Uklízíte partnerům skříň s oblečením?

10913
26.9.25 10:32

Uklízíte partnerům skříň s oblečením?

V jine diskuzi jsem narazila na toto téma, a rikam si, zda nejsem hrozna manzelka, tedy my oba. Doma uklizime oba, ale skrin s oblecenim si neuklizime. To kazdy sam.
Ja po vyprani necham ciste pradlo poskladane na posteli a muz si ho sam da do skrine
Jednou za pul roku mu tam povesim nejake vyzehlene kosile, ale nedivam se, co kde ma. Mame hlubsi skrine, ja mam 2 rady kominku, on asi taky, prvni rada jsou kominky.
U deti u starsiho praktikuji podobne. Dam na postel hromadky, kdyz jde spat, tak si to da do skrine, takhle vi, kde presne co ma. Dela to od 3 let.
Diteti tedy skrin uklizim, prerovnam, menim obleceni, ale dava si to tam tedy sam.
Uklizite partnerum ve skrinich nebo oni vam?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21911
26.9.25 10:36

Delam to uplne stejne, jako ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16456
26.9.25 10:38

Taky poskládám věci a manžel si je uklidí sám. Má na to svůj systém, co si kam dává, takže mu na to nesahám :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1308
26.9.25 10:38

Dělám to jak ty 99% času, ale tak jedou do roka mi rupnou nervy, když vidím ten chaos a přerovnám to. :mrgreen: Čistě pro nějaký můj klid duše, on to po mně nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6626
26.9.25 10:40

Jo, máme šatnu, uklízím tam jen já. Manželovi dávám prádlo do polic, nějak nevidím důvod mu to strkat na postel, aby si to uklidil. Pro mě to je asi deset vteřin navíc. On taky nedělá dřevo na zimu jen pro sebe. Děti si uklízí samy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4937
26.9.25 10:41

Tak jednou za 5 let mu vyházím “ještě dobrý” (čti úplně rozedraný) trika. Jinak mu do skříně v podstatě nelezu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10913
26.9.25 10:41

Dík. To bylo z diskuze o nafukovací panně. Nekdo tam z legrace napsal, ze zena nedelala generalni uklid, ze ji jako nenasla hned. No muj manzel tam muze mit pannu i 7 trpasliku a ja o tom ani nevim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14762
26.9.25 10:43

Taky to dělám stejně jako ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
605

Po vyprání a pokládání mu oblečení uklizim do skříně já. Vzhledem k tomu, že v mojí polovině je mnohem větší bordel a chaos, než v jeho, tak nijak nezasahuje. Jenom si pokocham oko uhledne poskladanym hromadkam a zase zavřu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10913
@Janli píše: Více

To neni, ze bych to nechtela delat, ale proste on vi, kde co ma.
Stejne jako by ja mam svuj system on ma svuj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10913
@vedma007 píše: Více

To by mne hnal :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1543
26.9.25 10:44

Ano, manželovi oblečení do skříně uklízím já. Když žehlím, žehlím prádlo obou, takže to průběžně strkám do společné skříně oběma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1668
26.9.25 10:49

My máme s přítelkyní skříň společnou, ona často nosí moje trika a já zase její teplé roláky a svetry. Uklízíme oblečení podle toho kdo zrovna má čas. Tím, že já až na výjimky nenosím košile ani jiné bussiness oblečení tak prakticky nežehlíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15412
26.9.25 10:50

Čistě prádlo uklidím manželovi do skříně ja, jinak si, ale skříň uklízí sám. Často vyhazuje nepotřebné oblečení a pak se diví kde to má. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14762
26.9.25 10:52
@Tarena píše: Více

Přesně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...