Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@daniellle Ahojky, u mě to bylo poznat už po druhém měsíci, začala jsem se kulatit, nalívat vodou, takže jsem neoblíkla ani svůj kabát a ted mám 4 dny do termínu a už jsem přibrala 32 kilo…užívej si těhu a at se máte s miminkem k světu ![]()
@Nadyen tak to je fajn
myslim ze cim driv, tim lip s tou postylkou
aspon budes mit klid.. ty jo ja uz chci postylku nejpozdeji v 8 mesici mit prichystanou.. obdivuju ze jsi uplne klidna na to ze mas v nedeli termin ![]()
@daniellle scoje džíny jsem nemohla nosit už ve sruhýn měsíci, asi od 6tt, tlačilo mě to. hned se mi rozvolnily svaly na briše, pneumatika se vyvalila ven a byla jsem dlouho opticky tlustější
opravdu těhu břicho mám potom tak od půlky 5.mesíce - to už vypadalo jako těhiotný a bylo i tvrdý, ne jen tuk - ale to má taky každá jinak ![]()
těhulenský kalhoty tedy nosím cca od 8tt
![]()
@Nadyen
no tak těch 30 kg si nedovedu představit..:D ale je jasný že se mě nikdo ptát nebude a prostě to bude buď tak nebo jinak..
každopádně držím palce ať vše dobře dopadne..:) ![]()
@Nadyen užij si kafíčkoooo
já byla včera v pizzerce s kámoškou a prokrafaly jsme 4 hodky jen to fiklo ![]()
@stephora ty jo no mě jsou těhu kalhoty velikánský, zatím osím normálně svoje oblečení teda kromě jedněch kraťasů.. ty už jsou ez šance..:D ale břicho má právě pevný a v tomhle vedru když si vemu tílko tak mi přijde že to břicho je na 3 měsíc obrovský..:D i včera přítel večer nechápal..
(jako je fakt že u mě bude velkej problém střeva..)
@Domuska já měla vždy jen kvasinky, a mě vždycky doktorka říkala - mažte se Canestenem a partnera namažte taky, ať to na víc zpětně nepřenese, jen co se vyléčíte - tak jsme pár sní mazali a dobrý. ale já to většinou podchytím v zárodku a pak sex nemáme - nemám ani chuiť, pač to štípe a svědí a on se nenakazí ![]()
holení je sranda, už se budu muset taky oholit a nechce se míííí - já jedu se zrcátkem na vaně, taky dobrý ![]()
@daniellle mě to tlačilo, jinak těhu gatě mi taky byly dlouho velký, ale různě jsem ten pár rolovala a jedny mám od větnamců, ty maj jen takovou vyšší gumu a ty byly dobrý ![]()
já mám střeva nahňácaný pod prsama a asi kus za delohou, jinak nevim, kam bych je dala, mám krátkej trup
výška jen 158cm ![]()
@stephora tak já nejsem o moc větší.. no zatím vypadám spíš vyžraně (což mě jako trenérce vbec nelichotí a před klientama to vypadá prostě „divně“ jenže nechci každýmu na potkání vysvětlovat proč mám takový břicho..:D však ono jim to za pár týdnů dojde..:D ![]()
@daniellle na klienty se zvysoka vykašli, teď je důležité, jak se cítíš ty a tvoje miminko, a pupík k těhu prostě patří
těš se z něj ![]()
@stephora cha chaaa tak ted vas trochu podrazdim holky :-p tahla jsem se jak chcipla do lidlu abych si koupila tykalhoty tehu a na pohled se L44-46 zdaly jak nejake M, rikam si ze je kdyztak vratim. Nooo jako musim rict ze jsem si je v kaufu na wc navlekla a nic bozejsiho jsem na sobe jeste. nemela:D dokonale podpiraji bricho a mam ho tim giganticke, jako bych uz mela jit rodit
krasne de videt ze jsem klokanice (zajimavy nazev jsem vymyslela
) uzasne pohodlne, elasticke, takze krasne rysuji zadek a stehna.. no jak jsem v nich sla tak jsem se furt usmivala pac to jinak neslo:D nekup to za 160,– ![]()
@Domuska
hele fotooooooo! ja jsem si říkala, že se mi v tom bude potit pipina, jak je to z uměliny, tak jsem to nekoupila, ale když jsi spokojená, jedině dobře, a už máš bříškooooo ![]()
@stephora dobrá řeku mému drahému az k nemu prijdu at me vyfoti
jakoze zima v tom neni ale tak ten, kdo si je bere ve 30st. horkach, asi ma o kolecko vic…
![]()
@Domuska Tak postýlka stojí..vypadá krásně, akorát mi přijde, že je v pokoji nějak málo místa
na druhé straně mám koš na miminko, takže moc hezké..zkusím pak vyfotit..
Jinak, to víš, že zatím jsem klidná, už se těším a nevím co mě čeká..zíra jedu na ozvy, tak jsem zvědavá..