Ukažte svá bříška :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2663
24.7.13 12:40

@Nadyen no tak to každopádně ;) já svatbu neřeším - on se Pavel moc do ženění nehrne, a já mu to sice mám za zlé, ale vlastně si ho vzít nechci - vím bohužel ze svého okolí, co to je ručit plně za manžílkovy dluhy, která pak ty nebohé ženy léta splácí, přestože se na nich nepodílely a leckdy o nich ani nevěděly :nevim: z toho, že budu platit za chyby někoho jiného mám takový strach, že radši snad ani svatbu nee…i když pro dítě by to bylo samosebou lepší. Ale nutit ho nebudu (partnera, ne dítě) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
24.7.13 12:45

@stephora Já ti rozumím, taky se toho bojím, ale on žádné dluhy naštěstí nemá, takže jsem ráda..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Domuska
25.7.13 10:39

@Nadyen ty jo jakoze ono je moc dobre ze se ti ozval atak ale ted kdyz se t blizi porod by mel byt vic zodpovedny proboha 8o vim ze asi je moc rad ze se vyspal ale bohuzel ted by mel byt furt ve strehu. vzen mu to do xichtiku :nevim: :hug: jo jinak dekuju za tu matriku :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Domuska
25.7.13 10:43

@stephora aha aha tak ty to mas teda fakt slozitejsi… :think: hodne :mrgreen: tak jsem rada ze aspon mam predstavu ;) dneska je kraaasne jen 21stupnu hmmm :andel:
holkyyy nejak jsem se zacetla do „50 odstinu sedi“ jelikoz mam furt silene sny a myslenky, tak jsem si rekla ze tech 1500 stranek co maji vsechny 3 dily dohromady me privede na jine myslenky.. :D

• Citovat
  • Upravit
700
25.7.13 10:55

@Domuska Už je to v pohodě, včera jsme jeli k mamce do bazénu a pak jsme spolu usínali a bylo to skvělé..dnes donese postýlku, možná ji už složíme, nebo zítra, uvidím co mi zítra řeknou na ozvách, ale asi jen tak rychle rodit nebudu, tak nevím..už se těším, co se dozvím..hlavně, že v neděli už mám termín, tak jsem zvědavá..
Nemáš zač za tu matriku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
25.7.13 11:06

@Domuska dneska je nádherně :) dnes jsem ráno vyrazila do lesa, abych se hýbala a dala si 6km procházku, no teď už ale mozol hnusnej zas vykukuje, zatím to mraky kryjou, ale to nebude dlouho trvat a zas se tu budu muset zatemnit jak v krtčí noře, páč bude hnusný vedro - ale jinak nádherné ráno, takových jen víc, baychom nechcípli!

jojo, jen čti :) já tohle sice nečetla ale časem se k tomu asi taky dostanu - ale červená knihovna mě baví, hlavně hodně sexu a vášní ;-) to čtu ráda, čistí to hlavu :)i když teď čti Digitální pevnost od Dana Browna a to je detektivka napínaví jak kšandičky :)

@Nadyen jsem ráda, že už jsi ok. POSTÝLKU KLIDNĚ SLOŽTE, ONO SE TO neztratí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
25.7.13 11:11

@stephora To máš pravdu, neztratí se a já si ji sama načančám atd..už se na to těším…
Jinak v noci strašně fučelo, ráno zataženo a já jásala jak je skvěle..nakonec vylezu ven se psem a dusno jak kráva..než jsem došla zpět domů, tak durch propocená…ach jo.. at zaprší, aby se vyčistil vzduch

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
25.7.13 11:21

@Nadyen taky jsem byla děsně propocená :) ale pookřála jsem, tohle není to dusné horko, při kterým se mi motá hlava a nemůžu dejchat, je vlhko a líbí se mi to:) chci víc :) ale nebude mi to dopřáno :nevim: v neděli 38st! nevxylezu asi z vany se studenou vodou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
25.7.13 11:24

@stephora No jestli bude v neděli, tak jak hlásí, jsem zvědavá jak to budu zvládat já..no měla bych už porodit, at mám klid :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
25.7.13 11:27

@Nadyen tak šup šup na to :) mulijte se, sperma prý podporuje spuštění porodu :mrgreen: ale chce to každý den ;) u nás taková meducína nebude padat v úvahu, takže asi budu těhotná až do prosince ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
25.7.13 11:34

@stephora Já už si taky dělám legraci, že třeba do vánoc porodím :lol: no já zjistila včera, že z toho vedra mám dole zase potíž..nevím co s tím, zítra se musím zeptat co na to..pálí mě to pak při sexu a štve mě to strašně..a začínám mít pocit, že už mě sex nebaví tento týden :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
25.7.13 12:14

@Nadyen a víš, že se ti nedivm ;-) koho by to bavilo s balonem na bříšku :D

navíc ta potíž může být cokoliv a to na chuti teda nepřidá, navíc při některých infekcích se sex ani dělat nemá - třeba při normálních kvasinkách, chlap se jich pak zbavuje složitěji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
25.7.13 12:35

@stephora Můj chlap na to vůbec netrpí..kolikrát žasnu.. no ted jsem uspala neteř, ségra vaří..chudák malá, je od půl osmé vzhůru, pak už sama cape po bytě a začne být protivná..tak jí uděláš mlíčko, který nechce, položíš ju do postele vnutíš dudlík a necháš ji deset minut plakat a nakonec dítě odpadne :lol: tak jdu poklidit a jdeme s kamarádkou na kávu, tak se loučím a pak se ozvu..měj pěkný den, papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
25.7.13 12:38

Ahoj holky.. kdy to na vás bylo poznat že jste těhotný? Já sem dneska 12+1 a přijde mi že břicho už mám, sice vypadám spíš vyjezeně než těhotně ale nějak sem si naivně myslela že to do 5. měsíce nikdo nepozná..:D a s tím pupkem co mám teď to sotva „utajím“ :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Domuska
25.7.13 12:40

@stephora me teda doktor nejak nedaval vubec zadnou masticku pro chlapa kdyz jsem mela nejakou infekci tak nevim :think: jinak je tam zas dusno, jako uz me to fakt nebavi :| no straaaasne slozite jsem se dneska holila :zed: :D v koupelne lehnout na zem a jedem.. ho.no jsem videla.. :D maly ma zas trucovni nehybaci pauzu :roll: jinak ctu a ctu, akorat uz me zacinaji totalne stvat slova, ktere se opakuji kazdou stranku min.2×… :cert: no, jdu neco delat nebo k tomu petrovi ani neodjedu :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky