Ukažte svá bříška :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
700
1.8.13 09:56

@stephora Ahoj, to je pekna fotecka ;-) pak mrknu zitra na pocitaci, pac uz pujdeme domu..

Holky, tak za mnou dosla vcera segra s malou a podle me mamky a babicky segra zarli..je na me od vcera protivna jak ho.no, no des jako..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
1.8.13 10:17

@Nadyen ono když to zvětšíš, tak se to rozostří ;-) takže takhle malý je to vlastně nejhezčí :)
na ségru se vykašli, užívej si miminko :hug: žárlí, protože je pozornost upřená na tebe ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Domuska
1.8.13 12:38

@Nadyen presneee. na ni hod bobek. ;) ted se vsechno bude tocit kolem vas dvou a holt si na to bude muset zvyknout =) to je super ze jdes domu :-p

• Citovat
  • Upravit
Domuska
1.8.13 12:40

@stephora jejda to je sladké =)=) ja jsem vcera dostala takove kopance, ze jsem i brecela :D taky se tesim az budu mit 3D video a rekla jsem petrovi ze se mnou pujde i kdyby mel bytkonec sveta, protoze byl jen na jednom utz a to ve 12tt… :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
Domuska
1.8.13 12:40

@Kelly3 Dekujiiiii :D :mavam:

• Citovat
  • Upravit
3477
1.8.13 12:42

@Domuska Nemáš zač :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Domuska
3.8.13 20:47

,holkyyy piste =)jak je a neni?:-p my dnes byli na koupaku a desne me bolelo bricho. pak jsem zjistila, ze jsem si zapomela dat magnesko a vse ok. maly se vubec nehybal a ja se silene vsude spalila. jednu chvilku jsem si myslela ze snad rodim, protoze me furt bolelo bricho, maly nehybacky a navic se mi furt chtelo jakoby na velkou ale nemohla jsem. :| ted uz se trosku hybe =) jak ty maminko s berouskou? :hug:

• Citovat
  • Upravit
700
4.8.13 18:27

@Domuska Ahojky, no my se zabydlujeme, nějak nic nestihám :-D dávej na sebe pozor hlavně..jako spálit se taky není dobrý…
Jinak malé se vede dobře, ale je jí horko..otíráme spíme v bodýčku jen..ven jen ráno a večer..musím, malá plače…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Domuska
5.8.13 12:16

@Nadyen ty jo stejne je to zuzo ze uz ji mas u sebeee =) az budes mit cas, tak hod fotecky:-*

• Citovat
  • Upravit
3287
5.8.13 12:28

@Nadyen Ahojky maminooo :mavam:,to se nediv, nám dospělým je to už nepříjemný natož miminku, už se moc těším na fotečky té vaší princezny :*

holky už jsem mrtvá z toho vedra, včera tady bouřka a slejvák jako blázen ale stejně jsem nemohla v noci spát jaký mi bylo teplo až jsem si musela jít rozvalit okno i druhý abych usnula a povedlo se :),ale nějak to nepomohlo, dneska to tam opět peče…fůůůj už necíííí :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
6.8.13 18:53

Ahojky holky, určitě pošlu fotečky, jen co se k tomu dostanu, páč v tom vedru s malou pořád spíme :-D vždy odpo vyběhnu se psem a jdeme až večer ven..to se nedá..malá mi před bouřkou nespala vůbec, je to hrůza..at už se ochladí..prý možná v sobotu, ale pochybuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Domuska
8.8.13 17:50

@Nadyen ahojky, tak si uzivej te male prdolky =) ty horka jsou hnus ale nastesti mame v baracku dobre =)

dnes jsem byla na kotnrole tak je vse v poradku, maly se hybe, na horor prej jit muzu :D (rika se ze vyvolava kontrakce kdyz se leknes) a koupani jsem moc nepochopila.. probioticky tampon (240,– 12ks 8o ) zavadet az po koupani pres noc.. chm chm chm.. jinak jdu na cukrovku ve stredu a prej mi budou 3× brat krev po dvou hodinach. taky chutovka.. to nedam. aaa v sobotu rano 24.8 jdu na 3D utz =) uz se tesim az vytahnu meho mileho. :dance: :srdce: byla jsem na hokeji, bylo fajn :D asi vas tyto informace veeeelice zajimaji ze? :D jinak stepanka je v nemecku ze? :think:

• Citovat
  • Upravit
1715
8.8.13 21:26

@Domuska to braní krve je jen z prstu, to přežiješ, uvidíš :) poprvé jak tam příjdeš, pak hodinu potom, co vypiješ „čaj“ a další hodinu jako konečný výsledek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Domuska
8.8.13 21:35

@Lenule15 ona mi rikala ze ze zily 8o

• Citovat
  • Upravit
3287
8.8.13 21:40

No teda me brala z zily a ne z prstu :-P

• načítám...