Ukažte svá bříška :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
700
25.7.13 12:43

@daniellle Ahojky, u mě to bylo poznat už po druhém měsíci, začala jsem se kulatit, nalívat vodou, takže jsem neoblíkla ani svůj kabát a ted mám 4 dny do termínu a už jsem přibrala 32 kilo…užívej si těhu a at se máte s miminkem k světu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Domuska
25.7.13 12:43

@Nadyen tak to je fajn :hug: myslim ze cim driv, tim lip s tou postylkou :P aspon budes mit klid.. ty jo ja uz chci postylku nejpozdeji v 8 mesici mit prichystanou.. obdivuju ze jsi uplne klidna na to ze mas v nedeli termin 8o

• Citovat
  • Upravit
2663
25.7.13 12:45

@daniellle scoje džíny jsem nemohla nosit už ve sruhýn měsíci, asi od 6tt, tlačilo mě to. hned se mi rozvolnily svaly na briše, pneumatika se vyvalila ven a byla jsem dlouho opticky tlustější :) opravdu těhu břicho mám potom tak od půlky 5.mesíce - to už vypadalo jako těhiotný a bylo i tvrdý, ne jen tuk - ale to má taky každá jinak :)
těhulenský kalhoty tedy nosím cca od 8tt :nevim: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180

@Nadyen :D :D no tak těch 30 kg si nedovedu představit..:D ale je jasný že se mě nikdo ptát nebude a prostě to bude buď tak nebo jinak.. :mrgreen: každopádně držím palce ať vše dobře dopadne..:) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663

@Nadyen užij si kafíčkoooo :) já byla včera v pizzerce s kámoškou a prokrafaly jsme 4 hodky jen to fiklo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
25.7.13 12:47

@stephora ty jo no mě jsou těhu kalhoty velikánský, zatím osím normálně svoje oblečení teda kromě jedněch kraťasů.. ty už jsou ez šance..:D ale břicho má právě pevný a v tomhle vedru když si vemu tílko tak mi přijde že to břicho je na 3 měsíc obrovský..:D i včera přítel večer nechápal.. :D (jako je fakt že u mě bude velkej problém střeva..)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
25.7.13 12:48

@Domuska já měla vždy jen kvasinky, a mě vždycky doktorka říkala - mažte se Canestenem a partnera namažte taky, ať to na víc zpětně nepřenese, jen co se vyléčíte - tak jsme pár sní mazali a dobrý. ale já to většinou podchytím v zárodku a pak sex nemáme - nemám ani chuiť, pač to štípe a svědí a on se nenakazí ;-)

holení je sranda, už se budu muset taky oholit a nechce se míííí - já jedu se zrcátkem na vaně, taky dobrý :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
25.7.13 12:51

@daniellle mě to tlačilo, jinak těhu gatě mi taky byly dlouho velký, ale různě jsem ten pár rolovala a jedny mám od větnamců, ty maj jen takovou vyšší gumu a ty byly dobrý :)

já mám střeva nahňácaný pod prsama a asi kus za delohou, jinak nevim, kam bych je dala, mám krátkej trup :) výška jen 158cm :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
25.7.13 12:57

@stephora tak já nejsem o moc větší.. no zatím vypadám spíš vyžraně (což mě jako trenérce vbec nelichotí a před klientama to vypadá prostě „divně“ jenže nechci každýmu na potkání vysvětlovat proč mám takový břicho..:D však ono jim to za pár týdnů dojde..:D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
25.7.13 13:32

@daniellle na klienty se zvysoka vykašli, teď je důležité, jak se cítíš ty a tvoje miminko, a pupík k těhu prostě patří :) těš se z něj :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Domuska
25.7.13 18:05

@stephora cha chaaa tak ted vas trochu podrazdim holky :-p tahla jsem se jak chcipla do lidlu abych si koupila tykalhoty tehu a na pohled se L44-46 zdaly jak nejake M, rikam si ze je kdyztak vratim. Nooo jako musim rict ze jsem si je v kaufu na wc navlekla a nic bozejsiho jsem na sobe jeste. nemela:D dokonale podpiraji bricho a mam ho tim giganticke, jako bych uz mela jit rodit :D krasne de videt ze jsem klokanice (zajimavy nazev jsem vymyslela :D) uzasne pohodlne, elasticke, takze krasne rysuji zadek a stehna.. no jak jsem v nich sla tak jsem se furt usmivala pac to jinak neslo:D nekup to za 160,– :lol:

• Citovat
  • Upravit
3287
25.7.13 18:09
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
25.7.13 18:13

@Domuska :potlesk: :palec: hele fotooooooo! ja jsem si říkala, že se mi v tom bude potit pipina, jak je to z uměliny, tak jsem to nekoupila, ale když jsi spokojená, jedině dobře, a už máš bříškooooo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Domuska
25.7.13 19:22

@stephora dobrá řeku mému drahému az k nemu prijdu at me vyfoti :D jakoze zima v tom neni ale tak ten, kdo si je bere ve 30st. horkach, asi ma o kolecko vic… :oops: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
700
25.7.13 22:10

@Domuska Tak postýlka stojí..vypadá krásně, akorát mi přijde, že je v pokoji nějak málo místa :lol: na druhé straně mám koš na miminko, takže moc hezké..zkusím pak vyfotit..
Jinak, to víš, že zatím jsem klidná, už se těším a nevím co mě čeká..zíra jedu na ozvy, tak jsem zvědavá..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí