Ukažte svá bříška :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Domuska
3.7.13 14:38

@Lindsay15 no muj omdliva jen kdyz vidi trosku krve, takze nevim jayk to bude u porodu.. :D:D kazdopadne mu to nejak nevadi, jen je to prace na hodinu protoze je strasne opatrny :roll:

• Citovat
  • Upravit
Domuska
3.7.13 16:54

@stephora noooo tak jak jsi dopadla? :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
700
3.7.13 18:26

@Lindsay15 No mě to trapný není, říct mu aby mě oholil, ale nejsme nikdy sami doma a nemáme dvěře do koupelny, páč otec tam ty nový nedal ještě…vezmi si, že tě tvůj chlap dole viděl tisíckrát, takže to by mi asi nepřišlo trapný, ale každá to máme jinak, to je fakt…
@Domuska Něco na tom vážně bude…je fakt, že žena je celkově oslabena co se týče imunity, když vše potřebuje dítě, ale to ječný zrno mě tak sr.lo,měla jsem tři dny nateklé víčko a na něm fialkové žilky, pak to přešlo a bylo to dobrý, vím že tam je ale už mi nevadí…Jinak plet jsem měla dobrou a od narození mám husté vlasy, takže to jsem neřešila :lol: akorát se mi lámou nehty, a zuby mám taky dobrý, díky za to taky…A u porodu, tě může držet za ruku a stát ti u hlavy a dolů se nedívat, uvidíš to zvládne ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
3.7.13 18:37

@Domuska tak vevnitř i venku jsem OK, ta moje godzillka má už skoro pul kila, mudr mě pochválila za slušný přírůstek, prý mám krásnou váhu a jde to jen do miminka :) sex po AMC nám povolila od pondělí :) zas mám cd s obrázkama, ale tentokrát se schovávala čumáčkem k páteři, takže jsme viděli ouško, ruku a bříško, nic víc :)

@Domuska, @Nadyen - dneska jsem to přítelovi ukázala, co jsem si tam hodinu holila, a vypadal, že to docela rád vezme příště už za mě. třeba to bude legrace :) mě tam totiž ty chlupy strašně vadí, protože mám pocit, že se mi v nich drží moč a sekret z pochvy, a pokaždém wc se umýt nemůžu, rozhodně se necejtím čistá, navíc ty chloupky jsou jiný, mnohem hrubší, větší a černější než obvykle, mj strojek teda dost funěl, než ty dráty zvládl :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
3.7.13 18:57

@stephora Je skvělé, že jste s miminkem v pořádku,…máš recht s tím zadržením moče a sekretu na chloupkách, taky mi to vadilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Domuska
3.7.13 20:25

@stephora tak to mas dobre s tema kilama… :roll: :,( jinak je dobre ze je s mimcem vsechno v pohode :kytka:

• Citovat
  • Upravit
2663
3.7.13 20:32

@Domuska ale jo…jde to, ale stejně mám furt strach, že se to nějak po…a já začnu hrozně nabírat a budu mít 20 kg navrch a už nikdy se toho nezbavím :)

Domčí, už tě posílali na zátěžovej test na cukrovku? já pujdu někdy příští týden, ale je to masakr - 3 dny vlbecd sladký, pak přes vyšetřením 10-12 hodin nalačno, pak tam přijdeš, naberou ti krev (už v té době budu mrtvá hlady), pak ti daj nějakej sladkej fujtajbl a pak ti naberou krev znova - dvě hodiny nesmíš jíst a pít - se jim tam po :poblion: 12-14 hodin bez jídla a 2 hodiny bez napití - to je mučení! :cert:

@Nadyen Hani, ty už jsi na cukrovce byla, jak to probíhalo? dělala jsi nějaká zvláštní opatření předtím? jak jsi to vydržela nejíst a hlavně nepít?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Domuska
3.7.13 20:52

@stephora Tak jestli mi po 12ti hodinach daji neco sladkeho na piti tak muzu zarucit ze jit to tam vyklopim =) protoze jakmile se po radu (treba jen 8hodin nic nejim) napiju neceho co je minimalne sladke, jde to ven a to bez vyjimky… nojo ale bud rada ze aspon pribiras. ja uz zacinam z toho nepribirani byt fakt na nervy :( me jeste nikdo nic nerikal. jdu az 11 na kontrolu, takze asi tak

• Citovat
  • Upravit
2663
3.7.13 21:17

https://www.emimino.cz/…nstvi-52322/

tady je na to nějaká dikuse, jak to jako probíhá. To tě asi pošlou po té kontrole 11tého, posílaj tam každou prej.

já si to neumím představit, že budu tak dlouho bez jídla - mívám pak křeče do žaludku…a taky 3 dny dieta radši, abych v těle ten cukr neměla, takže žádné ovoce, mlsky, neměla bych ani moc pečivo a těstoviny…kua, co já budu jíst??? jsem zvyklá dát si k večeři krajíc a odpo jablíčko… sestřička mi poradila právě 3 dny nejíst ani ovoce, a držet lehkou dietu, ať to nevyjde blbě - prej stačí sníst něco večer blbýho nebo jíst ty tři dny sladký a hned se to v tom projeví a apk tě víc hlídaj a honěj po vyšetřeních a tak… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Domuska
3.7.13 21:24

@stephora tak to at jdou do prde. e s dietou kur. a… ja tady becim ze nepribiram a co jsem od 6 nejedla az do ted, tak jsem myslela ze se pobliju z hladu.. to tam radsi nepujdu ty jo :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
2663
3.7.13 21:31

@Domuska ale jo, já to nějak dám…spíš se bojím, že se mi udělá špatně, tak budu mít sváču sebou (něco výživnýho typu bageta Golf :P ), po tom druhým odběru se můžeš normoš najíst hned…a zapájet normální vodou podle mě taky můžeš, když není slazená, nemůže nijak ten test zkreslit.

tak ono je pro mimi nebezpečný, když se těhu cukrovka odhalí, tak se léčí dietou a porod je pak bez komplikací - když se na ni nepřijde, může se něco po…

neboj, to dáme :hug: :dance: :palec:!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Domuska
3.7.13 22:00

@stephora ale tak co jsem si procitala tu diskusi, tak to nebylo tak strasne. akorat me je kolikrat strasne spatne z hladu i v noci a nejist a nepit… jen kdyz se napiju cekoholi natoz sladkeho tak mam co delat aby se to udrzelo… :roll: no uvidim co mi rekne muj starostlivy pan doktor.. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
3287
4.7.13 09:02

Ahojky :D

@stephora tak to je super že je to v pořádku :hug:

@Nadyen jsem ráda že jste si to vyříkali a je to dobrýý :palec:

@Domuska hele to zvládnete :)

akorát se vám do toho musím trochu vložit, já teda nevím ale já jsem nesměla nic jíst ani pít po celou dobu co jsem tam byla :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
4.7.13 09:54

@Zuziš možná jsem tě úplně nepochopila :) já to chápu tak, že 10 hodin přetím nemám jíst (mám tak být v 7 ráno, takže véča nejpozději ve 20:00), ráno ani nic pít (ale trochu obyč vody z kohoutku si budu muset dát). Příjdu tam, udělaj první odběr, pak mi do přineseného čaje nasypou ten sladkej fujtajbl, já to vypiju a po nějaké době udělaj ten odběr znova (celou dobu nic nepiju a nejím). Píšou, že tam budu 2 hodiny cca.

takže po tom druhém odběru už se najím něčeho, co si přinesu. i tak mám strach, že mi bude zle od žaludku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
4.7.13 10:00

@stephora no tak já jsem se najedla normálně samozřejmě néé nic sladkýho a jím nejdýl kolem 20h, ráno samozřejmě se napij ale jen čistou vodou, příjdeš tam vezmou ti krev, pak ti donesou ten nápoj už naředěnej kterej se teda aspoň u nás musel vypít do 10min. a ještě to jít nahlásit že to máš vypitý, oni to od té doby měří, protože hodinu po vypití ti vezmou krev a druhou hodinu po vypití ti vezmou zase krev a můžeš jít domů, já hned mazala do kantýny a koupila si bagetu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí