Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@stephora tady máš vysvětlivky http://www.naseporodnice.cz/…-zkratky.php
a já si jdu rozvařit už taky konečně ![]()
Ahoj holky..tak koukám, že se tu pěkně pisinkuje dneska…já včera odjela s přítelem k nám na chatu..od středy mě přemlouval, tak ted kolem mě běhá, stará se o mě a je to moc fajn..v noci jsem nemohla spát tak mě chytil za ruku a pak i ze spánku hladil po noze…holky mě je tak hezky…sice se tu moc necítím, páč mám tři týdny do porodu téměř, ale asi je to tím, že doma jsem víc zvyklá a tam jsem si i jistější…mno ale jsem jen 15 km od bytu, tak je to v pohodě, autem za deset minut dom pro tašku, kdyby náhodou… ![]()
@Nadyen tak si to moc užij Hani! hlavně klid a vychutnávej, zasloužíš si to ![]()
@Zuziš no ja nevim, nikdy jsem na ty mimina nejak nebyla:D jooo me bolel podbrisek jako prase v prvnim trimestru pri tom. ![]()
@stephora chm chm chm tak ja to jako uz nechapu
jinak k te rodine…joo taky jsem se smala videla jsem to uz driv.. no lidi jsou proste cvoci ![]()
@Domuska To zase já mám ráda mimina, tipu půjčím a vrátím, ale co je na světě neteř už to vidím jinak…to je škoda, že tě bolel podbřišek..to mě se chtělo sexovat pořád..akorát jsem měla období, kdy nesměl být přítel nahoře, protože jsem měla klaustrofobii úplně…
@Domuska aha a tak to příjde uvidíš ![]()
no mě ne až teď asi měsíc a cítím to pořád, už nevím co je pohyb bez bolesti
,dr mi říkal že je to tím jak to tam naléhá na ten spodek a připravuje se to…hold nic s tím nenadělám…musím to vydržet ![]()
@Nadyen tak si to pěkně užij a odpočívej, pak ti začne kolotoč a moc toho nenaspíš ![]()
@Nadyen ty jooo klaustrofobii?
no muj nahore byt nemohl ani tak, protoze s tema svyma 125kg..
holky a mate squirt? naposled kdyz jsme s pritelem sexovali jsem nevedela jestli se kazdou chvili pocuram nebo coto… no a ze to risknem a byl to orgasmus ![]()
dnes jdem na padoucha tak se tesiiim =) dnes jsem si sahala na bricho, a vzdycky jsem ho mela pekne tvrde od pupiku az po podbrisek a ted mam jen podbrisek a u pupku. v prostred jen sadlo
aspon si uzijes horsky vzduch ![]()
@Domuska tak ten můj nemá ani 80 kilo takže já byla vždy ta o něco málo těžší…ale má hafo sílu, takže se mnou házel v posteli jak se mu zlíbilo
jo to se mi stalo jednou s ním, že se mě ptal zda jsem ho nepočůrala…
nejkrásnější orgasmus
![]()
Jooo je to slast
tak to ti zavidim :/ petr mel pres ruku 47 cm ve svalech a ted hovno. Jsem na nej moc tezka ani me neuzvedne.. zato kamos co ma 90 se mnou delal psi kusy kdyz jsem si do nej rypla ze me neuzvedne… a bez problemu se mnou chodil po baraku
cim to je, cim to je
@Nadyen