Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@stephora me se zlepsily
akorat mam stale castej problem, ze me boli bricho, jakobych udelala 50 sedu lehu.. tvrdnuti prej neboli, tak to to asi nebude…
nevim co to muze byt, ale je to strasne neprijemne. ty jo ti zavidim se stehovanim ![]()
@Majush děkuju moc
tahle fotka se povedla
pěkně nám špulí pusinu, ale aby se otočila, to ne, potvora ![]()
@Domuska no, neni co, však stěhovat se s pupkem není nic moc. to abych začala balit 14 dní dopředu, jak u toho budu funět
ale ještě nic není jisté, ještě se není kam stěhovat ![]()
to břicho - není to těma rozestoupenýma břišníma svalama? co na to MUDr.?
@stephora Chm, to nevim.. jdu az 5.8 na kontrolu. byla jsem v lekarne pro magnesko a to, co jsem brala predtim mi vylozene zakazala, ze kvuli B6 to brat jako tehotna nesmim, tak mi dala jakesi jine a mam jich brat 6 denne… to vis ze jo. kdo si na to jako ma myslet?
posilam foto kocarku. ja byh stehovala i s pupkem ![]()
@Domuska ten je dobrej
moc se mi líbí, že není nijak přeplácanej, a je šedej, nebo modrej? supr ![]()
jinak z léků si nic nedělej - já mám brát jednou denně pytlík magnosolv (magnezko) při jídle, ráno a večer jednu tbl Tardyferon Fol (železo a kys. listová) a 2× denně Mucosolvan sirup, nejdýl v 17:00. Od železa musí být rozestup 2-4 hodiny oproti jinému léku, takže to sladit moc nelze
a jak to ohlídat? netušim ![]()
takže beru při snídani 1 tbl železa, po 2 hod si vezmu Mucosolvan, při obědě si dám magnezko, odpolko Mucosolvan a k večeři zas 1 tbl železa…a pak mám děsnej průjem a kdo by se mi divil, že? ![]()
@Domuska Ahoj Domčo, máš krásnej elegantní šedý kočárek
moc se mi líbí..jak píše Štěpánka, ne nijak přeplácanej…hezký, šedá je v kurzu ![]()
@Majush No to se jen zdá…=D když vyhrabu fotku s větším bříškem tak přidám…mám opravdu pupek =D
@Nadyen ahoj, dekuju
no vcelku to leti, to je pravda
a jak to zvladas? je to tak strasna drina, jak kazdy rika?
jen se bojim, ze to vsechno dfozehlim, doskladam a nebudu mit co delat do porodu
ty jo, ale predstava, ze za 6 tydnu se muze kdykoli narodit..
asi ani rodit nechci
pozdravuj princeznu a mejte se moooooc dobre