Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nevíte někdo, kdo je vlastně tátou Franty? Je to Bedřich, nebo ho měla s někým jiným?
@boball píše:
Nevíte někdo, kdo je vlastně tátou Franty? Je to Bedřich, nebo ho měla s někým jiným?
Frantovo táta je Bedřich…
@MarkyM píše:
Frantovo táta je Bedřich…
Myslím si, že není biologickým otcem…
Ale na netu píšou, že jo… ![]()
No, pokud si dobře pamatuju, tak se nakonec ukázalo, že Bedřich není Frantovým tátou. On si to myslel, Zuzana mu to nejřív taky říkala, myslím, že je i napsaný v rodným listě, ale není biologický. Ale kdo je, to tam už nebylo…
Markéta fakt mohla zůstat upravená. Nevím, co některý ženský vede k tomu, aby vypadaly jako beztvarý hastroš. Ten vytahanej svetr a dva shnilý dredy, no dáma, jak má být ![]()
Aha tak já myslela, že je to jeho pravý táta…no ale jako by byl ne?
Já si taky pamatuju, že se to tam nějak řešilo, ale v té době jsem Ulici ještě absolutně nesledovala, jen když jsem to měla doma jen jako kulisu… Taky by mě to docela zajímalo, jak to doopravdy je. Oni jsou na Nově ty starý díly, je to tam dokonce od prvního dílu, ale je to zpoplatnění, takže na tom jim se*e bílej tesák ![]()
@MarkyM píše:
Aha tak já myslela, že je to jeho pravý táta…no ale jako by byl ne?
Asi jo, protože kdo ví, jestli Zuzana ví, kdo je jeho táta. Ona v té době asi byla dost mimo…
A co říkáte na MOniku, to je studenej čumák, co? Nechche si přiznat, že by Máru chtěla???
@Petrule78 píše:
A co říkáte na MOniku, to je studenej čumák, co? Nechche si přiznat, že by Máru chtěla???
Mrkni na pár stránek dozadu a uvidíš, jak jsme jí tu vyprášily kožich ![]()
Tak díky. Hložánek tomu dal zas hustě na zadek, trouba jeden ![]()
A ještě mě tam úplně se. e Růža, za to, co provedla Aničce by se měla zahrabat, a jak teď ještě dodpichuje Nyklovou, tím mě vytáčí.. ![]()