Ukňouránek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14020
31.1.12 21:54
Renatka623 píše:
My máme příští týden 3 měsíční holčičku. Teď posledních 14 dní začala hrozně brečet při jídle. Úplně hysterický pláč. Když jí dám flašku do pusy,jde p ní jako blázen. Vypije sotva 10 ml a začne brečet…nechám ji chvíli bejt,pak zase trochu vypije a všechno nanovo…Už mi z toho jde hlava kolem,nevim co s ní mám dělat…?prdí dobře,ale s kakáním je to horší. To se jí moc nechce.Vykadí se tak 1× za 2 dny. Při každým přebalování s ní cvičím, masíruju bříško. Stolici má řídkou. Myslim si jestli taky nezačnou zuby, pořád si strká prsty do pusy,hrozně slintá a je protivná no…

no kolem 3 měsíců by se mohlo jednat o sprutík :think: , ten za pár dnů poleví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.2.12 12:32

a co je to sprutik?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
1.2.12 12:35

Bohužel radu nemám..kdybych měla,hned bych ji též praktikovala..mám totiž to samé…malá první 4 měsíce vlastně jen provřískala :jazyk: :roll: a ty dva další je zlato,ale neustále vyžadující pozornost,vzteklinka a netrpělivec…takové neodložitelné dítě :mrgreen: nezbývá než doufat,že z toho jednou a to co nejdříve vyrostou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.2.12 12:38

příští týden jdeme k doktorce,tak uvidim co mi řekne.kdyby aspoň normálně kadila… :,( nebo je normální když se vykaká s pomocí jednou za 2 dny?doktorka mi právě předtim radila masírovat bříško,heřmánkovej čaj-ten nechce,vývar z ovesnejch vloček-to tky nefungovalo,a prý se to nemá dlouhodobě,protože po tom děti hrozně přibírají…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14020
1.2.12 12:38

http://www.moje-rodina.cz/…ustovy-spurt

pěkný článek o tomto problému

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lys
6155
1.2.12 16:36
Renatka623 píše:
příští týden jdeme k doktorce,tak uvidim co mi řekne.kdyby aspoň normálně kadila… :,( nebo je normální když se vykaká s pomocí jednou za 2 dny?doktorka mi právě předtim radila masírovat bříško,heřmánkovej čaj-ten nechce,vývar z ovesnejch vloček-to tky nefungovalo,a prý se to nemá dlouhodobě,protože po tom děti hrozně přibírají…

švestkovou šťávu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
1.2.12 17:52

Nekakali jsme do třetího měsíce…pořád jen rourkování :cert: Pak nám pomohli a pomáhají doteď probiotické kapky!!!!!!!!!! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.2.12 18:10

Probiotický kapky? Na ty už jsem se ptala v lékárně, a 700,– za 10 ml mi přijde dost…dala mi něco podobnýho, tak uvidím jestli to pomůže…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.2.12 18:11

Ten článek je úžasnej. Vůbec jsem nevěděla, že něco takovýho existuje. Tak doufám, že je to ono a do týdne to přestane…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.2.12 18:13

A rektální trubičku jsem taky zkoušela, ale prý se tím může mimču i ublížit, jak se hýbe, tak jsem toho raději nechali,a zkoušíme cvičit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
1.2.12 18:19
Renatka623 píše:

U nás to bylo s kakáním podobné - 1× za den, dva a strašné tlačení a pak řídká hromada. Změnila jsem UM a od té doby pohoda!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.2.12 19:39

My měli nejdřív klasickej oranžovej Sunar,po tom se vykakala s rourkou,měla bolení a stolici tuhou, tak teď máme Sunar Nutra Defense.dr na to, že je dobrej a že máme cvičit a masírovat, že to není Sunarem ale že má prostě línější střeva. a někdo mi zase říkal, že udětí co jsou na UM je to normální, že nekadí několikrát denně jako děti kojené…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
1.2.12 20:24

Aha, já reagovala na to tlačení a řídkou stolici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14020
1.2.12 22:09

s tou stolicí je to individuální, jedno mimi kadí 10× denně a jiné i 1× za týden. Záleží na tom jak moc to vytráví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14020
1.2.12 22:10

pokud není stolice vyloženě tuhá a mimi nemá bolavé bříško, zbytečně bych nerourkovala. Děti si pak zvyknou a přestanou se snažit tlačit a kadit samy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí