Ukažte svá bříška :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
700
7.7.13 10:56

@Zuziš Já taky tady v dubnu psala holkám, jak jim závidím, že se jim to krátí, přišlo mi to nekonečný..a ta představa, že už brzy budu máma je skvělá, jen se čímdál víc nemůžu dočkat…ale taky ti to pak uteče, musíš se hodně zaměstnávat :lol:
@stephora Nic si z toho nedělej, ted ti nejspíš ještě povyskočí pupík, a dvě kila nic nejsou, já ty dvě přibýrala týdně..ty máš pět kilo, já ve dvacátým měla skoro dvacet už..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
7.7.13 11:02

@Nadyen já se strašně těším, až nám napíšeš po porodu, jak jsi to zvládala a uvidíme Barborku na vlastní očička :) včera jsem o tom zrovna přemýšlela, že už bych jí chtěla mít taky v náručí, zdravou, živou…nás teprv ty nejhorší chvíle čekaj - budem kynout a připravovat se a shánět výbavu a rodit a kojit…ty za chvilku už budeš mít tu svoji krásnou holčičku jen a jen pro sebe a budeš o ni pečovat…závidím :) v dobrém…a my se nebudeme moct dočkat, až nám dáš vědět, jaké to je :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
7.7.13 11:26

@stephora Já ti rozumím, taky jsem to tak měla a ted je to čekání ještě víc nekonečný :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
7.7.13 11:31

@Nadyen to dáááááš :palec: :dance: to máš za chvíli :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
7.7.13 11:38

@stephora Musím, nic jinýho mi nezbude :lol: hlavně až půjdeme ven s kočárkem, na to se těším, až se budu moci pochlubit :lol: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
7.7.13 11:56

@Nadyen jo jo utíká to i tak :) ale ještě mám kousek před sebou, mám radost už jen tak když cítím jak se tam vrtí a kope do mě, to si kolikrát říkám že by mě zajímalo kdy spí :mrgreen:,už se moc těším na utz tam jdu 16.7. to už je taky za chvilku a díky tomu mýmu zvedlýmu cukru jí uvidím častěji…budou mě víc kontrolovat utz :D

@stephora to nic není, malá roste tak se nediv, já mám 11kg nahoře a jsem o něco dál než ty, zvykej si ke konci už to bude horší :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
7.7.13 12:04

@Zuziš Taky máš pocit, že to mrně snad ani nikdy nespí?? co jsem ted od čtvrtka na chatě, tak je čilejší, jestli ze mě cítí, že nejsme doma..fakt nevím, doma jsem taková klidnější…
@stephora Pravda zvykej si, já minulý měsíc nemohla vstát po ránu ani z postele, jak jsem už těžká a taky mi v noci mravenčí občas prsty na rukou, asi jak mi jednou za čas natečou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
7.7.13 12:12

@Nadyen jo přesně tak a z toho zase jí cítím úplně malinko, jen že třeba za den dá párkrát o sobě vědět a pak další den zase řádí :mrgreen:,tak buď to to cítí z tebe že tam nejsi úplně nějklidnější a nebo změna vzduchu taky :)

já si pamatuju u prcka že ten poslední měsíc byl o ničem, člověk se sotva pohnul a funěl…teď když se zvedám z postele tak lezu opatrně a už se taky moc nevyspím, ale ještě to jde… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
7.7.13 12:18

@Zuziš @Nadyen holky, tak to moje malá je zas dva dny klidná, až jsem už dnes byla nervozní - ale ráno mě párkrát ďobla, teď už je zas ticho - a to se hýbu - věším prádlo, vařím…snad je beruška OK, předtím kopala furt a teď je už druhej den nějaká vyklidněná..ale každý den ji cítím, jen o dost míň… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
7.7.13 12:32

@Zuziš Taky si říkám..já moc pohyby neřeším, taky jsme každá jednou aktivnější a jindy línější a prckové to mají taky tak..
@stephora Vážně, a pokud něco děláš, tak se tolik na pohyby nesoustředíš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
7.7.13 12:35

@Nadyen @Zuziš holký, jdu opékat řízečky :) chtěla jsem se zeptat - když vám zbyde vajíčko po obalování, vylijete ho? my v rodině odjakživa děláme tzv. slamáčky - do zbylého vajíčka dáme koření, sůl, hořčici a strouhanku a uplácáme takovou placičku, to se taky opeče a je to moc dobrý, i studený :)
ale nikdo, koho znám, to nedělá, tak jsme sasi doma úchylný :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
7.7.13 12:39

@stephora já si vždycky říkám že člověk když se hýbe tak to mimičo uspává a nebo to tolik není cítit a hlavně pokud je malá akční tak si musí taky odpočnout, tak hlavně klídek :)

jinak tohle dělají naši taky, mě když zbyde vajíčko tak to dávám psovi… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
7.7.13 12:44

@stephora No my zase smícháme vajíčko s moukou a obalíme ve strouhance a taky to tak sníme :lol:
@Zuziš JJ přesně tak, no je pravda, že když mám trochu toho vajíčka, tak ho dám taky psovi, má to moc ráda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
7.7.13 12:44

@Zuziš tak to já to kočce nedám, protože to vajíčko už je osolený z obalování, tak aby jí to neškodilo na ledviny…ale jsem ráda, že se to někde taky dělá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
7.7.13 12:45

@Nadyen to oni mají, hlavně se říká že je to dobrý na srst aby se leskla tak proč jim to nedopřát že :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí