Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Dobrý den slečny,,máme 4 měsíčního chlapečka,poslední dobou se mu nic nelíbí nevydrží sám furt jenom kňourá a vzteká se,,když ho vezmu a dělám s ním blbosti tak se chvilku směje a pak ho to taky přestane bavit,už nevím jak ho zabavit,,nemůžu být pořád u něho neudělám doma vůbec nic a jsem s toho hrozně vyčerpaná,odpoledne chodíme na procházky dříve mi vydržel v kočárku spát i tři hodiny a ted´max třičtvrtě hoďky pak začne brečet a vztekat se,myslela jsem že to budou zoubky ale zatím nic,,papá hezky vím že mu nic nechybí,,máte s tím některá zkušenost??? děkuju a jsem ráda za každou radu
jo já s tím zkušenost mám, až na to že nám nespal ani v kočáru a ani nikde jinde:-)budem mu 10m a je to furt stejný…spíš horší
…já si zvykám…nic jinýho se dělat asi nedá
od rána tu mám vytažený žehlení a kolik myslíš, že jsem toho vyžehlila…nic…teď spinká a já odpočívám…stejně se k tomu žehlení dostanu až zase večer…ajko vždy ![]()
Radu nemam, ale chci te trochu povzbudit. U nas to bylo podobne v tomhle obdobi. Dcera spatne spala, zuby to nebyly. Zlepsilo se to, kdyz se zacala sama otacet na brisko, dosahla precijen dal a zabavila se vic sama.
takže mi tedy nezbývá než vydržet
a dřív to bylo táááák hodné mimnko
no aspoň že spí v noci
U nás se trochu začalo blýskat na lepší časy až po roce jeho života, tak vydrž ![]()
u nas stejny,zlepšilo se to ted,co sedi a sam si hraje.je zrovna ted knoura,už bude uknouranek asi pořád
,ale zvykneš si ![]()
jó, znám znám, zlepšilo se to lezením. Zabavila se a teď to vypadá, že už ji ten život aspoň chvílema i baví. Vydrž, bude líp.
Hm, to mame taky doma. Od jeho ctrnacteho dne, do trech a pul mesice bolesti briska, pak byl 14. dni relativni klid a zacaly zuby. Je porad mrzuty,.pres den spi max. 4×0.5. hod. po kazde navsteve, vecer rve a jeho tata se k nemu nesmi ani priblizit, takze jsem v jednom kole.Ale uz jsem si tak trosku zvykla ![]()
ivana : proč k němu nemůže taťka?? Je potom ještě uřvanější ?
eviliska: u taty rve jak strelenej a kdyz se jednou rozjede, tak je vymalovano ![]()
ivana-domca píše:
eviliska: u taty rve jak strelenej a kdyz se jednou rozjede, tak je vymalovano
To me ted uz taky, ani brachu nesnese. Spis to vypada na to, ze proste nema rad chlapy, protoze u moji mamy nerve, ale nemuzu to rict na 100% protoze krome me, jeho taty a moji mamci ho nikdy nikdo nemel na ruce. Jednou z toho vyroste a bude lip, nejak to s temi dabliky musime vydrzet ![]()
Tak to taky znam, maly mel toto obdobi presne kolem 4 mesice. Byla jsem uz zoufala, cely den knoural!Nebyl teda nikdy hodny mimco, furt prdiky, do 3 mesicu nespal VUBEC pres den, pak se zavedenim dudlika trochu zacal spat. Kazdopadne se to jak mavnutim proutku zmenilo, kdyz jsme v jeho 4,5 mesicu odjeli na dovcu - uz na letisti prestal knourat a spal nekolik hodin denne. No bylo to uzasny
Ted uz sice zase rostou zoubky, ale jak se zacal vic hybat, davno i obchazi nabytek a leze a tim se zabavi dost…
Takze drzim palce, zkus vydrzet, treba to prejde, nebo zmente prostredi a uvidis jak se das do pohody, treba se da i on (vzdy jsem tomu neverila, ale asi na tom neco bude;-)
My máme příští týden 3 měsíční holčičku. Teď posledních 14 dní začala hrozně brečet při jídle. Úplně hysterický pláč. Když jí dám flašku do pusy,jde p ní jako blázen. Vypije sotva 10 ml a začne brečet…nechám ji chvíli bejt,pak zase trochu vypije a všechno nanovo…Už mi z toho jde hlava kolem,nevim co s ní mám dělat…?prdí dobře,ale s kakáním je to horší. To se jí moc nechce.Vykadí se tak 1× za 2 dny. Při každým přebalování s ní cvičím, masíruju bříško. Stolici má řídkou. Myslim si jestli taky nezačnou zuby, pořád si strká prsty do pusy,hrozně slintá a je protivná no…
Renatka623 píše:
My máme příští týden 3 měsíční holčičku. Teď posledních 14 dní začala hrozně brečet při jídle. Úplně hysterický pláč. Když jí dám flašku do pusy,jde p ní jako blázen. Vypije sotva 10 ml a začne brečet…nechám ji chvíli bejt,pak zase trochu vypije a všechno nanovo…Už mi z toho jde hlava kolem,nevim co s ní mám dělat…?prdí dobře,ale s kakáním je to horší. To se jí moc nechce.Vykadí se tak 1× za 2 dny. Při každým přebalování s ní cvičím, masíruju bříško. Stolici má řídkou. Myslim si jestli taky nezačnou zuby, pořád si strká prsty do pusy,hrozně slintá a je protivná no…
že by jí přestalo chutnat mlíko? zkusit jiný?
nebo že by už začaly zuby?