech, to tlaci nejvic. kdyz lezis na zadech a vydechujes, tak takovy tlak jakoby na plice ja nevim :nevim: :zed: kdyz si na nej zatlacim tak takove male krece vystreluji.. maly se hybe normalne, vytokani krvaceni neni, tak nikam nepostrasim. az by to bylo horsi. jinak se maly furt drzi nad pupkem a mam tam bouli jak.. :D tak jen lez kdyz te nic nebavi. tim nic nezkazis :-p my pujdem grilovat ale uz se tesim na pritele a zitrejsi horurek :mavam: uz chci aby byl venku :roll: uz kupujes nebo skladas postylku? ja jeste ani to, ani veci poprane a nakoupene, ani kocar nemam :D

• Citovat
  • Upravit
Domuska
15.8.13 15:53

@Zuziš jo toho se taky hrozim kdyz ma nekdoz rodiny rymecku a chripecku :D lez a nic nedelej! :-p :pankac: kdy ze mas termin?

• Citovat
  • Upravit
3287
15.8.13 15:54

@Domuska to ani já ještě nemám vypráno, kočárek mám u kámošky ale musím ho dát do pořádku a to mám před tebou náskok :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
15.8.13 15:54

@Domuska 23.9.no teda pokud nepůjde dřív že?? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Domuska
15.8.13 15:57

@Zuziš tak to je dobry nemusim se stresovat :D :mrgreen: hmmmm ja se nebo spis my se budem pokouset ho pomalicku vyhet po 36tt.. echci prenaset. to by byla moje smrt. :zed: ale jo, jeste ji tam nechte dopect :P

• Citovat
  • Upravit
3287
15.8.13 16:00

@Domuska tak to já chci aby tam min. ještě měsíc vydržela, mladýho jsem měla ve 39tt a teď mě přenášet nenechají skrz tu těh. cukrovku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
15.8.13 16:18

@Domuska tak tlak pod prsama mám taky, malá je tam furt narvaná a někdy mě fakt tlačí tak, že to bolí…říkám si, že jestli má ještě růst, tak nevím, kam se tam vejde, protože už teď mám žaludek pod prsama, jinak to nevidim…každej večer, když si lehnu, mě pálí žáha, Berula se mi tam pěkně prdelí, dole teda není vlbec, ale mě to neva, až sestoupí dolu, tak zas budu furt chodit čůrat, protože mě bude tlačit na močák :)
to si nevybereš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky