Ukažte svá bříška :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Luuca L
3.2.13 15:33

@Kelly3 a ty jsi v kolikatem tydnu? jinak teda blahopreji k princezne :kytka:

• Citovat
  • Upravit
3477
3.2.13 15:35

@janina3110 Děkují :kytka: Taky už je to pěkná námaha :lol: No rozhodně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
3.2.13 15:35

@Luuca L Děkuji moc :kytka: :) Jsem ve 27tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1607
3.2.13 15:36

@Kelly3 Taky doufám, že to bude holčička Rozárka. Tak gratuluji a ať je vše v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
3.2.13 15:37

@janina3110 Doufám s tebou, aby vám to vyšlo :kytka: No zatím je vše na dobré cestě, tak snad to tak i zůstane a děkuji. Jinak u vás, ať je taky vše v pořádku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Luuca L
3.2.13 15:38

Jeee :) tak to uz mas docela kousek za sebou :) no ja uz bych chtela taky aspon takovej 27 tt.,uz kvuli tem pohybum a kvuli rustu, abych mela jistotu ze to stale roste jak ma. A mohu se zeptat co se tyce prsou, musi byt vzdy na nich ty zilky, ja nemam bolavy prsa a ani ty zilky tam nemam! zatim je nemam

• Citovat
  • Upravit
Lindsay15
3.2.13 15:42

@Luuca L Mě se s prsama nestalo absolutně nic-prostě takové jaké byly před těhotenstvím, jsou pořád :hug:

• Citovat
  • Upravit
3477
3.2.13 15:46

@Luuca L Ale i kousek před sebou ještě :lol: To uteče :) Mě se zdá, že to vůbec neutíká, ale přece jenom to běží a běží :lol: nedávno jsem se bavila se známou o těhu a byla jsem v nějakým 12tt a buch už jsem ve 27tt :) Jo ty pohyby uklidňují, ale taky když se dýl neozve, tak je to o nervy :lol: No nevím jestli ty žilky musí být :think: ale mě prsa bolela a žilky mám hodně viditelný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Luuca L
3.2.13 15:47

Kez by uz to uteklo i me, ale i to cekani je hezky, cely tehotenstvi musi byt jeden velkej dar :)

• Citovat
  • Upravit
5237
3.2.13 16:22

Tak také přidám bříško na ukázku :-)

39/0 :-) a 39/6 vykoukl náš brouček na svět :-) dnes je mu 6 týdnů a 2 dny :-) :srdce: :srdce:… už se začínám těšit na bříško v druhém těhu, ale na to ještě do konce roku čas, pak děj se co děj :-) :andel:.. Teď si zase chvilku užiju plochého břicha a spánku na břiše :-)

Jinak samozřejmě jsem zastáncem, že těhotenské bříško je krásné :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
3.2.13 16:26

@babettka Krásný bříško a krásný chlapeček :kytka: Ještě letos by jsi chtěla otěhotnět? :lol: Jéé, jak já ti závidím, že můžeš spát na břiše :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5237
3.2.13 16:36

@Kelly3 no začít se snažit tak v prosinci :-) aby od sebe byli děti tak ty 2 roky :-) a třeba vyjde holčička a budeme mít páreček, ale to už je vedlejší :-)…

JJ už mi to chybělo :mrgreen: :mrgreen: ale díkybohu jsem zase spíš spavá na boku, tak mi to tolik v těhu nevadilo… i když poslední týdny jsem se už sotva obracela :-D…
Kolik jsi tt??? :-) :mrgreen:…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
3.2.13 16:44

@babettka :lol: Jo ty 2 roky to je ideál bych řekla :lol: To máš dobrý, já jsem zase spavá na břiše a teďka furt jenom ležím na boku a už mi z toho hrabe a nemůžu se dočkat toho, až si lehnu na břicho :lol: Já jsem 27tt :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5237
3.2.13 16:46

@Kelly3 jé chuděrko, tak to si ještě počkáš :mrgreen: ale stojí to za to :-) ;) :srdce:
Takže jarní miminko :-) :kytka:

První mimčo??? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
3.2.13 17:03

@babettka Ještě si počkám no :lol: jsem si tím naprosto jistá, že to stojí za to :) celé těhotenství :) První :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí