Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Nadyen Ahoj, přeji ti hodně štěstí a rychlý porod. Držím pěsti a hlavně, ať to dopadne dobře. ![]()
@Nadyen držím palečky, at to máš rychle za sebou a vše je v pořádku ![]()
@Nadyen ahooooj tak vidis to je super!!
nebuou muset vyvolavat. Jak je?? drzime ti s malym pesticky at mas rychle malou venku ![]()
Jinak se omluvuju ze jsem nepsala ale nemohla jsem. Vikend byl na to moc divoky.. @stephora jelikoz kdyz jsem u petra, dycky je vsechno moc hrrrr a na pc se nedostanu. Jinak to ochlazeni o 20° je sice prijemne ale uz mam rymu
tady bylo 40°. Proc se nesmi vetrak namirit na tehulu? ja tak spala kazdou noc
kazdy den jsme byli na koupaku, takze super. Akorat v zadne lekarne nemeli tampony pro tehule a v dm mi arogantni pi.. rekla, jestli jsem si jista, ze se to vubec vyrabi??? Nooo tak jsem na ni stekla ze se to samozrejne vyrabi, protoze mi zrovna dosly a pouzivala jsem je!! tak do me tacala cosi valit.. odesla jsem. Musela jsem pouzit obyc tampon. Jak je jinak?
ja jsem se uplne bala ze prosvihnu porod!!!:D dobry stihla jsem tooo
jinak foto modrych lidlovskych umelin dodam pozdeji. Zrovna jsem na ceste domu ![]()
@Nadyen Hani, drž se! teď už možná jsi ve finále, možná už je Barborka na světě, každopádně držím palce, vše zvládneš a těším se na fotky miminka a maminky ![]()
![]()
@Domuska koukám, že chytrý pani z drogošky jsou všude
porod si neminula, mámje to v přímém přenosu ![]()
my zas v sobotu odjíždíme za tatínkem do neměcka, já teda už vstoupím do 3trim, tak budu na sebe opatrná, ale jedem do hor a tak snad žádná velká vedra nebudou. Taky sem se bála, že Hanky porod nestihnu, kdyby nějak víc přenášela ![]()
Už se těším na dojmy
Foto Lidl umělin dodej, hlavně, že jsou pohodlné ![]()
to je vzrušující s tim porodem, viď?
![]()
@stephora no to bud opatrna
jo je to super kdyz si s nekym pises od nejakeeho 27tt nebo jak byla a ted prisel den D a hodina H
ha a kdo z nas dvou porodi driv he?
sazky?
@Domuska to nevíííím
jak jsi daleko? já dnes 25+6, ale čekám holku, těm se na svět nechce, takže tipuju, že porodíš dřív asi ty ![]()
jinak Hanka prožívá asi teď ty nejtvrdší chvíle ![]()
@stephora my jsme jen o dva dny, takze ja jsem 25+4. nooo a nebo taky napise ze to byla uplna pohodicka…
ty jo, dojdu dom hladna jak pes a nikde nic.. na dotaz jestli nepujde matinka do obchodu byla odpoved „ne“… ted to zni ze nic nedelam a ona nakupuje, ale ja bohuzel s myma „penezma“ nakupovat nemuzu… jdu si aspon pro rohliky, nebo bych se musela ![]()
@Domuska to je servis - a mama nema hlad??? u nas je vzdy neco, protoze i muj chlap ma hlad a vi, ze se musi nakupovat
tak dobrou chut k rohlickum, takove cerstve, mnam mnam ![]()
nojo, napise, ze to bylo v pohode, ale ja budu stourat a vyptavat se na podrobnosti ![]()
@stephora jooo to jsme dve
byla jsem totalne na dne dneska zas z maminy a tak jsem si cetla ruzne diskuse a nasla jsem jednu fakt dobrou..
https://www.emimino.cz/…mony-131282/
@Domuska ty jo, dobrý diskuse, se směju
no já moc pod hormonama nejsem, jednou sem seřvala tatu za to, že si nás pozval s přítelem na návštěvu, pak se šel ožrat a měl blbý kecy, že guláš, kterej dostal o pulnoci k večeři, jsem nevařila já, ale přítel. Ale to by asi vylítl každej, nejen těhotná ![]()
občas sem dojatá a trochu míň mi stačí, abych se rozbrečela, ale jinak OK ![]()
@Nadyen píše:
@Zuziš Tak to je skvělý..já chtěla taky páreček, ale nevyšlo to..a z mé strany jsme samý ženský a dál to pokračujepřítel chtěl pořád kluka a ted je rád, že čekáme holčičku..
Hepatopatie je snížená funkce ledvin, selhávání ledvin…může to ublížit miminku ani ne tak mě..tak mě to strašně štve..ted to řeknu večer příteli aby počítal s možností, že si poležím…
Hepatopatie je podle mě ne problém s ledvinama ale s játrama! jsem to měla u prvního těhu a museli mě odrodit císařem v 36týdnu…ale všechno dobře dopadlo naštěstí a máme krásnou šikovnou holčičku
Ahoj holky, tak kontrakce hned po odtoku plodovky co pet minut, pritel se vyspal a dojel v deset dopoledne..premluvila me sestra na epidural, protoze me vysilily kontrakce a nespala jsem, pry bych nezvladla samotny konec porodu..pritel se vyznamenal jakou mi byl oporou- zadny zbytecny reci okolo..mala se narodila v 13:25 míry 50 cm a 3460 gramu..je cela po tatinkovi a je takova sisata - hlavicka… Holky, myslim pak Domcu a Stepanku, vubec zadny strach z epiduralu bylo to bozi..
Po epi mi dali oxitocin na urychleni kontrakci coz pak po epi nebolelo a dobre se mi tlacilo..jsem zasita z venku ale vubec o tom nevim..jinak jsem mela snad nejlepsi porodni asistentku na svete
@Nadyen moc gratuluju k holcicce, uzivej si ji, co to jde, utika to hrozne rychle ![]()