Ukažte svá bříška :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3287
24.6.13 17:43

@stephora no tak taky bych z toho chytrá nebyla, ach jo…je to těžký, ale asi bych ten odběr podstoupila kvůli sobě i mimísku, chce to myslet pozitivně…já vím lehko se to říká ale zkus to…nesmíš se bát…myslím si že nebudu mluvit jen za sebe a budu držet palečky :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
24.6.13 18:36

@Lucinka Leová Nemám chtěla jsem, ale nakonec mám nový moderní a elegantní..vyhrála barvička - fialkovo šedá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
24.6.13 18:38

@Lucinka Leová Tady jsou fotečky..je tmavší než jsem čekala, ale nakonec jsem zamilovaná, vypadá na vlastní oči i tak moc hezky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
24.6.13 18:49

@PetulaM Ahojky, koukám, že máš tu pigmentovou skvrnu na břiše..já ji mám taky jako čáru uprostřed, ale nevím proč se to dělá..
@stephora Stěpi, tak já si myslím, že by bylo dobré jít na ten odběr plodovky..kamarádka na ni byla a říkala, že tak strašný to nebylo…a když se budeš bát, že budeš jedna z těch co budou v tom malým procentu, tak by ses asi nikdy pro to ani nerozhodla..mno je to můj názor, nechci tlačit na pilu, ale třeba by bylo dobré podstoupit tak maličké riziko..asi z pohledu zdravotníka bych raději při nejhorším riziko potratu když je mimi v bříšku, než se celý život starat o nemocné dítě..mám starší sestru na vozíku, má dětskou obrnu a není ta starost jednoduchá..ale tak to je jen můj úhel pohledu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Domuska
24.6.13 19:20

@stephora vis co? asi tak ti to reknu… ono kdyz na plodovku nepujdes, budes cele tehotenstvi zit s pocitem, ze musis pocitat s nejakym minimalnim rizikem ze by jste museli vybavit byt a predevim svou psychiku na prichod detatka s dawnem. Kdyz na to pujdes, budes vedet na cem jsi. Nepotratis, kdyz bude vsechno v pohode:-* rika se, ze zdrave tehotenstvi vydrzi vsechno, tak by ho/ji dirka po jehle nemela zaskocit a mela by se zacelit. Kdyz vyjdou dobre, budes mit cele tehu o nervy postarane, kdyz spatne, rozhodnete se, co dal. Moc preju aby jste byli oba zdravi a at se rozhodnes jakkoli, at ti to dobre dopadne:-* nemuzu rict ze vim jak ti je, ale s jistotu vim, jake to je, byt v nervech a lezet a cekat. Musis doufat, protoze nadeje umira posledni :hug: :hug: osobne a uprimne si myslim, ze to bude uplne v pohode:-*

• Citovat
  • Upravit
Domuska
24.6.13 19:31

@Nadyen tak na co nakonec jdete? :D taky byh si zasla :,( Nooo tak jsem si volala kolem 11 na gyndu, jestli me muzou vzit, protoze se vytok menil do hneda.. tam mi sestra rekla, ze by bylo fajn, kdybych jela do hroznovky (malicka ves, kde maji pidi polikliniku) ze je tam doktor, a byva tam velice malo lidi. No, o 1 jsem tam dojela, doktor mel kazdou chvili prifrcet. Jenomze dojel az o pul 3, takze hodina a pul hledeni do blba.. nastesti jsem byla prvni. Jenze pak mu nesla tiskarna, takze od pul do 3 jsem byla u nej v ordinaci a stejne me nakonec poslal do veseli (asi 10km vzdalena poliklinika, kam chodim bezne, a kam jsem si taky dopoledne volala) aby mi udelali UTZ. ze nemuze vyloucit potrat, protoze jsem mu rekla, ze necitim cely den pohyby. Dojela jsem do veseli a tam jsem dalsi hodinu a pul cekala, az na me konecne prisla rada. Kdyz jsem slysela, ze doktor mluvi slovensky, mela jsem hruzu (naposled me slovenka malem poslala na potrat) ale byl prijemny, jen rekl, ze jsem jediny pripad prvorodicky, kter citi pohyby od 16tt a ze to, ze jsem si vymyslela, ze to jsou pohyby neznamena, ze to tak je. Ze bych mela zacit citit az ted. To teprv bylo, kdyz jsem mu popisovala, jak mi pod pupikem dela maly/a vlnecky a boulicky, kdyz kope. Prej to neni mozne… ( :mrgreen: tak jsem asi tupa krava, ktera ma halucinace :mrgreen: ) muze si rikat co chce, vim ze to tak je a basta =) No, musel maleho probudit, pac spal, ale srdecni cinnost mel. no buzeni byla sranda :D Skubl sebou, a zacal kopat do uzt :mrgreen: :mrgreen: ale pohyby jsem necitila.. tak jsem vylezla za sestrou, ze je vsechno ok a byla nevrla, ze jsem vubec otravovala… Chjo.. jinak jsem dojela az pred pul hodinou dom :D

• Citovat
  • Upravit
Domuska
24.6.13 19:34

@PetulaM ty jo, ta pigmentka se dela tak poizde? 8o ja furt sleduju bricho a hledam ji :D tak to nic, prestanu :D ja chci vymodleneho chlapecka, ale tak at je to co je to =) zatim mi to nikdo nerekl presne. je tak to ses mela krasne =) ja co jsem se v sobotu spalila, to mi do nedele zhnedlo =) ty jo, nemelas denska jit na to vyvolani? :think:

• Citovat
  • Upravit
700
24.6.13 19:38

@Domuska Tak to je pěkné, já bych doktorovi řekla, že není žena a že nejsem tupá abych nepoznala, že se ve mě něco vrní, když do ted nic…pane jo, doktoři jsou v tomto dementi, kdyby ti to řekla lékařka, tak to možná vezmu, ale chlap nemá frndu, děti nenosí v pupíku, takže co jako???no občas žasnu…no a jedinej můj problém je, že jsem zdravotní sestra, takže jsem zvědavá co mě čeká za handrkování… :D no přítel ted večer dorazí, tak něco spolu vybereme a půjdeme do kina zítra večer..už se moc těším…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
24.6.13 21:39

@Nadyen @Domuska @Zuziš - holky, děkuju za podporu :* :hug:. já to taky zvažuju, že spíš ano, sdílím vaše pohledy na věc, ale myšlenka se musí uležet, do pátku mám nějaký čas. Musim na svou gyndu pro nějaké papíry, jdu tam ve středu i s chlapem, tak se ještě o tom pobavím se svou doktorkou…Taky chci mít radši jistotu, i když se hrozně bojím… I toho, jaký výsledek od nich přijde :nevim:

@Domuska to je horor s těma doktorama, ty máš ale smůlu, co to bylo za kreténa? já chlapy gynekology nesnáším, když jsem šla na cca třetí vyšetření v životě k chlapovi, nenamočil si debil ani zrcadla, narval je do mě a natrhl mi poševní stěnu, takže jsem pak krvácela při každém milování ještě půl roku (zjizvenou poševní stěnu mi pak potvrdila i další moje doktorka), ale tenhle kretén tvrdil, že to není možný a že on nic. Od tý doby jsme si vždy hledala jen doktorku, chlapovi na křeslo jedině v nouzi nejvyšší :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
24.6.13 22:12

@stephora Tak ty máš taky teda zážitky, to se ti nedivím, taky bych už za mužským nešla..horší je, že tě z velké pravděpodobnosti bude rodit chlap než ženská..no představa nic moc, ale hlavně, že se to maličké narodí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
25.6.13 06:57

@stephora ono to dopadne dobře neboj :hug:,tak to máš hodně špatný zkušenosti s doktorama, já zase chodila k doktorce a to byla krá.. na entou!!a jsem už 9let u doktora a jsem naprosto spokojená, když jsem byla na utz ve špitále tak tam byl taky doktor a slovák k tomu a ten byl úžasnej, no nejsou všichni stejní ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
25.6.13 06:57

@Nadyen kočárek moc pěknej :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
25.6.13 07:52

@Nadyen, @Domuska - já jsem teda blbec, ale to všechno dělá ta moje hlava!

dnes ráno před 6tou mě vzbudila děsivá noční můra – ne sice o miminku, ale o tatínkovi miminka – že mě opustil s kolegyní z práce…a já byla v tom snu tak bezradná, nemohla jsem udělat vůbec nic! To je přesně zrcadlení pocitů i v tomhle případě – člověk je bezradný, cítí, že to nemá v rukou a nemůže to ovlivnit. Někdo se tím uklidní (není to moje vina), ale já jsem ten typ, co ho tohle ničí a šílím. Tak jsem si poplakala, ráno strašně leje, z nevyspání a náhlého vzbuzení mě hrozně bolí hlava, tak prostě dnes budu doma ležet, nebudu nic dělat a snad se zas uklidním…

Zákroku se nebojím, určitě jsem měla v životě horší, např. se zuby, spíš se bojím následků a taky toho, co se dozvím…

no šílený, jsem zralá na psychiatra fakt! moje psychika se s tím prostě vyrovnává ve spánku, ale je to děs běs, tohle bych nepřála ani své největší nepřítelkyni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
25.6.13 08:44

@Nadyen Já taky nevím proč, ale dělá se to… to po porodu vymizí neboj.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
25.6.13 08:46

Já jsem 7 týdnů po porodu a ještě mi teda nezmizela ta pigmentová čára na břiše :zed: Ona po porodu ještě víc ztmavla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí