Ukažte svá bříška :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Domuska
28.9.13 14:41

@Zuziš jaky spuntik sladkyyyyy :))) fakt moc.moc moc krasna :))

• Citovat
  • Upravit
2663
28.9.13 15:48

@Domuska tohle je tejden starý :) já mám to dítě strašně ven od těla, jak mám krátkej trup a nevejde se mi mezi žebra a kyčle :nevim: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Domuska
28.9.13 18:25

@stephora jezuskote jakove sladke brisenko :hug: ty ho mas pekne nahore, jak ma byt.. ja ho mam uplne dole :roll: ale treba je to i tim, ze mas malou hlavou nahore.. ja jsem si pcikla a totalne mokre kalhotky… predpokladam, ze jsem se „jen“ pocurla :oops: :mrgreen: jako ne ze bych nechtela rodit, ale myslim, ze plodovka ti pri kychnuti neprdne a kdyby jo, tak ji bude mnooooohem vic :think:

• Citovat
  • Upravit
2663
28.9.13 18:56

@Domuska voda urči neprdne pčíknutím :nevim: ale jinak to připočurávání už jsme probírali - hnus. mám furt pocit, že mi páchnou kalhotky, furt bych se myla…a to ať se utřu sebelíp, stejně pak někde pčiknu, nebo se ohnu a zmačknu si bříško a kapka je na světě…nad to po porodu přejde…
mě to břicho nahore vůbec se nelíbí :zed: ono to totiž bolí, nemužeš dejchat a furt tě pálí žáha…navíc jde břicho, pak dlouho nic a pak konečně já :pankac:

dneska jsem se prohlížela na wc v nákupáku v zrcadle, to se člověk vidí z dálky, no a už jsem strašně moc těhu, pupp je velkej - jak vydržet další měsíc??? Nějak to nedávám, navíc mě začalo praskat bříško dole po pupíkem mám tam strie, ale to už jsem psala - strašně mě to sejří :zed:

ale abych si jen nestěžovala, tak kromě toho, jak mě pupp tlačí se cítím ok, naštěstí žádný trable nemám, jen už se míň hejbu a musím taky míň jíst (to už ale tak dodržovat nejde :x ) abych nekynula :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Domuska
28.9.13 21:22

@stephora ja uz jsem na pokraji s nervama… uz aby byl venku. faktto dalsi mesic nevydrzim.. a prakticky jeste 6 tydnu!!! vubeeeec :zed: :zed: :-O uz nikdy nechcu decko. to je priserne.. pomalu rok ho musis nosit a mas s tim takove starosti, nervy a problemy.. :roll: normalne jsem byla tak stastna kdyz jsem videla tu asi zatku ve wc… :lol: jo pod zebrama hlava je hnus, ja tam mam vecne nacpany zadek :lol: :lol: ale na druhou stranu se to narodi a budou zas starosti uuuplne jineho kalibru :D

• Citovat
  • Upravit
2663
29.9.13 11:20

@Domuska já myslím, že ještě další dítko mít budeš :)prej se na všechny ty útrapy rychle zapomíná…ale já mám taky pocit, že mé tělo není na těhotebství stvořený - jakože sice mi nebyklo blbě a žádné větší problémy nemám, v tom je to OK, ale jak jsem malá a krátká, tak se mi tam prostě mimi nevejde… :nevim:

mě po snídani tak pálí žáha, že asi vrhnu :poblion: chjo…

hele, vydržet to mmusíme, to se nedá nic dělat :mrgreen: zas už jsme skoro na konci - ale jsem ráda, že když jsem měla jen malé bříško, že jsem si ho užívala a vystavovala ho všude, protože te´d už je mi na obtíž a už to ani moc hezky nevypadá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Domuska
29.9.13 14:39

@stephora ne vypada moc krasne, ale na obtiz ti verim ze bude, protoze ja kdyz se mam nekde protahnout nebo neco.. :D ty jooooo a totalne me irituji ty pohledy tech zenskych, kdyz jsem nekde v obchodnaku., kazdy me projede ocima a pak se jeste otoci.. za to bych vrazdilas! nevim nad cim sakra premysleji? jestli jsem tak strasne tlusta, nebo tehotna? :pocitac: :zed: joooo jeste jsem se chtela zeptat.. myslis ze dostanes porodne?? to ted docela hodne resim.. :nevim: pac tech 13 000,– by se mi za to hodilo,.:D tak komu ne ze… ale uz kukam na porody, ctu vse o porododech a modlim se, at to kazdou chvilku prijde. kdyz jsem rikala tchyni, ze ho do terminu nosit nebudu, nechapala a po vete „budu umyvat okna, hybat se, davat si horke vany abych ho vyhnala“ se na me divala jak na psychopatalniho vraha :lol: :roll: A! udelal se mi opar 8o :-O :,( :zed: nesnasim. + mam asi o5 nakou mykozu ci co, pac je to otravne a asi zacnu nosit tena landy plenky, nebo se nemuzu vykaslat bez toho, aniz bych si ucvrkla.. boze, jestli je to cte jeste nekdo, musi si o me myslet, ze jsem hypochondricky zavrzenec tehotenstvi :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2663
29.9.13 17:41

@Domuska na mě taky každej civí, vždycky si říkám „na co čumíte???“ to nikdy neviděli těhotnou??? :nevim: :zed: a nebo mám tak velká břicho, že prostě musej čumět…nevim, no…já na jiný těhitný jen tak mrknu, porovnám břicha, ale rozhodně na ně necivím, že :!

porodné - no v mém případě nikoliv, nic nedostaneme, přítel a otec dítěte má výplatu větší než nějakej ten násobek životního minima…já ani nevím, jakej ten násobek je, ale snad to vychází na 14 nebo 18 tis měsíčně za oba rodiče :nevim:. Ono se totiž nějak sčítá příjem otce i matky, i když nejsou svoji…vim jen, že mi to vždy přišlo nefér, že když něhjakej chlap holku opustí, ona je bez práce, tak jí porodný stejně nedaj, i když je na to sama, pokud ten chlap vydělá víc než je ten strop :nevim: Běž se optat na sociálku, nebo projeď internet, v tomhle mám dost mezery…

já nic o porodech nečtu, zbláznila bych se pak strachy…samo jsem si naštudovala, co je první, druhá a třetí doba porodní a jak to asi tak v porodkách probíhá, ale na nic nekoukám a ničí příbehy nečtu, každej problém by mě vyděsil :nevim: a taky nevim, jak budu rodit, že…to se teprve uvidí v poradně v porodce…jestli se malá otočí nebo ne a tak…takže si říkám - nějak ven ji dostanou, musej, no a snad to proběhne dobře a řeknou mi, co mám dělat a jak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Domuska
2.10.13 15:45

@stephora ty jo sem cucim kazdy den a rikam si „sakra, proc nepise?“ no a pak zjistim, ze jsem neodepsala ja :D:D. jo ono se to jaksi nasobi a nevim co vsechno.. na mou hlavu strasne slozite, kazdopadne to musim poresit.. opar, se kterym jsem vypadala jak tukan se mi zlepsil, ale to odporacke svedeni s vytokem ne.. taaaakze o5 nasazovat lecbu v podobe cipku nebo kremu :zed: maly se furt hnizdi :D ale na to, ze ma hlavicku dole, mam strasne vysoko bricho.. zda se mi, jako by se snad otocil hlavou nahoru nebo co :nevim: :think: kazdopadne ta silene nezastavitelne strasna touha mit maleho u sebe me pomalicku zacina opoustet a prestavam pocitat minuty do alespon 37tt, kdy ho budu moct pomalicku vypuzovat. uz jsem nasla uzasnou medu v podobe pupalkovych tablet :D ja vim, jsem na vyliskani, ale fakt mi to leze krkem :roll: dnes jsem hrabala listi a silene me boli zada a malemu se to ocividne taky nelibilo, protoze mi tvrdlo bricho, takze o5 lehnout a cucet na filmy.. :roll: :zed: a divej, pokud se maly po trech mesicich ted otocil hlavou nahoru, nevidim duvod, proc by se tvoje princenicka nemohla pretocit hlavou dolu :-p nech se prekvapit, jak to vsechno nakonec dopadne :hug: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
2663
2.10.13 19:24

Ahoooj, nojo, nepíšeš :) já se teď vrátila z pokecu s kámoškou s pizzerky, 4 hodinky utekly jako nic…ale jinak jsem na pěst a nechci to na tebe přenášet…takže se zkusím rozepsat zítra, až mě to přejde…a budu veselejší…

a proč jsem na pěst? za poslední dva týdny jsem přibrala 2 kg!!! takže už mám navrch 12,5 kg a to jsem omezila sladké a moc nejím, protože se už míň hýbu. Mimino se mi taky zas tak velký nezdá, trak ku*va kam ty kila jdou? i fotka z 33tt a teď z 35tt -. vypadám hubenější teď a přitom mám 2,5kg navíc - vkládám abyses podívala…

no, prostě mě štve, že přibírám, už chci taky porodit, abych už netloustla :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
2.10.13 19:25

Pupp story :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
3.10.13 15:28

Tak na mě to do 8 měsíce vůbec nebylo vidět a hned začátkem 9 měsíce to najdenou vylezlo tak honem rychle na focení a docela se to povedlo… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
3.10.13 16:03

@Nisse krásnej pupíček - já tyhle černobílý fotky s barevným detailem miluju :)

na mě je to teda vidět pěkně od začátku ;-)

a už je miminko venku? a chlapeček nebo holčička? ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
4.10.13 12:29

Stephora ještě ne… Ale do 14cti dní snad už bude jsem 38tt a čekáme holčičku a vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
4.10.13 16:03

@Nisse my taky holčičku, jsem 35tt, za týden první poradna v porodnici :) dneska poslední kontrola u mého gynekologa, jsme koncem pánevním :nevim: ale to neva, zvládneme i císaře ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí