Ukažte svá bříška :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
700
15.11.13 09:57

@Domuska Ahoj Domi, já se ti nedivím po tom všem teda…ale jste zdraví a to je důležitý..tak bude jedináček, to nevadí a ty se drž a opatruj at ti ty vazy dobře srůstají..určitě informuj jak se vám vede ju?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
15.11.13 10:09

@stephora Ahoj Štěpánko, tak moc gratuluji a Olivia je krásné a jedinečné jméno..dokonalé překvapení ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Domuska
15.11.13 20:23

@Zuziš no tak jsem odsala jen 20-30 :( asi nemam tilok mleka no :( to ja jsem zase takova ta ustarana matka a vsechno peclive vybiram a necham si radit od dr s doufackem, ze to bude dobra volba. Pro nekoho"ta krava""..:D holt nesnasim kdyz nemocny clovek chce prijit na navstevu, nebo nam chodi po baraku kdyz mam doma novorozene :pocitac: nikomu nedovolim a neni mi blbe mu do oci rict at prijde, az bude fit.

• Citovat
  • Upravit
3287
16.11.13 20:53

@Domuska hele to je v poradku, jsi prava starostliva maminka to je super, to mliko zkus zmenit a uvidis, kdyztak muzes i trosku caje, my kupujeme fenyklovy od sunarku a dobry, moc ho nevypije…zalezi jak kdy ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
18.11.13 18:36

Moje bříško :)

@Kelly3 píše:
Ahoj děvčata, těhulky :mavam:
Tak mě napadlo jen tak založit tuhle diskuzi :), tak kdo chcete, pochlubte se svým bříškem :mavam:
Přídávám mé aktuální foto :)22+5tt

Ahoj tak se tedy přidám k vaši diskuzi :)
Jsem v 25+2 tt.. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3731
20.11.13 10:58

Taky připojím svou aktuální fotečku ze 24+4. Nevím jak u vás, ale mám pocit, že se to břicho zvětšuje pekelnou rychlostí. Nevim co budu dělat třeba za deset týdnů, to už mě budou zvedat jeřábem :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hr4sek22
20.11.13 11:04

@Dracunculus Hezký bříško.. :palec: Já už se snad radši ani fotit nebudu.. :oops: :lol:

• Citovat
  • Upravit
3731
20.11.13 11:09

@Hr4sek22 Proč by ne, dej fotku do placu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
20.11.13 11:11
@Dracunculus píše:
Taky připojím svou aktuální fotečku ze 24+4. Nevím jak u vás, ale mám pocit, že se to břicho zvětšuje pekelnou rychlostí. Nevim co budu dělat třeba za deset týdnů, to už mě budou zvedat jeřábem :P

Taky mi to tak připadá :D Že zachvíli budu vážně potřebovat jeřáb :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
20.11.13 11:11
@Dracunculus píše:
@Hr4sek22 Proč by ne, dej fotku do placu :lol:

Přesně tak pochlubte se nám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hr4sek22
20.11.13 11:14

@Dracunculus Mně to břicho roste strašnou rychlostí. Vypadám v obličeji jak kobliha. To nejsem já :lol: Za poslední týden jsem přibrala dalších 2,5kg a to se snažím hlídat abych se moc necpala :mrgreen: Na gyndě si do mě už taky rýpli aby mě do porodnice pak nemusel přítel kutálet :roll: :D

• Citovat
  • Upravit
171
20.11.13 11:16
@Hr4sek22 píše:
@Dracunculus Mně to břicho roste strašnou rychlostí. Vypadám v obličeji jak kobliha. To nejsem já :lol: Za poslední týden jsem přibrala dalších 2,5kg a to se snažím hlídat abych se moc necpala :mrgreen: Na gyndě si do mě už taky rýpli aby mě do porodnice pak nemusel přítel kutálet :roll: :D

Z toho si nic nedělejte také mi p. Doktor povědel že mam omezit jídlo jinak mohu jít na zápasy Sumo :D jak kdyby to omezit šlo že ano? :lol: Já už mám navíc 19kg :D co vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3731
20.11.13 11:22

@Melindaa Taky jsem zvědavá, kolik zase naberu. Naštěstí doma váhu nemám, takže se vážím jen u doktorky, maximálně pak ještě když navštívím rodiče. Na kontrole ve 22+3 jsem měla nahoře 4kg, ale mám pocit, že mi tloustnou stehna, takže to teď bude nejspíš skok :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3731
20.11.13 11:23

@Hr4sek22 nebudeš jediná ;-) věř, že je to hodně zadržené vody. V kolikátém týdnu s miminkem jste?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hr4sek22
20.11.13 11:28

Dnes je to 26+1 a přidávám foto.. teda :mrgreen: :lol:
Ty vepřový stehna jsem samozřejmě ořízla a omluvte kvalitu fotky :oops:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie