Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@stephora no tak ona mi už něco říkala i dr co k ní chodím skrz tu cukrovku, že jí stačí moje anamnéza, já těch problémů měla dost…uvidím ještě, jsem ráda že budu hlídaná skrz tu cukrovku i ve špitále ![]()
@Zuziš No akorát na sebe musíš dávat pozor ted..je fakt, že ted jsou mnohem lepší možnosti léčby než dříve, věřím, že by vše mohlo být dobrý..bůhví kde budeme za dese let
@Nadyen no a to pořádnej, dr mi to dneska opakoval pořád dokola, že musím být opatrná, já si myslím že jemu bylo jasný že něco bude, otěhotněla jsem moc brzo po potratu u kterýho byl ještě docela blbej nález ![]()
@Zuziš No říká se, že kdyby nemělo být vše v pořádku, neotěhotněla by jsi no ne? Příroda ví co dělá
@Nadyen jo na tom něco bude, mě napadlo že bylo pohnojený protože to bylo 5týdnů po potratu ale nález byl parciální mola a to není žádná sranda, ale dr mi teda nenadal, jen si rejpnul
, ale u tohohle nálezu doporučujou čekat půl roku až rok, hlídá se jak klesá Hcg…no já byla na tom zákroku v listopadu asi v půlce, první odběr nějak začátkem ledna 21.7. a pak ke konci ledna 10tis. a to už jsem byla těhotná ![]()
@Zuziš Moje mamka říká, že je všechno tak jak má být..dost tomu věřím, hlavně od začátku tohoto roku..naučila mě pozitivnímu smýšlení, asi to má něco do sebe..
Hlavně, že bude malá zdravá a to si musíš opakovat..
@Nadyen ale ono na tom vážně něco bude…já si zase říkala že to špatný předtím prostě mělo být špatný aby to pak bylo v pořádku…ťuk ťuk ťuk a zatím je kromě té cukrovky ![]()
hele to jediný coo si moc přeju aby byla v pořádku, už se na níc moc moc těším a ještě si na ní chvilku počkám, ale jo už se nám to taky krátí ![]()
@Zuziš No krátí se vám to, ani se nenaděješ..jen já se nemůžu dočkat, dnes jsem 40 + 1 čekám asi na ty bouřky ![]()
@Nadyen to je možný, já tohle neznám, malej byl o 4dny dřív, jsem si umyla okna v úterý a ve čtvrtek v 15h byl venku ![]()
@Zuziš Páni, taky jdu něco dělat at to mám za sebou
dneska to opět vidím na sex…přítel, že si dá jedno alkoholický pivo, celou dobu pije birely, říká, že když dnes dá trochu alkoholu, tak zákonitě porodím
@Nadyen záleží jestli na tebe něco zabere, takhle jsem radila jedný co čekala holčičku a nic jí nepomáhalo, zkus teplou vanu-trochu vína-sex…třeba to zabere ![]()
@Zuziš Děkuji, jdu chystat atmosféru teda, tak pak dám vědět ![]()
@Zuziš
Tak poslušně hlásím, že jsme měli sex a za dvacet minut mi praskla plodová voda, což bylo deset minut před půlnocí..kontrakce mám po pěti minutách a jsou čímdál silnější, ale jsem statečná..mužský se mnou mohl zůstat bez problému se mnou, ale poslala jsem ho domů se prospat, páč to vypadá, že budu rodit za dýl..mám tu milou hodnou asistentku i dokktorku..
holky držte palce
@Nadyen jee to je parada, takze moje rada zabrala
, tak se drz, ja drzim vse co mam, ty to zvladnes
![]()