Ukažte svá bříška :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Domuska
9.10.13 20:33

@stephora joo tak jako to zase jo, ted na zacatku desateho mesice to musi byt neprijemne to stehovani, ale zase budete aspon bydlet spolu v novem i s mimcem a nebudes se nudit, budes si vsechno zarirovat.. :-p poslu ti dva odkazy na boty, ktere mi zitra dojdou. jsou bozske! akorat mi vsichni furt nadavaji kvuli tomu ze jedny maji 11 a druhe 10cm… hlavne muj mily mi za to nadava. ja se ale v botaskach citim jak male decko.. v sobotu jdem na hodecky tancovati, tak se tesim az zase jednou budu krasna v sateckach, lodickach… :srdce: :srdce: a monitor by ti tocit mela uz… urcite. 100%. me taky budou zitra. je a obraceni ve spanku je neco, co je velmi vtipne pro meho mileho :mrgreen: vzdycky nez se prevratim, tak to je divadlo… :lol: a taky kdyz si lehnes na zada, se ti bricho haze do pratvaru? :mrgreen: jako denska jsme cumeli, co to tam ten maly dela :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: tady jsou botecky:
http://www.ital-designcz.cz/…-36/d-98800/
 http://www.ital-designcz.cz/…-37/d-90088/

• Citovat
  • Upravit
2663
9.10.13 20:39

@Domuska no botečky krásné! y s kklínkem jsou supr, a ty ceny!!! no tož já si také nějaké objednám, ty ceny jsou úžasné…hned to jdu prolízt co tam ještě mají :)
já kecky ráda, i baleriny - a to jsem prcek, ale v těhu podpatky nenosím, nedělalo mi to dobře na těžištěm jak mám ten pupík hodně vytrčený dopředu, tak jsem přepadávala :mrgreen:

já dám pak vědět v pátek, jak a co mi dělali…

jo, na záda si lehám vždy večer (ono se prý už nemá) a malá spustí boulící šou :) Pavel tuhle koukal, co tam všecko dělá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
9.10.13 20:48
@Domuska píše:
@Kelly3 8o jaktoo? jako ze ti predem neodesla zatka, nebo nepraskla voda.. ani nekolik dni pred tim jsi nemela nejake bolesti nebo neco? :think:

No, ono se tohle stát klidně nemusí :) Nevím, na to ti nedokážu odpovědět :D Jen jak mi udělala dr. hmat, tak jsem trošku špinila a pak jenom na porod. sále mi dr. praskla vodu :D a ani moc poslíčky jsem neměla, jen den před porodem a v den porodu jsem měla bolesti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
10.10.13 13:54

@Domuska Pékné bříško máš..mno kup si i nějakou velikost 56 protože minimálně měsíc v tom to dítě bude a ze začátku pokud mimi bude mít výšku 50 cm, tak i ta 56 bude větší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Domuska
10.10.13 22:01

@stephora tak co? vybrala sis nejake? :-p my mame doma 12 krabic. dnes to prislo :D jinak upozornuju, ze pokud mas problem s vysokym nartem jako j, doporucuju poradne si botky prohlednout jak jsou uzke. poslu ti do zprav fotky tech mych dvou. ted v tehu je nosit nemuzujelikoz bych trpela:D po porodu je roztahnu a rozchodim =) jinaaaak dnes velice krasna kontrola.. na gynde je nova sestricka, no to bl des. spatne mi zapla ty sondy a jak odesla, tak ozvy spadly… asi 10× jsem rvala na sestru, ktera nakonec prisla, na moji prosbu me prevalila na bok a misto debilni polohy v sede, mi upravila lehatko na lezatko. jinak mi tocil monitor kontrakce faaakt velike :D co jsem se divala tak maximalni nejveti ti muze natocit 80 a tocil mi 40. nevim ceho.. to jsem pekne vycetla z papiru s krivkama:D nooo k doktorovi.. takze mi delal ster, rekl ze mam kratky mekky cipek a jsem otevrena na 2cm. takze prej si mysli, ze se uvidime max.2× a pak uz v porodnici :D mame mit nechraneny sexik a koupila jsem si pupalku. kdyz jsem to rekla memu milemu, byl z toho chudak spatny ze se maly narodi tak brzo a bude mit max.3 kg. ted ma 2 780 gr. ale on mi rikal uz pred daaavnyma casama ze do terminu nedonosim a maly bude mit max.3kg. tak uvidime =) kazdopadne jsem v euforii, jelikoz chci mit uz mimco u sebe, ale na druhou stranu predstava, ze uz treba za tyden nebo 14 dni pujdu rodit, je pro me „WOW jak to sakra zvladnu, ja se bojim“… :D a ta nejistota, kdy mi praskne voda, nebo kdy to prijde… :nevim: :potlesk: tak napis co ti zitra reknou :P

• Citovat
  • Upravit
Domuska
10.10.13 22:02

@Nadyen myslim ze bude muset mit jeste mensi :Dv koliktem tt jsi byla otevrena na 2cm? me to dnes rekl doktor a vim, zes to mela stejne a jeste jsem ti psala ze mas byt rada, ze budes mit pohodovejsi porod :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Domuska
10.10.13 22:03

@Kelly3 ahaa ak jsem zvedava jak to bude u me :)

• Citovat
  • Upravit
2663
11.10.13 15:03

@Domuska dnešní první kontrola v porodnici mě trochu zklamala – monitor netočili, prý až příští týden (to budu 37+2), císaře prý doktorka v poradně nemůže sama rozhodnout, to vždy dělá zkušenější lékař a prý je ještě čas, aby se malá otočila, když se prý do 38tt neotočí, objednají mě na termín, který pak bude ve 39 nebo až 40tt :nevim: asi maj spoustu volných termínů :nevim: moje operovaná močová trubice jí nedělala žádné starosti, prý je ale možné, že mám vrozený i nějaký defekt dělohy, ale to se nedá poznat – moc jsem to nepochopila – tak jestli mám defekt, tak ho snad vidí někde na utz, ne? :zed:

doktorka i sestra se mě ptaly, jestli cvičím na přetočení, tak jsem jim řekla, že ne, že mě tam malá takhle vyhovuje, protože když je jinak, bolí mě hodně to operované místo, a že jsem s císařem v pohodě smířená… obě s tím byly ok. Malá je v pořádku, vše je v normě, jen mi jí doktorka nezměřila, protože se jí vymazaly nějaké údaje z mašiny – takže vim prd :nevim: :zed: Navíc jhá jsem si ráno v moči naměřila papírkem krev a sestra mi v ordinaci řekla, že tam žádná není…záhada :roll:

no veselo, ale byla jsem tam všehovšudy půl hodiny. Tak snad příští týden se dozvím víc :nevim:. Zašla jsem si do CaA, maj tam dnes 20% slevu na vše, a udělala si radost novým tričkem. Pak si došla na bezplatnou kontrolu zraku, na oběd a teď koukám na TV, venku je hrozná tma, prší a je to tak na to zalézt si s čajem a knihou :lol: a proč si nezalézt, že ;)

jooo, a ty boty - úúúžasné! :dance: (ale SZ mi nepřišla :-( ) - no já si tam brousím zuby na dvě kabelky a kozačky - a přišlo to v pohodě, jo? a za jak dlouho? a nejsou to moc velký šlupky za ty ceny, vydrží to aspoň něco? Nemusím se bát, že objednám, zaplatím a nic nepřijde??? A ještě na jedny baleriny - jenže mi musí přijít mateřská a ta sviňa ještě nepřišla…všichni kolem mě už ji maj a jen já nic…maj na to 30 dní, takže klidně může přijít až v listopadu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
13.10.13 09:45

@Nadyen ahojky, dlouho jsem tady nebyla. Jí měla porod vyvolávaný, ale nakonec zkončil akutním císařem, kvůli ztenčené jizvě po prvním císaři. Nevydržela bydalší kontrakce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Domuska
13.10.13 18:12

@stephora no, vidim ze ses dovedela velke prd… :nevim: tak.. k botkam. poslu je az denska, omluvuju se, zapomela jsem :D jinak doporucuju platbu predem, protoze tak te postovne vyjde jenom na 90kc,– objednavali jsme v nedeli, prislo to ve ctvrtek. vsechno luxusni a proste nadherne. i kabelky si segra objednavala tak ja ti je najdu na netu a poslu ti k nim real porovnavaci fotku, abys vedela. jinak segra mela vcera boty na hodech jedny z 10 :D a super… vsechno nam prislo, je tam garance vraceni zbozi kdyz ti nesedne do 14dnu. ja uz chci rodit :zed: :|

• Citovat
  • Upravit
2663
13.10.13 18:40

@Domuska tak supr - některé ty botky jsou fakt skvělé a kabeličky taky - díky za tip na web, fakt supr ceny… :hug: musím počkat až mi přijde mateřská, pak můžu nakupovat :)

já mám ošklivý bříško :,( mám fialový strie na spodu pod pupkem, jak už je malá velká a tahá mě dolu…a to mažu poctivě celé těhu, to není fér. Já sice jakože chci už porodit, ale zároveň se potřebujem 20.10. přestěhovat a ještě musím něco vybalit, takže vlastně ještě rodit nemůžu - ale do 1. TP mám 24 dní…to letí, co???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Domuska
13.10.13 20:41

@stephora ty jo… u me asi neobstojis s vetou „to to leti“ protoze ja kazdy den netrpelive umiram, kdy to uz KONECNE prijde!!! :D ale rikala jsem si, ze kdybych nedej boze se dostala na den terminu, tk poprosim doktora, at mi porod vyvolaji. :mavam: ja mam taky strie. na bocich, na brichu, podbrisek… :,( strasne me to mrzi a nehapu jak se muzu s tim brichem libit petrovi… jinak k tem botkam. kozacky nosit taky nemuzu, pac zadne nezapnu. nikdy jsem nezapla a nejak se s tim do ted vyrovnavam. zdycky kdyz prijde zima, tak slzim nad tema nadhernyma botickama az ke kolenum, ktere proste mit nemuzu… jinak jsem pres den vera spala a pak jsem se vzbudila a mela jsem ruku jak hulk 8o brutalne vsechno natekle a zjistila jsem, ze ani moje milovane nadherne boticenky na 12cm podpadku neobuju. ale pretrpela jsem to a dokonce jsem v nich na hodech tancovala:D

• Citovat
  • Upravit
2663
13.10.13 21:33

@Domuska si hustá :) já bych si už moc nezatancovala, jsem děsně obří a když chvíli chodím/stojím/hopsám, hne dmě začne táhnout břicho dolu a musim si sednout :nevim: i začínám blbě chodit, jak kachna… :zed:

tak to máme stejně s kozačkami :-( ale koupila jsem si vloni za drahý peníze v Gaboru kožený obyč černý kozajdy - nic na nich není, ale maj protiskluzovou podrážku a rozšířený lýtko, takže je zapnu určo i teď - ale ty jsou zimní s kožichem… jsou sice nudný, ale nadčasový a vydržet aspoň 3 zimy - doufám - jednu už vydržely :) a do práce byly dobrý ;)

strie se mi poprvé udělaly v pubertě, když jsem rychle vyrostla, samo časem vybledly, ale mám je furt - na bocích a stehnech - to už nikdy nezmizí. Jenže teď se mi udělaly nové zase na bocích, ale jinde, no a hlavně na tom spodku břicha - svědí mě to, jsou fialové a zvětšují se…mělo mě napadnout, že se mi udělaj - asi se mi i zvětšují prsa, pár malejch se mi udělalo i na nich…ale chlapovi nevaděj, on je ani nevidí… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
13.10.13 21:34

@Domuska jo a otejkat sem začala cca před 14 dny - v noci hlavně - kotníky, lýtka a prsty na rukou! to úplně v noci mě budí, cejtim, jak to otýká - hnus.

na nohy jsem si koupila lioton 100 000, večer nožky namáznu a uleví se mi, ale na ruce to nezabírá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Domuska
14.10.13 19:01

@stephora jo ty prsty jsou fakt drsne :mrgreen: ja jsem nevedela co mam delat, tak jsem si ruku strcila pod studenou vodu a byo to vcelku lepsi :pankac: :D jinak k tomu tezisti.. me spis vadi, kdyz si konecne najdu polohu, ve ktere me neboli zada kdyz stojim a maly se zacne prevalovat.. to se pak musim zastavit a kroutit se, no vypada to uzasne :lol: jinak az mi kamoska posle fotky, tak sem hodim foto kde uvidis jak botky, tak i pokus o tanec s mym milym :D :srdce: jééé postylku jsem ti dneska vyfotila vlastne.. :mavam: ja jinak nakupuju botky jen a pouze u deichmanna, protoze se mi vzdycky pokazi, takze muzu z vesela reklamovat a to mam pak za zimu treba 3 boty za tu jednu cenu (vymena pri reklamaci) :palec: ty jo vcera me tak nastvaly tady ty blbky, co umi jen kritizovat a moralizovat :cert: u denicku „muj treti porod“ je tam pres 60 komentu, no hadka jak prase.. :mrgreen: nechapu co se maji komu do ceho co s*at jake fotky si dava nebo nedava :pocitac: jinak ja mam teda strie „dedicne“ po mamce, protoze jsem podedila neelastickou kuzi :,( a pardon ze je to tak chaoticky napsane. ja se dycky kuknu na co jsem jeste zapomela nebo nezapomela a pisnu :oops: :mavam:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky