Ukončení pracovního poměru ihned
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Anonymní píše:
Jak jsem si myslela… A kdyz jsem výpověď dala tento měsíc tak mi výpovědní lhůta začíná běžet od příštího měsíce, to za me zaměstnavatel jeste hradí pojištěni?
Pokud jsi podala klasickou výpověď, tak Ti začíná běžet lhůta od 1.9. a zaměstnaná bys byla do konce října.
Píšeš o výpovědi dohodou, nic takového neexistuje.
Buď jsi podala jednostrannou výpověď nebo ses se zaměstnavatelem dohodla na ukončení pracovního poměru k určitému datu, to ale musíš vědět Ty.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jaq píše:
@Adinal k určitému datu prave
Pak nechápu dotaz, zda začíná od příštího měsíce běžet výpovědní lhůta.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jaq @Adinal má pravdu. Vysvětlení situace je zmateční. Výpověď dohodou je nesmysl. Obvykle neználci považují „výpověď“ za slovo označující ukončení pracovního poměru a aby ušetřili dvě slova, napíší „výpověď dohodou“ tehdy, když ukončili pracovní poměr dohodou. Jenže tím způsobí zmatky: Dohoda se nedává (nedoručuje), ale uzavírá. Musí obsahovat vyjádření souhlasu a podpisy obou stran na důkaz souhlasu. Navíc u dohody neběží výpovědní lhůta.
V každém případě - pokud tazatelka ukončila PP výpovědí ze své strany nebo dohodou bez vážného důvodu, bude mít krácenou podporu v nezaměstnanosti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@eumedon Prekvapuje me, ze jen kracenou. O kolik? Na zivotni minimum nebo jak presne?
Kdyz nekdo konci bez duvodu, proc ho podporovat?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Roker na 45% cisteho platu misro 65% a narok na podporu ma, jelikoz na ni odvadel…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A kdyz prodam ledvinu tak mam take narok na transplantaci,? Jsem prece odvadel…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit