Ukažte svá bříška :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
613
2.9.13 14:58

@Nadyen ahojky jj porodila ateď už bude mít malá 2 měsíce a krásně se směje, pase koníčky a vykládá… jak tak koukám, už to máš za sebou. Jaký byl porod? Já se tu dlouho nedostala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
2.9.13 18:53

@PetulaM ahojky, no utíká to, že? já měla krásný porod, ale asi proto, že jsem se na malou těšila…je úžasná, užíváme si spolu a je to fajn…jak se daří vám? a jaký si měla ty porod?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
2.9.13 18:56

@Nadyen hele ja chci taky krasny porod…co proto mam udelat?? :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Domuska
3.9.13 17:52

@stephora ahoj, promin, ted ani nevim, kolikaty tt jsem.. :D:D jsem uplne splasena a na net nechodim. co je noveho? =) jinak kocarek je sedy, modry nemeli :( se ivam ze to s tema praskama taky nemas jednoduche:D teda spis hrozne… hm ty jo se divam ze mam co cist… :D tri stranky jste tu popsali :D tak pak asi znova napisu jeste:D

• Citovat
  • Upravit
Domuska
3.9.13 17:53

@Nadyen dekuji moc :hug: chtela jsem klasiku a velke kola =) jste krasne holky :kytka: :andel:

• Citovat
  • Upravit
Domuska
3.9.13 18:02

@stephora koukam ze hodne resis tu hlavicku dole. muzu ti rict, ze znam spoustu holek, co se jim dite otocilo az po 36tt, takze klidecek. treba dnes maly udelala dva kotrmelce, takze je furt nejak.. chvii tak, chvili tak, a i kdyz by ti to nevyslo tak jak chces, porat bud rada, ze bude mala hlavne zdrava a je uz vcelku jedno, jak porodis =)=) na druhou stranu.. mala se ti treba otoci hlavou holu a uz uz budes rodit a najednou se zjisti, ze akutni cisar.. to ti samozrejme nepreju, ale chci tim rict, ze nikdy nevis jak to bude. hlavne ze to bude :hug: :kytka: doufam ze jsem te nenastvala :nevim: :|

• Citovat
  • Upravit
2663
3.9.13 18:59

@Domuska ježiš, nenaštvala :) proč? já už jsem to řešit přestala, nejak to dopadne :) jen tys tu dlouho nebyla, věci se mění každý den :)

aktuálně mám rýmu a jsem pěkně protivná, tak si radši zalezu do postele po večeři :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2709
3.9.13 21:24

Holky tak už mám odzkousene to ergo nositko a je to fakt super :palec: malý mi v tom dokáže spát i dvě hodiny při procházce což doma ani v kočáru nehrozí :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Domuska
5.9.13 21:05

@stephora ja vim no, nechodim sem protoze jsem byla u petra a to notes nezapinam :( :D dnes jsem byla na kontrole a maly ma 1800gr, roste jak ma, plodovka ok, brali mi krev, dostala jsem papiry na matriku, papir co sebou do porodnice… v moci jsem mela cukr :/ a tem pindam v laborce trvalo pres hodinu, nez mi vytiskli ten za*rany papir s moci… a je divne, ze me doktor chce videt za tri tydny a jeste jsem ani nebyla na ozvach :( tys byla? =) jo mimochodem ta bolest bricha, co jsem kdysi psala (jako kdyz udelas 50 sklapovacek) jsou prej kontrakce, takze klidek, zadne prehaneni s uklidem a prochazkama abych neporodila. =) uz nejsi nastvana? :-p

• Citovat
  • Upravit
3287
5.9.13 21:16

A ja poslusne hlasim, ze pokud do 19.9.se nic nepohne a nebude dit tak uz se bude domlouvat vyvolavani :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Domuska
5.9.13 23:07

@Zuziš sexujte! uklizej, prochazkjuj, cvic, vyzen dite ven :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2663
6.9.13 08:57

@Domuska co máš furt s tím naštváním? já nejsem a ani jsem nebyla :jazyk:

my máme údajně taky 1800g, ale mě to příjde moc - jeden týden mi doktorka odhadla 1450g a za 65 dní v podolí mi odhadli 1860g - to je nějak moc velkej skok, když já jsem ani nepřibrala, ani nemám větší pupajz :nevim:

já jsem na ozvách ještě nebyla…nebi co myslíš těma ozvama? srdíčko mi kontroluje na každé prohlídce…

mezi posledníma kontrolama mám teď taky už jen 3 týdny, ony se ty návštěvy zkracujou už teď ke konci, myslím, že pak pujde po 14ti dnech, pak nás předaj už do porodnic a tam chodíš jednou tejdně…

máš nějakou dietu, když ten cukr se objevil, nebo dobrý?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Domuska
6.9.13 09:27

@stephora no ne, psala jsi ze jsi protivna, tak tam jsem to myslela s tim nastvanim :D jako jestli uz mas lepsi dny.. nic mi nerekli krom toho, ze tam mam cukr :nevim: no ozvy myslim pasy, ktere ti daji kolem bricha a lezis nekde pul hodiny v mistnosti a ozvy se tam cmrkaji na papir, a z toho pak dr usoudi jestli je vse ok.. no to jako ne snad… ja mam porodnici vzdalenou 40km… kazdy tyden se mi tam nechce. no ja jak jsem byla na tom 3D, tak jsem mela 1500gr odhad a ted 1800.. tak za 14 dni o 300gr :D ale je mi to burt.. kazdy utz je jiny a aspon mimco roste =)

• Citovat
  • Upravit
2663
6.9.13 09:46

@Domuska jo, ty myslíš monitor - no, ten se ale dělá až v porodnici, dřív ne, když k tomu není důvod :nevim:
jinak ty prohlídky jsou takhle daný - do porodnice se chodí na kontroly poslední měsíc každej tejden a tam ti právě už dělaj monitor pokaždý…aspoň tady v pze to tak chodí.

já marodila - minulý týden kašel, tenhle týden rýma - dneska je první den, co je mi od rýmy trochu líp, večer jedem na západ k rodičům a musím absolvovat návštěvu u tchýně :poblion: to mi náladu trochu kazí, ale nedá se nic dělat -nakoupila nějaké věci pro malou, tak musíme jet obřadně převzít a děkovat a uklánět se… :zed:

ve středu jsme byli u kámošky pro kočárky (trojkombinace a golfky), vaničku, sedátko/houpačku, matraci, cestovní postýlku a nějaké drobnosti, takže výbava je víceméně doma;-) přidávám fotky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Domuska
6.9.13 14:54

@stephora jeee taky mas uz vsechno :-p me uz jen ten dychaci monitor a muzu porodit :D vsechno ve skrini naskladane, sbalene, vyzehlene, poprane… pak vyfotim cely pokojik =) milacik bude zitra nebo dneska skladat =) zitra bude oslava, mamca ma narozky a budou se slavit i s myma zrovna, tak bude bastaaaaaa! :jazyk: hlavne spicky a medovnik :andel: :mrgreen: :pankac: no u nas se to prave dela vsem mamkam aspon co jsem videla.. na poradne, tak dycky jdou prvni na monitor a pak jdou k dr.. prave minule kdyz jsem tam byla, tak dosla sestra a rika jakesi slecne „uz jsem se dopocitala.. 32tt, tak se mi pojdte polozit, poslechneme si ozvycky“ :nevim: ty jo a vcera tam byla zenska a rika sestre „takze dybych v pondeli porodila, uz sem nemam chodit na kontrolu ze? :D“ tak ona ma v pondeli termin a uuuuplne v klidu je 8o ja uz budu tyden pred terminem tuha, nasponovana v posteli s mobilem a vedle sebe tasku :lol: :lol: u tchyne to prezijes :-p co jsem ti radila? :P pozorne ji naslouchej, davej najevo, ze kazda jeji chytra rada je ti svata a az odejdete, tak si zanadavej, vyblinkej, zasni nad tim, co to tam vypoustela z huby apod… :lol: ona se pak bude citit jak king a budete mit oba pokoj :mavam:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky