Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky moje, jak se vám i miminkům daří??přejeme s Barborkou šťastný nový rok a ať se vám moooooooc daří a je jen líp a líp…
Jak bude čas, napište ju?
@Nadyen ahojky Hani, je to furt mazec, ale už je to lepší
pošlu Olivku do SZ a prosím, pošli Barborku, až vidím, jak už je veliká ![]()
Taky Vám přejeme „hepi nju jír“ a hlavně lásku, zdraví a duševní pohodu - bez toho ostatnho se dá žít
![]()
@stephora Ahoj, taky jsem poslala do SZ a těším se až zase napíšeš paaaa
Ahojky holky je mi 20 let a us 2 roky se snazim o miminko menstruaci mam pravidelnou us,
Pres tiden mi tece mazivo z prsou a nevim coo. Bi too mohlo znAmenat porady mi naka zvaz dekuji
@Kelly3 ted mě napadlo sem znovu mrknout a taky se divím, že ještě někdo přispívá ![]()
@Lenule15 Vždyť je to dobrý
ráda si porovnám břicho s ostatníma
![]()
@stephora no nema se cim ohanet, protoze to, jak ty zenske zachazeji s miminama je priserne. rikalal mi babina ze kdyz byla moje mamka mimino, tak se s zenskyma v porodnici sli divat, jak koupaji mimi a do velke plechove vany je vsechny naskladali vedle sebe, vzali hadice a opricovali je. pak nezakryte, mokre je vezli v te vane pres chodbu a az na sestrene je zabalovali a jedna sestra mela na ruce i 3 perinky s detma a tak je rozhazovali po pokojich. jedno jim dokonce i spadlo
proste hnus.. dnes je sice lepsi doba, ale i to koupani jak mi ukazovali v nemocnici bylo strasne. maly si mohl vyrvat plice jak s nim ta pinda hazela… ted koupani miluje. no ja 3 tydny po porodu jsem kojila a najednou citim ze jsem strasne mokra a jdu na wc, sundam kalhotky a ja uplne totalne cela od krvy a jak jsem stala, tak ta krev ze me tekla, jakobych curala. normalne po nohach proudem. takze cele wc, cela zem, koberecky.. byl u nas stryc s tetou z nemecka a babina jak to videla tak myslela ze to s ni svihne a stryc hned ze pojedeme na pohotovst.. no byla jsem z toho v soku, ale blbe mi nebylo, takze mi bylo jasne, ze je to tim kojenim, protoze uz v porodnici toto bylo na dennim poradku, ale ne takto silne a rikali mi sestry, ze ja kojim tak ta deloha se dostava do pohybu a vypuzuje zbytky placenty. ani nevim jak jsem se k tomuto dostala
no kazdopadne my uz soulozime jako v tehotenstvi
ale taky je to tezke.. zaridit aby maly spal a nevzbudit ho
kazdopadne ho musime naucit hlavne v postylce spavat (spava=)) a spat v jine mistnosti, aby jsme meli cas na sebe. nechci mit dite, ktere nedej boze spava v posteli s rodicema az do nejakych 7mi let, nebo s nema spava v jedne misntnosti.. pak se clovek divi, ze se rozpadne manzelstvi nebo si nektera strana najde milenku/milence..