Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
No to zase ne, jen aby se vyčistil vzdoušek a dalo se dýchat ![]()
@Kelly3 To ti můžu dosvědčit, že je to strašný..já peru a chystám věci pro malou, ale nedokážu se přinutit jít žehlit..s tím pupíkem se to už nedá..jsem 35+3 tt ale mohla bych rodit pak o dva týdny dřív at to mám za sebou…malá se ani moc nevrní, taky jí musí být děsně..vždy se vrní až večer až je líp…
@Zuziš Kdyby zapršelo, byla bych ta nejštastnější na světě..aůe hlásí na víkend bouřky na brno
@Nadyen To ti veřím
No v tomhle vedru ještě žehlit? Na to se vyprdni, být tebou, tak bych počkala, až se ochladí trošku.
@Nadyen tak me pustili domu a za tyden na kontrolu a domluvit vyvolani. Mala ma ted 2900g. Nevim na co porad cekaji. Meli to vyvolavat v pondeli a zase to posunuji. Mam uz v tom chaos.
@stephora hehe ja taky citim jen v podbrisku. ale to by vubec nemelo mit vliv jako tuk na pohyby. jen na vzhled tehu bricha. to citis uvnitr sebe… me uz totalne hrabe z te zitrejsi kontroly. jsem tak strasne rada ze uz to je zitra. zdaji se mi priserne sny. jako treba ze se mi narodi holka a uz umi chodit.. brecela jsem ze jsem prisla o tu miminkovskou dobu… no hrabe mi
diky bohu ze jedu autem a nemusim se trmacet autobusem tak daleko v 35stupnich. uz to utece =) pujde gympl, sex ve meste a stejne se probudim v 10 a zrovna za chvilu pojedu a budu vedet jestli je mala ok =) pardon za romanek :-[
ja posledni dobou ani nespim protoze furt chodim curat. no je to k zblazneni kdyz totalne malatna poslepu lezu na zachod.
ty jdes zitra na 2 trimestr co? ![]()
@Nadyen ale ty jsi aspon 35tt
narozdil od meho 20 :/ neva, neresim. vyvaluju ho, nezfukuju se a je mi jedno co si kdo mysli =) ![]()
@PetulaM a ty prenasis? ja to tu nestiham cist, tak mi hodne veci uniklo
@PetulaM už ti to měli vyvolat a měla bys klid…ach jo, někdy je to těžký s doktorama ![]()
@Kelly3 Musím počkat, nic jinýho mi v tomto vedru nezbyde a ke všemu už nám dva dny neteče teplá voda..včera byla vlažná co zbyla v trubkách tak to bylo fajn, ale dnes je totál ledová a nejsem sebevrah sebe a ani malé..ještě by i v pupíku dostala infarkt…
@Domuska Taky ti to vše uteče neboj se..ani se nenadáš a bude to
@Nadyen Tak v tom případě je ta teplá voda po celých Vinckách, protože nám taky neteče už dva dny teplá voda ![]()
@Kelly3 JJ v líšni prasklo potrubí, takže nikomu neteče…jsem naštvaná, nechce se mi ohřívat voda, při všem štěstí bych si ji na sebe vylila ještě v kuchyni ![]()
@Nadyen Paráda no
to asi jen tak hnedka nepoteče
Já vodu ohřívám, protože nic jinýho nezbývá, ale je to otravný ![]()